adres Balthasar Bekkerwei 108 Leeuwarden mail info@bakker-postma.nl bel 058 - 267 04 40
Bel ons

Tegels Lemmer

Voor tegels in Lemmer en omgeving bent u bij ons aan het juiste adres. Op iets meer dan een half uur rijden vanuit Lemmer vindt u onze tegelspeciaalzaak aan de rand van de hoofdstad van Friesland. Een bezoek aan onze winkel moet voor u geen gedoe opleveren. Daarom is onze parkeerplaats makkelijk bereikbaar vanaf de ring. 

Wij hebben één van de grotere showrooms van het Noorden en zijn iedere werkdag van 9:30 tot 18:00 uur geopend. In onze tegelhandel vlakbij Lemmer is iedere tegel van de hoogste kwaliteit. Woont u in de regio? Kom dan op bezoek en bekijk ons assortiment zelf! Als u liever niet fysiek de winkel bezoekt, is het ook mogelijk om een telefonisch adviesgesprek aan te vragen. Wij gaan hoe dan ook tot het uiterste voor uw nieuwe tegels in Lemmer!

Route naar de showroom

De zaak voor tegels in Lemmer

In onze showroom voor tegels in Lemmer is veel mogelijk. Met een ruime keuze aan materialen zit er voor iedereen wel iets tussen. Kiest u voor keramiek, dan kunt u veel kanten op. Het voordeel van deze tegelsoort is dat het makkelijk is in onderhoud. Daarnaast zijn ze slijtage- en krasvrij. 

Bent u juist op zoek naar natuursteen tegels in Lemmer? Ook dat vindt u in onze showroom. Dit materiaal heeft de laatste jaren veel aan populariteit gewonnen. De grove steensoort is een echte blikvanger en daarnaast onverwoestbaar. Kom gerust langs in onze tegelhandel en ga op zoek naar de perfecte tegel voor uw interieur.
 
Tegels Lemmer

Uw tegels worden gelegd door vakmensen

Kwaliteit staat bij ons op nummer één! Van het advies in onze winkel over tegels in Lemmer tot onze monteurs bij u thuis, wij streven naar een perfecte service. U krijgt van ons de garantie dat de ruimte die u laat betegelen vlekkeloos wordt afgeleverd. Ons montagepersoneel werkt volgens een hoge standaard, zodat uw wensen gerealiseerd kunnen worden. 

U hoeft alleen de perfecte wand- en vloertegels te vinden in onze zaak nabij Lemmer en wij doen de rest. Onze vakmannen waarderen uw inbreng en luisteren aandachtig naar uw plannen. Voordat we aan de klus beginnen, worden er afspraken gemaakt over de duur en de kosten. Wij willen voorkomen dat u voor een verrassing komt te staan.

Diverse tegelstijlen

Ongeacht uw interieurstijl hebben wij passende tegels. Lemmer ligt vlakbij onze ruime showroom, waar u rustig alle wand- en vloertegels in het echt kunt bekijken. U kunt vrijwel iedere kant op doordat u de keuze heeft tussen donker of licht, strak of robuust, groot of klein en nog veel meer. Wij luisteren graag naar uw wensen.

Neem bijvoorbeeld een tegel in klassieke stijl: ze zijn uniek, verkrijgbaar met of zonder patroon en ze verhogen de sfeer in uw huis. Klassiek moet niet verward worden met oud - de materialen die wij gebruiken zijn van hoogwaardige kwaliteit, waardoor ze lang meegaan. Deze tegels zijn goed te combineren met klassiek meubilair.
 
Tegelspeciaalzaak Lemmer

Veel variatie bij tegelspeciaalzaak Lemmer

In onze zaak in de buurt van Lemmer vindt u gegarandeerd de tegels die u zoekt. Wij verwelkomen u graag met een lekkere kop koffie en bieden u een kijkje in onze ruime showroom. Bespreek uw plannen met onze deskundige medewerkers en ontdek de mogelijkheden. Wij nemen de tijd voor u tijdens dit proces, zodat u straks blij bent met het resultaat. 

Het is ook mogelijk om uw ideeën telefonisch of per mail aan ons te stellen. Ook dan zullen wij proberen u zo goed mogelijk te helpen. Op die manier bent u voorafgaand aan uw bezoek aan onze zaak vanuit Lemmer zo goed mogelijk geïnformeerd over tegels.

Kom langs!

Bekend in heel Friesland

Niet alleen vanuit Lemmer komt men een bezoek brengen aan onze tegelspeciaalzaak. Met ruim 50 jaar ervaring kunt u iedere tegelklus aan ons toevertrouwen. Wij leggen tegels door de hele provincie:  In onze tegelhandel kunt u onze collectie in het echt zien. Kom langs en loop een rondje door onze showroom voor nieuwe tegels in Lemmer! 
Vloer en wandtegels kopen in Lemmer