adres Balthasar Bekkerwei 108 Leeuwarden mail info@bakker-postma.nl bel 058 - 267 04 40
Bel ons

Tegels Sint Nicolaasga

Tegels Sint Nicolaasga – zoekt u een tegeloutlet bij u in de buurt? Kom gerust eens langs in onze ruime showroom, waar u een breed scala A-merk wand- en vloertegels treft. Onze tegelspeciaalzaak staat in de Friese hoofdstad, op slechts 45 minuten rijden vanuit Sint Nicolaasga. Wij verwelkomen u met een kop koffie en laten u onze nieuwste collecties zien. Ook voorzien we u van een gedegen advies, zodat u tegels aanschaft die prachtig samengaan met uw overige interieur. Kom bij ons langs, of informeer u voorafgaande naar tegelassortiment vanuit Sint Nicolaasga!

Route naar Bakker Postma

Ruime selectie tegels Sint Nicolaasga

In onze tegelhandel nabij Sint Nicolaasga vindt u een ruime selectie wand- en vloertegels. Qua materialen kunt u onder meer kiezen uit keramiek, natuursteen en houtlook. Neem bijvoorbeeld houtleek tegels; combineer de houten look en feel in huis met de vele voordelen van de vloertegels. Houtlook tegels zijn namelijk waterbestendig en daardoor uiterst geschikt voor gebruik in badkamers.

Daarnaast zijn de tegels eenvoudig in onderhoud. Met simpele reinigers kunt u snel en eenvoudig de klus klaren. Bovendien zijn houtlook vloertegels duurzamer dan echt hout. Tegels zijn namelijk minder gevoelig voor schuivende banken en schoenen, waardoor ze veel langer mooi blijven. Wilt u geadviseerd worden over een geschikt tegelmateriaal voor uw interieur? Bel ons gerust vanuit Sint Nicolaasga!
 
Tegels Sint Nicolaasga

Naar welke stijl tegels bent u op zoek?

Ook als het op stijlen aankomt bent u in onze tegeloutlet aan het juiste adres. Kom gerust eens bij ons langs vanuit Sint Nicolaasga, om ons ruime assortiment te bezichtigen. Wij verkopen wand- en vloertegels in de stijlen
  • Klassiek
  • Modern
  • Retro
  • Landelijk
Graag luisteren wij naar uw wensen en helpen wij u met het vinden van tegels die aan al uw wensen en verwachtingen voldoen. Velen zijn bijvoorbeeld op zoek naar klassieke of ouderwetse tegels voor hun keuken. Met onze ruime selectie klassieke vloertegels kunt u het gevoel van vroeger weer vangen. Voeg daar nog klassieke wandtegels aan toe, om het ouderwetse gevoel kracht bij te zetten. Met wandtegels kunt u qua design overigens alle kanten op. Wat kleuren betreft wordt zwart of wit vaak gebruikt. Bel ons vanuit Sint Nicolaasga om de mogelijkheden te bespreken, of kom langs in onze tegelhandel om onze collecties te bekijken!

Ervaren montageteam

Zodra u de geschikte wand- of vloertegels heeft gevonden, zetten wij ons gespecialiseerde montageteam voor u aan het werk. Zij komen bij u langs in Sint Nicolaasga, om uw tegels snel en vakkundig te monteren. Met ‘goed’ nemen wij geen genoegen. Uiterste perfectie is met elke klus te streven, zodat u nog vele jaren van uw tegels kunt genieten. Tevens luisteren onze vakmannen graag naar uw wensen en worden er altijd conform de gemaakte afspraken gewerkt.

Kom langs!
Diverse stijlen tegels

Bakker-Postma: uw tegeloutlet nabij Sint Nicolaasga

Bent u erover uit en wilt u nieuwe wand- of vloertegels kopen? Kom dan gerust langs in onze tegeloutlet in de Friese hoofdstad. Wij verwelkomen u met een goed kop koffie en luisteren graag naar uw wensen. Samen nemen we onze nieuwste collecties door, maar laten wij u ook de tijdloze designs zien. Waar u ook naar zoekt en wat voor interieur u ook heeft, u vindt bij ons altijd geschikte tegels die aan al uw wensen voldoen.

Zijn er nog vragen die na het lezen onbeantwoord zijn gebleven? Stel ze dan gerust via de telefoon. Onze medewerkers staan u graag te woord en voorzien u zo nodig van een gespecialiseerd advies, zodat u geïnformeerd bent, voordat u onze tegels komt bekijken vanuit Sint Nicolaasga.

Tegelspecialist in Friesland

Naast Sint Nicolaasga hebben wij door de jaren heen wand- en vloertegels gemonteerd door de hele provincie. Vandaar dat wij ook tevreden klanten hebben in onderstaande locaties:
Tegelhandelaar Sint Nicolaasga