adres Balthasar Bekkerwei 108 Leeuwarden mail info@bakker-postma.nl bel 058 - 267 04 40
Bel ons

Tegels Harlingen

Is het tijd voor nieuwe tegels? Harlingen ligt op slechts 15 minuten rijden van onze tegelspeciaalzaak. Bakker-Postma is al meer dan 50 jaar dé specialist op het gebied van luxe en design vloertegels en wandtegels nabij Harlingen. 

Tegels zijn bepalend voor de sfeer van uw woning of ruimte. Daarom is het belangrijk de tegels eerst van dichtbij te bekijken. In onze showroom kan u inspiratie opdoen en kijken welke tegel het beste bij u past. Komt u er niet uit? Onze specialisten helpen u graag bij het uitzoeken van de juiste tegel. 

Onze rolstoelvriendelijke showroom met gratis parkeerplaats ligt aan de rand van Leeuwarden en is eenvoudig te bereiken via de A31. Kom bij ons langs of maak een afspraak. Het grootste assortiment tegels dichtbij Harlingen vindt u aan de Balthasar Bekkerwei 108.

Route naar de showroom

Uitgebreid assortiment tegels Harlingen

Bent u op zoek naar de juiste sfeer voor uw woning in Harlingen? Tegels zijn sfeerbepalend in uw woning. Bij de aankoop van een nieuwe woning of de verbouwing van uw huis dienen de tegels centraal te staan in uw ontwerp. Bij tegelspecialist Bakker-Postma vindt u tegels in de buurt van Harlingen. Deze zijn beschikbaar in verschillende stijlen, zoals:
  • modern;
  • klassiek;
  • landelijk;
  • industrieel en meer. 
De verschillende soorten tegels zijn beschikbaar in een grote variatie aan kleuren en afwerkingen. Bij veel bedrijven moet u uw beslissing maken op basis van een folder. In onze showroom kan u ons uitgebreide assortiment van dichtbij bekijken. Hiernaast hebben we meer dan vijftig verschillende badkamer- en keukenopstellingen. Hierdoor krijgt u een goed gevoel hoe de tegels ogen in verschillende combinaties. Nergens heeft u zoveel keus in tegels dichtbij Harlingen.
 
Tegels Harlingen

Perfecte service bij uw tegelwinkel nabij Harlingen

Bent u overtuigd en toe aan nieuwe tegels? Kom vanuit Harlingen dan gerust eens langs in onze tegelwinkel. Onze specialisten staan voor u klaar met een heerlijke kop koffie. Gedurende het gesprek nemen we ruim de tijd om uw persoonlijke wensen te bespreken en gezamenlijk met u de juiste tegels te selecteren. 

Vindt u de keuze wat overweldigend en heeft u nog geen idee welke tegels bij u passen? Dan kunt u zich ook van begin tot eind laten adviseren door onze specialist. Op deze manier kan u tal van inspiratie opdoen en uiteindelijk een gedegen besluit nemen. 

Komen we er na de eerste keer niet uit? Geen probleem, wij nemen de tijd voor onze klanten en staan iedereen altijd met een glimlach te woord. Kan u echt genieten van luxe en design en bent u op zoek naar echte service? Bakker Postma, voor al uw tegels in Harlingen! 

Kom langs!

Wij plaatsen uw tegels in Harlingen

Om onze dienstverlening compleet te maken, leveren en installeren wij uw tegels in Harlingen. Dit gebeurt uitsluitend door onze eigen vakmensen. Hierdoor garanderen wij onze hoge kwaliteit vanaf onze showroom tot aan uw woning. Hiernaast stelt dit ons in staat om alle gemaakte afspraken te allen tijde na te komen. In onze tegelzaak vindt u enkel hoogwaardige merken:
  • Mosa (marktleider)
  • Sphinx
  • Tagina
Deze tegels zijn niet te vergelijken met de gemiddelde tegeloutlet om de hoek. Luxe, design en kwaliteit voor een betaalbare prijs gaan bij ons hand in hand. Om er zeker van te zijn dat deze kwaliteit gewaarborgd blijft, gaan onze specialisten tijdens de plaatsing altijd nauwkeurig en vakkundig te werk. Betaalt u graag wat extra voor kwaliteit, maar liever niet teveel? Kies dan voor Bakker-Postma: uw specialist voor tegels Harlingen!

Wij zijn ook werkzaam in de rest van de regio:
Tegelspecialist Harlingen