adres Balthasar Bekkerwei 108 Leeuwarden mail info@bakker-postma.nl bel 058 - 267 04 40
Bel ons

Tegels Sneek

Op zoek naar tegels in Sneek? Als tegenhandel hebben wij een ruime showroom in de provinciale hoofdstad, op een half uurtje rijden vanuit Sneek. Tegels voor de badkamer, keuken, vloer of wanden; u treft het hier allemaal!

Daarbij heeft u keuze uit diverse materialen zoals natuursteen, keramiek en houtlook. Door deze ruime keuze kunt u altijd wel iets vinden in onze showroom. Bel ons gerust voor vragen of advies, of bij ons langs in de winkel voor het uitzoeken van tegels nabij Sneek.

Route naar de showroom

Tegels Sneek; altijd passend materiaal

Bij het aanschaffen van nieuwe tegels in Sneek is het van groot belang dat ze aansluiten op het overige interieur. Als het op vloer- en wandtegels aankomt kunt u ons vanuit Sneek bezoeken voor onder meer keramiek, natuursteen en houtlook. Zo kiest men vaak voor natuursteen omdat het materiaal 100% natuurlijk is, maar ook krasbestendig en tevens verkrijgbaar voor een betaalbare prijs.

Een ander materiaal waarvoor velen onze tegelhandel bezoeken is keramiek. Het materiaal is verkrijgbaar in diverse kleuren en designs. Daarnaast zijn keramiek tegels onderhoudsvrij en ook nog eens bijzonder sterk. Kom gerust eens bij ons langs om onze ruime selectie vloer-, wand-, keuken en badkamer tegels nabij Sneek.

Altijd een geschikte tegel voor uw interieurstijl

Naast de diverse materialen kunt u iedere soort tegel opdelen in uiteenlopende stijlen. Zo vindt u in onze tegeloutlet nabij Sneek exemplaren in landelijke, klassieke, retro en moderne stijl.

Waar uw voorkeur ook naar uitgaat en wat uw interieurstijl ook is, wij hebben altijd geschikte tegels die uw interieur naar een niveau hoger tillen. Zeker als u op zoek bent naar een hoogwaardige kwaliteit tegel, bent u bij onze groothandel op de juiste plek. Wij verkopen namelijk gerenommeerde merken als:

  • Sphinx
  • Tagina
  • Mosa
Badkamer tegels Sneek

Vakkundige montage door onze tegelgroothandel

Wij zijn gespecialiseerd in onder meer wand- en vloertegels, en kunnen om die reden alles intern verzorgen. In onze showroom vindt u een ruim aanbod A-merk tegels. Gevonden wat u zoekt? Ons installatieteam komt spoedig bij u langs in Sneek, om tegels snel en vakkundig te monteren.

Doordat u niet hoeft te schakelen met een derde partij voor plaatsing en montage zorgen wij ervoor dat alle gemaakte afspraken in onze showroom worden nageleefd. Van het eerste bezoek tot de montage en afwerking: wij zorgen ervoor dat u tevreden bent.

Route naar Bakker Postma

De specialist in Sneek voor tegels en meer!

Bent u benieuwd naar ons assortiment? Kom dan snel langs in onze tegelgroothandel in de Friese hoofdstad. Wij verwelkomen u met een goed kop koffie en laten u graag onze prachtige collecties zien. Niet voor niets dat de hele provincie onze showroom weet te vinden!

Zijn er vragen die u voorafgaande aan ons wilt stellen? Ook dat is altijd mogelijk. Bel of mail ons gerust. Onze medewerkers staan u graag te woord en adviseren u vrijblijvend. Zo weet u precies wat u wilt kopen, voordat u langs komt voor het bekijken van onze tegels vanuit Sneek of omstreken.

Tegeloutlet in Sneek