adres Balthasar Bekkerwei 108 Leeuwarden mail info@bakker-postma.nl bel 058 - 267 04 40
Bel ons

Tegels Heerenveen

Bent u op zoek naar nieuwe tegels? Heerenveen ligt vlakbij onze ruime showroom in de hoofdstad van de provincie. Bij ons vindt u een ruim aanbod vloer- en wandtegels van kwaliteitsmerken. Stap in de auto en rijd over de A32 vanuit Heerenveen voor tegels van dé specialist in de regio: Bakker Postma! 

We zijn al ruim 50 jaar een begrip in de provincie. In onze ruime showroom kunt u de diverse soorten, maten en kleuren tegels bewonderen. Wij verkopen de volgende A-merken:
  • Sphinx
  • Tagina
  • Mosa
Wij vinden het belangrijk om u eerlijk en geheel vrijblijvend te adviseren over het soort tegel dat het beste bij uw ruimte en budget past. Bent u ook op zoek naar een tegelzetter? Nadat u het perfecte design heeft uitgezocht komt ons vakkundige team de tegels in Heerenveen bij u zetten!

Route naar de showroom
tegels in Heerenveen kopen

Tegels Heerenveen kopen

Bij Bakker-Postma begrijpen wij dat u uitsluitend tegels voor Heerenveen wilt kopen die perfect aansluiten bij uw smaak en interieur. Daarom verkopen wij diverse maten, materialen en designs, die aansluiten bij verschillende stijlen.

Dus bent u op zoek naar een landelijke, klassieke, moderne of retro stijl? Kom bij ons langs in de ruim opgezette tegelhandel om inspiratie op te doen! Wij zijn altijd op de hoogte van de laatste trends.

Bij ons vindt u onder andere keramisch, natuursteen, houtlook en keuken, hal of badkamer tegels voor in Heerenveen. Met onze collectie kunnen we elke ruimte in uw huis afmaken. Een tegel kan namelijk eenvoudig sfeer in huis brengen!

Combineer een tegel met vloerverwarming

U kunt het gebruik van een tegel ook goed combineren met vloerverwarming. Zo kunt u in de koude winterdagen optimaal genieten van warme voeten. Onze installateurs kunnen u adviseren over het gebruik van de juiste materialen.  

Vloertegels in Heerenveen combineren met vloerverwarming zorgt voor een gelijkmatige warmtestraling voor een aangename warmte in huis. Daarbij is dit ook nog een duurzame manier van verwarming. Onze medewerkers in de showroom kunnen u adviseren over de mogelijkheden van vloerverwarming op een tegelvloer.
 

Kom langs voor advies

Laat u adviseren door onze tegelspecialisten

Vanaf het eerste bezoek in de showroom, tot het bestellen en plaatsen van uw nieuwe tegels. Onze medewerkers ondersteunen u in het gehele proces. Kom langs in onze tegelwinkel vanuit Heerenveen voor een uitgebreid advies. Ook als u nog niet goed weet wat u mooi vindt, kunnen wij u helpen om uw wensen te vertalen naar een type en design.

Doordat wij een eigen installatieteam in dienst hebben voor al onze services, hoeft u niet apart een tegelzetter of installateur te zoeken. Dit scheelt u veel uitzoekwerk en zorgen. U geeft uw wensen aan en wij regelen vervolgens de rest!

tegelhandel Heerenveen

Kom vanuit Heerenveen langs in onze tegelhandel!

In onze ruime showroom kunt u niet alleen tegels kopen, wij verkopen namelijk ook keukens, badkamers en sanitair. Wij bieden u een complete service! Dus bent u op zoek naar een prachtige tegelvloer of -wand? Kom langs bij Bakker-Postma in Leeuwarden en laat u geheel vrijblijvend adviseren.

Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op! We zijn telefonisch bereikbaar op 058 – 267 04 40 en per e-mail op info@bakker-postma.nl. Wij verwelkomen u graag in onze showroom aan de Balthasar Bekkerwei 108 voor de aankoop van uw nieuwe tegels nabij Heerenveen en regio

Kom langs in de showroom