adres Balthasar Bekkerwei 108 Leeuwarden mail info@bakker-postma.nl bel 058 - 267 04 40
Bel ons

Tegels Surhuisterveen

Voor diverse soorten tegels in Surhuisterveen bent u bij ons aan het juiste adres. Onze tegelhandel staat in de Friese hoofdstad, op slechts een half uurtje rijden. Hier treft u een brede selectie kwaliteitstegels, vervaardigd in uiteenlopende stijlen, zoals modern, klassiek, landelijk en retro.

Qua materialen kunt u onder meer kiezen uit natuursteen, keramiek en houtlook. Kom gerust bij ons langs en laat ons u vrijblijvend adviseren over tegels. Surhuisterveen en omstreken kan eenvoudig onze ruime showroom bereiken, waar u onze prachtige collectie kunt bewonderen! Komt u langs voor nieuwe tegels in Surhuisterveen?

Kom naar onze showroom 

Prachtige tegels in Surhuisterveen

Bent u op zoek naar de mooiste tegels in Surhuisterveen? Wij verwelkomen u graag in onze tegelhandel, waar u uiteenlopende stijlen en varianten treft. Zo hebben wij een ruim assortiment in verschillende stijlen zoals klassieke, landelijk, retro of modern.
 
Neem bijvoorbeeld een klassieke variant: tijdloze vloer- en wandtegels die ideaal samengaan met decoratief meubilair, gepolijst hout en stijlvolle stoelbekleding. Daarnaast raak je nooit verveeld van een klassiek model, omdat het tijdloos is. Klassiek meubilair is bovendien eenvoudig te implementeren en vereist vaak minimale aanpassingen, met maximaal resultaat van uw nieuwe tegel in Surhuisterveen.

 
Tegels in Surhuisterveen

Kom langs in onze tegelhandel

Als het op interieur aankomt hebben we allemaal onze voorkeuren. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar keramiek tegels in Surhuisterveen? In onze tegelhandel heeft u het voor het kiezen. Tevens vindt u een ruime selectie van natuursteen en houtlook.

We krijgen regelmatig klanten over de vloer uit Surhuisterveen en omgeving, die op zoek zijn een keramische tegel. Zijn populariteit dankt het materiaal aan de vele voordelen die ermee gepaard gaan. Zo zijn keramische wand- en vloertegels onder meer kleur- en slijtvast. Bovendien is dit materiaal heel licht, wat het leggen aanzienlijk vergemakkelijkt. Verder stoot keramiek voor 97% vocht af, is het eenvoudig schoon te maken en is het materiaal ook nog eens heel sterk.

Al met al genoeg redenen om ons naar de mogelijkheden te vragen. Wij denken graag met u mee en zorgen ervoor dat u tegels aanschaft die perfect bij het overige interieur passen.

Van A tot Z ontzorgd

Wij ontzorgen u graag van A tot Z. Zodra u tegels heeft gevonden die aan uw wensen voldoen, zorgen wij ervoor dat ons installatieteam de wand- of vloertegels bij u in Surhuisterveen monteert. Dit geschiedt altijd uiterst efficiënt en vakkundig. We hebben meer dan 50 jaar ervaring met het leggen van tegels en kennen alle ins en outs. Naast een prachtig afgewerkte tegel beantwoorden we graag al uw vragen, denken we altijd met u mee en zorgen we eventueel voor een gedegen advies.

Route
Tegelhandel Surhuisterveen

Kies uw tegel in onze showroom

Kom gerust eens langs in onze tegeloutlet, waar u variaties aantreft in klassieke, moderne, landelijke en retro- stijl. U vindt altijd de tegel die u zoekt. Samen zorgen we ervoor dat uw interieur verrijkt wordt met een prachtig exemplaar in een materiaal en kleur die u het mooist vindt!
 
Zijn er nog vragen die u voorafgaande aan ons wilt stellen? Dit kan zowel telefonisch als via de mail. Graag staan we u te woord en zorgen we ervoor dat al uw vragen worden beantwoord, zodat u goed geïnformeerd bent voordat u onze tegels komt bewonderen vanuit Surhuisterveen.

Wij leggen tegels in Surhuisterveen en regio

Onze tegelhandel staat bekend in de hele regio. Zo kunt u ons eenvoudig bereiken vanuit onderstaande locaties en verzorgen wij vakkundige montages bij u thuis van tegels in Surhuisterveen.
Tegeloutlet Surhuisterveen