adres Balthasar Bekkerwei 108 Leeuwarden mail info@bakker-postma.nl bel 058 - 267 04 40
Bel ons

Tegels Heerenveen

Bent u op zoek naar nieuwe tegels? Heerenveen ligt vlakbij onze ruime showroom in de hoofdstad van de provincie. Bij ons vindt u een ruim aanbod vloertegels en wandtegels van kwaliteitsmerken. Stap in de auto en rijd over de A32 naar dé tegelhandel van Heerenveen en omstreken: Bakker Postma! 

We zijn al ruim 50 jaar een begrip in de provincie. In onze ruime showroom kunt u de diverse soorten, maten en kleuren tegels bewonderen. Wij verkopen de volgende merken kwaliteitstegels: 
  • Sphinx
  • Tagina
  • Mosa
Wij vinden het belangrijk om u eerlijk en geheel vrijblijvend te adviseren over het soort tegel dat het beste bij uw ruimte en budget past. Bent u ook op zoek naar een tegelzetter? Nadat u de perfecte vloertegels of wandtegels heeft uitgezocht komt ons vakkundige team de tegels bij u in Heerenveen zetten!

Route naar de showroom
tegels in Heerenveen kopen

Tegels Heerenveen kopen

Bij Bakker-Postma begrijpen wij dat u uitsluitend tegels wilt kopen die perfect aansluiten bij uw smaak en interieur. Daarom verkopen wij tegels die aansluiten bij verschillende stijlen. Dus bent u op zoek naar tegels in een landelijke, klassieke, moderne of retro stijl? Kom bij ons langs in de ruim opgezette showroom om inspiratie op te doen! Wij zijn altijd op de hoogte van de laatste trends.

Bij ons vindt u onder andere de volgende soorten tegels: keramische tegels, natuursteen, tegels in een houtlook en wandtegels voor in uw badkamer, keuken of hal. Met onze wandtegels en vloertegels maken wij elke ruimte in uw huis in Heerenveen af. Met tegels kunt u eenvoudig sfeer in het huis aanbrengen. Combineer onze vloertegels met vloerverwarming en geniet in de koude winterdagen van aangenaam warme voeten.

Nieuwe tegels in uw regio

Niet alleen in Heerenveen verkopen wij tegels, ook in de volgende regio's:   

Stap in de auto en kom langs in onze showroom!

In onze ruime showroom kunt u niet alleen tegels kopen, wij verkopen namelijk ook keukens, badkamers en sanitair. Wij bieden u een complete service! Dus bent u op zoek naar een prachtige tegelvloer of tegelwand? Kom langs bij Bakker-Postma in Leeuwarden en laat u geheel vrijblijvend adviseren.

Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op! We zijn telefonisch bereikbaar op 058 – 267 04 40 en per e-mail op info@bakker-postma.nl. Wij verwelkomen u graag in onze showroom aan de Balthasar Bekkerwei 108 voor de aankoop van uw nieuwe tegels nabij Heerenveen! 

Kom langs in de showroom
 
tegelhandel Heerenveen