adres Balthasar Bekkerwei 108 Leeuwarden mail info@bakker-postma.nl bel 058 - 267 04 40
Bel ons

Tegels Makkum

Bent u op zoek naar tegels in Makkum? Onze tegelhandel staat in de Friese hoofdstad, om een half uurtje rijden vanuit Makkum. Hier treft u een ruime selectie wand- en vloertegels, van A-merken als Sphinx, Mosa en Tagina. Bovendien heeft u het qua stijlen bij ons voor het kiezen. Zo kunt u kiezen uit moderne tegels, maar ook klassieke, landelijke en retro designs. Het maakt niet uit wat voor type wand- of vloertegels u zoekt, de kans is groot dat wij ze in onze showroom hebben staan. Bel ons gerust om ons assortiment te bespreken, of voor het verkrijgen van advies. Direct onze tegels komen bekijken vanuit Makkum kan overigens op werkdagen van 09:30 tot 18:00. Tot gauw!

Kom naar de showroom

Nieuwste collecties tegels in Makkum

Als gespecialiseerde tegelhandel nabij Makkum hebben wij altijd de nieuwste collecties in onze showroom staan. Kom gerust eens bij ons langs om onze gerenommeerde merken te bezichtigen. We verkopen wand- en vloertegels van onder meer Mosa, Sphinx en Tagina. Qua stijlen kunt u kiezen uit moderne tegels, maar ook klassieke, retro en landelijke designs.

Door onze ruime ervaring kunnen wij u overigens altijd van een gedegen advies voorzien. Heeft u al eens klassieke tegels voor uw badkamer overwogen? Een klassiek ingerichte badkamer is een plek waar u eindeloos kunt genieten. Wand- en vloertegels spelen een cruciale rol bij de uitstraling van uw badkamer en de sfeer van de ruimte.

Ga voor warm gekleurde gekleurd vloertegels en zet de puntjes op de ‘i’ met ‘oude witjes’: kleine vierkante badkamertegels die de typische jaren 30 look dragen. Vrijblijvend informatie en advies ontvangen is altijd mogelijk. Voor al uw tegelvragen kunt u ons gerust vanuit Makkum bellen!
Nieuwste collectie tegels in Makkum

Altijd een geschikt tegelmateriaal

Ook op het gebied van tegelmaterialen vindt u bij ons altijd wat u zoekt. In onze tegelhandel kunt u kiezen uit onder meer keramiek, natuursteen en houtlook. Welk materiaal voor u het meest geschikt is hangt af van uw voorkeuren. U kunt u zich vrijblijvend telefonisch informeren vanuit Makkum, maar het is natuurlijk ook mogelijk om onze tegelcollectie in onze showroom te bezichtigen.

Vraagt u zich al een tijdje af waarom de populariteit van natuurstenen vloertegels de afgelopen jaren aanzienlijk is toegenomen? Daar zijn vele redenen te geven. Allereerst zijn natuurstenen wand- en vloertegels natuurlijk een prachtige toevoeging aan elke ruimte. Natuursteen komt écht uit de natuur en dat is te zien. Kleine imperfecties en onregelmatigheden zijn zichtbaar en geven het materiaal karakter.

Daarnaast is het materiaal praktisch onverwoestbaar. Tafels, banken en bedden verschuiven zonder dat de tegels beschadigd raken? Met natuursteen kan het! Tevens is het materiaal heel eenvoudig te onderhouden. Bent u benieuwd geraakt naar de mogelijkheden. Informeer u vrijblijvend naar onze natuurstenen vloertegels vanuit Makkum.

Vakkundig gemonteerd in Makkum en omgeving

Zodra u de tegels heeft gevonden waar u naar op zoek was, is de volgende stap het monteren van uw gloednieuwe tegels. Wij ontzorgen u hier graag volledig in en zetten ons ervaren montageteam voor u aan het werk. Zij komen bij u langs in Makkum en zorgen ervoor dat alles efficiënt en vakkundig wordt uitgevoerd. Perfectie is met elke klus het streven. Onze vakmannen hebben oog voor detail en luisteren graag naar uw wensen. Ook wordt altijd conform de gemaakte afspraken, zodat u nooit onverhoopt een week langer moet wachten.  
Uw tegelhandelaar in Makkum

Uw tegelhandel in Makkum

Wilt u onze nieuwste tegelcollecties bekijken? U bent altijd welkom in onze showroom, waar wij u ontvangen met een kop koffie. Graag laten wij u ons ruime assortiment zien en luisteren we naar uw wensen. Samen zorgen we ervoor dat u wand- of vloertegels vindt, die aan uw wensen voldoen en naadloos aansluiten op uw interieur.

Mocht u nog vragen hebben, of een gedegen advies willen ontvangen, bel ons dan gerust. Wij staan u graag te woord en beantwoorden al uw vragen, zodat u geïnformeerd bent over onze tegels, voordat u ons in Makkum bezoekt.

Route naar Bakker Postma

Bekend in heel Friesland

Naast Makkum staan wij in heel Friesland bekend om onze ruime selectie wand- en vloertegels. Zo krijgen wij regelmatig klanten over de vloer uit onderstaande locaties: