adres Balthasar Bekkerwei 108 Leeuwarden mail info@bakker-postma.nl bel 058 - 267 04 40
Bel ons

Tegels Friesland

Bent u op zoek naar tegels? Friesland komt naar Bakker Postma. U vindt onze tegelhandel in de Friese hoofdstad, met een groot assortiment aan de mooiste vloertegels en badkamer tegels! Bij het opknappen van uw huidige woning, of wanneer u een nieuwe woning koopt willen veel mensen in Friesland tegels.  

Onze tegelcollectie is geïnspireerd door binnenhuisadviseurs en architecten. Onze tegels stralen luxe en design uit en brengen hiermee erg veel sfeer in huis. Daarbij kunt u in ons ruime assortiment kiezen uit diverse formaten en kleuren. Zo vindt iedereen geschikte tegels in Friesland.


Route naar onze tegelhandel
 
Friese tegelhandel Bakker Postma

Uw Friese tegelhandel

In onze Friese tegelhandel kunt u kiezen uit diverse stijlvolle materialen en formaten. Daarbij kunt u kiezen uit tegels van de volgende merken:
  • Mosa;
  • Sphinx;
  • Tagina.
Van Mosa bieden wij zowel vloer- als wandtegels aan. Deze tegels voldoen aan de strengste kwaliteitseisen zijn hiernaast erg functioneel. Het merk is marktleider op het gebied van innovatie en veel producten zijn voorzien van doordachte details.

Sphinx tegels worden gekenmerkt door trendsettende designs en moderne technologie. De tegels zijn gelijktijdig tijdloos als onderscheidend. Tagina is een Italiaans tegelmerk dat zowel vloer- als wandtegels produceert. De tegels zijn vormgegeven in prachtig Italiaans design en worden gekenmerkt door functionaliteit, stijl en technologie.
 
vloer- en wand tegels in Friesland

Tegels bepalen de sfeer bij u thuis

Bent u bezig met het renoveren of verbouwen van uw huis? Tegels in Friesland kunnen erg bepalend zijn voor de sfeer hiervan. Een mooie tegelvloer staat stijlvol, maar kan ook weer retro of juist modern ogen. Het is maar net welke afwerking en formaat tegel u kiest.

Met name wanneer u kiest voor grote tegels zal de kamer erg rustig en groot ogen. Vindt u het zelf lastig om te bepalen welke stijl tegels het beste past bij uw huis in Friesland? Onze medewerkers kunnen u adviseren en helpen met het maken van een passende keuze binnen uw budget en voorkeuren. Kom spontaan langs of plan vooraf een afspraak met een adviseur in onze tegelhandel!

Kom tegels in Friesland uitzoeken

Bakker Postma: dé tegelhandel van Friesland

Of u nu op zoek bent naar keramische vloertegels, houtlooktegels, een tegel van natuursteen of naar plinten voor de afwerking, bij Bakker Postma in de Friese hoofdstad bent u aan het juiste adres. Ook voor vloerverwarming voor het opwarmen van uw nieuwe tegels en huis zit u bij onze tegelhandel goed.

Wij werken uitsluitend met ons eigen installatieteam en vakmensen. Hierdoor kunnen wij perfecte montage garanderen en de gemaakte afspraken altijd nakomen. Bent u op zoek naar een nieuwe keuken of badkamer? Ook voor een nieuwe keuken of badkamer in Friesland kunt u langskomen in onze showroom.
 

Tegels in uw regio in Friesland

Wilt u hier meer over weten of wilt u onze collectie komen bewonderen? Kom langs aan de Balthasar Bekkerwei 108 in Leeuwarden, voor de mooiste tegels in Friesland! Ook bij u in de regio staan wij bekend als de Friese tegelhandel:
De tegelhandel van Friesland