adres Balthasar Bekkerwei 108 Leeuwarden mail info@bakker-postma.nl bel 058 - 267 04 40
Bel ons

Tegels Sneek

Op zoek naar tegels in Sneek? Als tegenhandel hebben wij een ruime showroom in de provinciale hoofdstad, op een half uurtje rijden vanuit Sneek. Hier treft u wand- en vloertegels van uiteenlopende materialen, zoals natuursteen, keramiek en houtlook. Bovendien hebben wij diverse stijlen in huis, zodat u altijd tegels aanschaft die op uw interieur aansluiten. Bel ons gerust voor vragen of advies, of kom langs in dé tegeloutlet van Sneek en omstreken.

Route naar de showroom

Tegels Sneek; altijd passend materiaal

Bij het aanschaffen van nieuwe tegels is het van groot belang dat ze aansluiten op het overige interieur. Als het op vloer- en wandtegels aankomt kunt u ons vanuit Sneek bezoeken voor onder meer keramiek, natuursteen en houtlook. Zo kiest men vaak voor tegels van natuursteen, omdat het materiaal 100% natuurlijk is, maar ook krasbestendig en tevens verkrijgbaar voor een betaalbare prijs.

Een ander materiaal waarvoor velen uit Sneek en omgeving onze tegelhandel bezoeken is keramiek. Het materiaal is verkrijgbaar in diverse kleuren en designs. Daarnaast zijn keramiek tegels onderhoudsvrij en ook nog eens bijzonder sterk. Kom gerust eens bij ons langs om onze ruime selectie wand- en vloertegels te bekijken.


Geschikt voor uiteenlopende interieurstijlen

Naast de diverse materialen zijn onze tegels op te delen in uiteenlopende stijlen. Zijn vind u in onze tegeloutlet nabij Sneek wand- en vloertegels in landelijke, klassieke, retro en moderne stijl. Waar uw voorkeur ook naar uitgaat en wat uw interieurstijl ook is, wij hebben altijd geschikte tegels die uw interieur naar een niveau hoger tillen.

Verder verkopen wij alleen hoogwaardige tegels. Hierbij kunt u denken aan gerenommeerde merken als:
  • Sphinx
  • Tagina
  • Mosa
Tegels voor uiteenlopende interieurstijlen

Uw tegels vakkundig gemonteerd

Wij zijn gespecialiseerd in onder meer wand- en vloertegels, en kunnen om die reden alles intern verzorgen. In onze showroom vindt u een ruim aanbod A-merk tegels. Gevonden wat u zoekt? Ons installatieteam komt spoedig bij u langs in Sneek, om uw tegels snel en vakkundig te monteren. Ook zorgen zij ervoor dat alle afspraken worden nageleefd en uw tegels mooi worden afgewerkt.

Uw tegeloutlet in Sneek

Bent u benieuwd geraakt naar ons assortiment? Kom dan snel langs in onze tegeloutlet in de Friese hoofdstad. Wij verwelkomen u met een goed kop koffie en laten u graag onze prachtige collecties zien. Zijn er vragen die u voorafgaande aan ons wilt stellen? Ook dat is altijd mogelijk. Bel of mail ons gerust. Onze medewerkers staan u graag te woord en adviseren u vrijblijvend. Zo weet u precies wat u wilt kopen, voordat u onze tegels vanuit Sneek komt bekijken. 

Route naar Bakker Postma
 
Tegeloutlet in Sneek

Werkzaam in uw regio

Wij krijgen regelmatig klanten over de vloer uit meerdere steden in Friesland, die op zoek zijn naar hoogwaardige wand- en vloertegels. Naast Sneek hebben wij klanten in: