adres Balthasar Bekkerwei 108 Leeuwarden mail info@bakker-postma.nl bel 058 - 267 04 40
Bel ons

Tegels Scharsterbrug

Zoekt u een ruim aanbod tegels in Scharsterbrug? Kom langs in de showroom van Bakker Postma in de Friese hoofdstad. Hier vindt u een groot assortiment mooie vloer- en wandtegels die luxe en design uitstralen. Ons aanbod is geïnspireerd door architecten en binnenshuis adviseurs. Hierdoor kunt u rekenen op kwaliteit én functionaliteit.

Binnen een halfuur rijden treft u bij ons in de winkel een groot aanbod met verschillende formaten en kleuren tegels. Denk aan sierlijke designs, keramiek of houtlook. Onze medewerkers staan voor u klaar om u te adviseren en helpen bij het kiezen van de juiste tegel. Kom daarom snel ons assortiment tegels vanuit Scharsterbrug bewonderen in onze showroom. 

Kom naar onze showroom

Groot aanbod tegels vlakbij Scharsterbrug 

Welke stijl u ook zoekt, u vindt bij ons een groot assortiment tegels vlakbij Scharsterbrug. Zo kunt u kiezen uit verschillende materialen. Het materiaal dat u kiest kan erg bepalend zijn voor de sfeer in huis. Natuurlijk is deze keuze een kwestie van smaak, maar het type materiaal dat u kiest heeft ook praktische voordelen. U kunt bijvoorbeeld kiezen uit:
  • Houtlook
  • Natuursteen
  • Keramische tegels
Houtlook tegels zijn bijvoorbeeld een stuk duurzamer dan echt hout. Daarnaast kunt u deze tegels in Scharsterbrug eenvoudig te onderhouden. Houtlook is namelijk waterbestendig én goedkoper dan echt hout. Daarentegen zijn keramische tegels meer kleur- en slijtvast. Wilt u juist een unieke uitstraling? Dan zijn natuurstenen zeer geschikt. Dit materiaal is heel erg sterk en ieder stuk is uniek! 
 
Tegels Scharsterbrug

Kies een passende stijl tegels voor uw woning in Scharsterbrug

Met de juiste tegel kunt u de sfeer en stijl in uw woning in Scharsterbrug bepalen. Om inspiratie op te doen kunt u in onze showroom meer dan 50 badkamer- en keukenopstellingen bekijken. Door de tegels in het echt te zien kunt u beter bepalen welke sfeer en stijl de tegels uitstralen.

Wilt u bijvoorbeeld een klassieke uitstraling? Dan kunt u kiezen uit vele tijdloze tegels die niet gaan vervelen. Daarnaast kan een tegel met heel strak design juist voor een moderne en wat koelere uitstraling zorgen. Wilt u een landelijke stijl met veel details? Dan kan een gezellige tegel met print uw woning afmaken. 

A-merk tegels van hoge kwaliteit

Onze medewerkers kunnen u alles vertellen over de verschillende materialen en designs. Wij denken graag met u mee welke stijl en materiaal het beste bij uw wensen past. In onze showroom nabij Scharsterbrug vindt u een groot aanbod tegels van hoogstaande A-merken:
  • Spinx: kenmerkend door trendy printjes.
  • Tagina: vormgegeven met prachtige Italiaanse designs.
  • Mosa: voorzien van doordachte details.
Welk merk u ook kiest, u bent verzekerd van goede kwaliteit. Dit komt doordat deze merken hele strenge kwaliteitseisen hebben, maar ook erg functioneel zijn. Kortom, genoeg keuze voor de perfecte tegels in Scharsterbrug.
 
Tegelhandel Scharsterbrug

Vakkundige montage van uw tegels

Heeft u de stijl tegels gevonden die past bij uw woning in Scharsterbrug? Wij kunnen de tegels ook voor u monteren. Wij hebben namelijk een eigen installatieteam met opgeleide specialisten. Onze medewerkers hebben oog voor detail, maar gaan ook efficiënt te werk. Daarom garanderen wij dat uw tegels perfect gemonteerd worden. 

Doordat wij met eigen mensen werken, leven wij alle gemaakte afspraken na. U heeft dus geen gedoe met een derde partij, maar rechtstreeks contact met onze eigen mensen. Hierdoor kunnen we snel uw tegels leveren en monteren. Doordat wij streven naar perfectie, zijn wij pas tevreden als u dat ook bent! 

Route

Koop uw tegels bij Bakker Postma nabij Scharsterbrug

Wij ontzorgen onze klanten graag. Van de eerste kennismaking in onze showroom, tot aan de keuzebegeleiding en montage van uw tegels. U kunt bij ons altijd rekenen op eerlijk en deskundig advies. Niet voor niets zijn wij een begrip in de regio. Wees welkom in onze winkel aan de Balthasar Bekkerwei 108. 

Onze rolstoelvriendelijke showroom is eenvoudig te bereiken aan de rand van Leeuwarden. Daarnaast kunt u bij ons gratis voor de deur parkeren. Wilt u vooraf uw bezoek al advies of heeft u andere vragen? Neem gerust contact met ons op. Wij zijn er voor al uw advies en inspiratie. Kom daarom naar Bakker Postma voor uw tegels in Scharsterbrug of de rest van de regio.
Tegel Bakker Postma nabij Scharsterbrug