adres Balthasar Bekkerwei 108 Leeuwarden mail info@bakker-postma.nl bel 058 - 267 04 40
Bel ons

Tegels Joure

Bent u op zoek naar tegels? Joure is vlakbij onze showroom, waar u een ruime selectie vloer- en wandtegels van kwaliteitsmerken vindt. Onze tegeloutlet vlakbij Joure staat in de Friese hoofdstad, op slechts een halfuurtje rijden. Kom dus vanuit Joure tegels bekijken. Ons ruime assortiment bestaat uit A-merken als Sphinx, Tagina en Mosa. Voor vragen of advies kunt u onze tegeloutlet altijd bellen. Wij staan u graag te woord! Onze medewerkers kunnen u informeren en adviseren over al uw vragen betreft tegels in Joure.

Kom naar onze tegeloutlet

Ruime tegeloutlet Joure

Wanneer u op zoek bent naar tegels in Joure bent u bij ons aan het juiste adres voor een ruime selectie vloer- en wandtegels. Qua stijlen kunt u denken aan klassiek, landelijk, retro en modern. Een tegel kan namelijk erg bepalend zijn voor de uitstraling van uw huis! In onze outlet houden wij de nieuwste trends in de gaten en vullen we ons assortiment daarop aan. Bekijk het volledige aanbod in onze tegeloutlet vlakbij Joure, op slechts een klein halfuurtje rijden. Wij staan u graag te woord en bieden het nodige advies, zodat u een product aanschaft die perfect aansluit op uw interieur en wensen! Voor tegels komt Joure naar Bakker Postma!
 
Tegels Joure

Tegels van verschillende materialen in Joure

Het maakt niet uit of uw voorkeur uitgaat naar natuursteen of keramiek, wij hebben altijd de tegels die u zoekt. Qua materiaal vindt u in onze tegeloutlet nabij Joure een breed aanbod:
  • Keramiek
  • Natuursteen
  • Houtlook
Tegenwoordig kiezen velen voor houtlook, omdat het materiaal vele voordelen biedt. Zo is het duurzamer dan echt hout, eenvoudiger te onderhouden, waterbestendig en tevens ook nog eens goedkoper. Benieuwd naar onze producten? Kom gerust eens langs in onze showroom outlet aan de Balthasar Bekkerwei voor alle soorten tegels.

Snel en vakkundig gemonteerd

Heeft u tegels gevonden die perfect op uw wensen aansluiten? Wij verzorgen graag de volgende stappen. Ons installatieteam zorgt namelijk voor een snelle levering en een vakkundig montage. Ze komen bij u langs in Joure, waarna uw tegels uiterst efficiënt en vakkundig worden gelegd. ‘Goed’ is voor ons niet goed genoeg. Onze vakmannen hebben oog voor detail en streven met elke klus naar perfectie. Ook zorgen ze ervoor dat alle afspraken worden nageleefd.
 
Route naar mooie tegels
Tegel outlet in Joure

De tegeloutlet van Joure en omstreken

Kom gerust eens in onze tegelhandel, waar wij al uw vragen beantwoorden en u tevens voorzien van een gedegen advies. Samen zorgen we ervoor dat u tegels aanschaft die naadloos aansluiten op uw interieur. Als u nog vragen heeft die u graag telefonisch wilt stellen, schroom dan niet om ons te bellen. Onze medewerkers staan u graag te woord en zorgen ervoor dat u goed geïnformeerd bent, voordat u onze tegel outlet vanuit Joure komt bezoeken.


De hele regio kent onze tegels

Ondanks dat wij onze tegeloutlet in de Friese hoofdstad hebben, monteren wij wand- en vloertegels door de hele provincies. Wij voorzien namelijk klanten van advies en vakkundige montage voor tegels in Joure en omstreken:
Tegels kopen vlakbij Joure