adres Balthasar Bekkerwei 108 Leeuwarden mail info@bakker-postma.nl bel 058 - 267 04 40
Bel ons

Tegels Wolvega

Zoekt u mooie tegels? Wolvega is slechts een halfuurtje rijden vanaf onze showroom. Hier vindt u een groot aanbod tegels met een luxe uitstraling. Hierdoor brengt onze tegelcollectie veel sfeer in huis. Perfect als u net een nieuwe woning heeft gekocht of uw huis gaat verbouwen. 

Zeker als u gevoelig bent voor design en schoonheid, bent u voor tegels in Wolvega bij Bakker Postma aan het juiste adres. Onze winkel is rolstoelvriendelijk en u kunt gratis voor de deur parkeren. Onze specialisten adviseren u graag over verschillende tegelstijlen en materialen. Genoeg redenen om een bezoekje te brengen aan onze showroom voor een groot assortiment tegels nabij Wolvega.

Kom naar onze showroom

Kies voor luxe en design tegels in Wolvega

Onze gehele collectie tegels dichtbij Wolvega laten wij inspireren door binnenhuisadviseurs en architecten. Zo vindt u in ons assortiment verschillende formaten en kleuren, waardoor iedereen wel een geschikte tegel bij ons kan vinden. Zo kan u een stijl creëren die bij u past: 
  • Modern
  • Klassiek
  • Landelijk 
  • Retro
De vorm, het design en het materiaal van de tegels zijn allemaal van invloed om de sfeer te creëren die u vindt passen bij uw woning in Wolvega. Wat u ook kiest, met ons grote aanbod A-merken zoals Sphinx, Tagina of Mosa bent u altijd verzekerd van hoge kwaliteit.
 
Tegels Wolvega

Vloerverwarming en installatie van tegels bij u thuis

Nadat u uw tegels in de showroom heeft uitgekozen, kunnen wij deze voor u thuis installeren. Doordat wij werken met eigen mensen waarborgen wij de hoge kwaliteit en snelle levering van uw tegels in Wolvega. Hiermee bent u verzekerd van een perfecte montage en installatie met hoge mate van flexibiliteit. 

Daarnaast zijn tegels zeer geschikt voor vloerverwarming. Hiermee wordt er een gelijkmatige warmtestraling over het hele vloeroppervlakte gecreëerd. Zo zit u er altijd lekker warm bij. Heeft u al een alternatieve verwarmingsbron zoals een warmtepomp of zonnecollectoren? Onze specialisten weten hoe zij de vloerverwarming het beste kunnen koppelen. Laat u vrijblijvend informeren in de winkel of neem telefonisch contact met ons op.

Bekijk de tegels in onze showroom 

Om een juiste indruk te krijgen van ons grote assortiment vloer- en wandtegels raden wij u aan om langs te komen in onze winkel. Door de tegel in het echt te bekijken krijgt u namelijk een beter idee van de sfeer en uitstraling van het materiaal. Wij hebben namelijk vele materialen in ons assortiment:
  • Houtlook: waterdicht en minder gevoelig dan echt hout
  • Natuursteen: iedere tegel heeft een unieke uitstraling
  • Keramiek: kleur- en slijtvast
In onze showroom vlakbij Wolvega zijn alle soorten tegels opgesteld in meer dan 50 opstellingen voor badkamer en keuken. Wij snappen dat deze keus daarom wat overweldigend kan zijn. Onze medewerkers staan voor u klaar om u te adviseren en te helpen om een gedegen keuze te maken.

Route
Tegelspecialist Bakker Postma Wolvega

Bakker Postma: tegelspecialist nabij Wolvega

Met al meer dan 50 jaar ervaring zijn wij als tegelspecialist een bekende in de regio. Wij zijn pas tevreden als u dat bent, daarom nemen we uitgebreid te tijd om te luisteren naar uw wensen. Ook als u nog niet weet welke stijl u mooi vindt, kunnen onze specialisten u helpen. Daarnaast kunt u gerust contact met ons opnemen als u vooraf uw bezoek aan onze showroom al specifieke vragen heeft. Wij beantwoorden deze graag.

Door onze jarenlange ervaring hebben onze medewerkers veel kennis en kunnen ze u adviseren over alle mogelijkheden. Dus bent u op zoek naar tegels met een betaalbare stijl, klasse en kwaliteit? Wees welkom aan de Balthasar Bekkerwei 108 in Leeuwarden. Bij Bakker Postma bent u aan het juiste adres voor al uw tegels in Wolvega en regio.
Tegels kopen nabij Wolvega