adres Balthasar Bekkerwei 108 Leeuwarden mail info@bakker-postma.nl bel 058 - 267 04 40
Bel ons

Tegels Friesland

Bent u op zoek naar tegels in Friesland? Bij tegelhandel Bakker Postma in Leeuwarden vindt u de mooiste vloertegels en badkamer tegels! Bij het opknappen van uw huidige woning, of wanneer u een nieuwe woning koopt willen veel mensen nieuwe tegels in huis. Bij ons vindt u een uitgebreide collectie.

Bij ons bent u aan het juiste adres, onze tegelcollectie is geïnspireerd door binnenhuisadviseurs en architecten. Onze tegels stralen luxe en design uit en brengen hiermee erg veel sfeer in huis.

Binnen ons ruime assortiment bieden wij een verscheidenheid aan formaten en kleuren aan, zo vindt iedereen geschikte tegels in Friesland!

Route naar de showroom
 
Tegels in Friesland kopen

Uw Friese tegelhandel in Leeuwarden

Een mooie tegelvloer staat stijlvol. Met name wanneer u kiest voor grote tegels zal de kamer erg rustig en groot ogen. Wij bieden tegels aan van de volgende merken:
  • Mosa;
  • Sphinx;
  • Tagina.
Van Mosa bieden wij zowel vloertegels als wandtegels aan. Deze tegels voldoen aan de strengste kwaliteitseisen zijn hiernaast erg functioneel. Het merk is marktleider op het gebied van innovatie en veel producten zijn voorzien van doordachte details.

Sphinx tegels worden gekenmerkt door trendsettende designs en moderne technologie. De tegels zijn gelijktijdig tijdloos als onderscheidend. Tagina is een Italiaans tegelmerk dat zowel vloer- als wandtegels produceert. De tegels zijn vormgegeven in prachtig Italiaans design en worden gekenmerkt door functionaliteit, stijl en technologie.
 
tegelhandel Friesland

Tegels in uw regio in Friesland

Wij verkopen onze tegels in heel Friesland, dus ook bij u in de regio:

Bakker Postma: dé tegelspecialist van Friesland in Leeuwarden

Of u nu op zoek bent naar keramische vloertegels, houtlooktegels, tegels van natuursteen of naar plinten voor de afwerking, bij Bakker Postma bent u aan het juiste adres. Ook voor vloerverwarming voor het opwarmen van uw nieuwe tegels en huis bent u bij ons aan het juiste adres gekomen. Wilt u hier meer over weten of wilt u de tegels komen bewonderen? Kom langs aan de Balthasar Bekkerwei 108 in Leeuwarden, Friesland.

Wij werken uitsluitend met ons eigen installatieteam en vakmensen. Hierdoor kunnen wij perfecte montage garanderen en de gemaakte afspraken altijd nakomen. Bent u op zoek naar een nieuwe keuken of badkamer? Ook voor een nieuwe keuken of badkamer in Friesland kunt u langskomen in onze showroom.

Voor de mooiste tegels in Friesland gaat u natuurlijk naar uw tegelspecialist Bakker Postma!
 
tegels in uw regio