adres Balthasar Bekkerwei 108 Leeuwarden mail info@bakker-postma.nl bel 058 - 267 04 40
Bel ons

Tegels Franeker

Zoekt u nieuwe tegels? Franeker is slechts een kwartier verwijderd van onze showroom in de Friese hoofdstad. Tegels kunnen bepalend zijn voor de sfeer en stijl die uw woning uitstraalt. In de showroom vindt u, nabij Franeker, tegels in verschillende stijlen. Bij Bakker-Postma bent u aan het juiste adres voor een ruim assortiment vloer- en wandtegels, van keramisch tot houtlook en natuursteen.

De specialisten in onze winkel helpen u graag om de juiste stijl te kiezen. Ook als u nog niet precies weet wat u mooi vindt, kunnen onze specialisten u helpen. Maak snel een afspraak voor advies of kom spontaan langs. Onze rolstoelvriendelijke tegelhandel is gemakkelijk te bereiken vanaf de A31 en beschikt over gratis parkeerplaatsen aan de Balthasar Bekkerwei 108. Bakker-Postma, voor uw tegels vanuit Franeker.

Kom langs in de showroom


Stijlvolle tegels dichtbij Franeker

Een ruim aanbod tegels dichtbij Franeker vindt u in onze tegelhandel. Het assortiment tegels bestaat uit verschillende materialen, groottes en trendy designs. Alle tegels bieden functionaliteit, stijl én kwaliteit. Hierdoor kunt u kiezen voor een uitstraling die het beste bij uw woning past:
  • Klassiek: deze tijdloze stijl tegels verveelt nooit! 
  • Modern: deze tegels geven een strakke uitstraling aan uw huis.
  • Landelijk: deze tegels zorgen voor sfeervolle details. 
Voor welke stijl u ook gaat, wij denken graag met u mee. Gaat u voor een compleet andere look in uw huidige of nieuwe huis? Of wilt u een ander soort tegels die perfect bij uw interieur past? Bakker-Postma verzorgt uw woning van nieuwe tegels in Franeker. Onze medewerkers geven u graag advies om uw interieur te verrijken! Wij zijn er voor een betaalbare stijl, die klasse, kwaliteit en zekerheid biedt.

 
Tegels Franeker

De tegelhandel van de regio

Bent u op zoek naar de juiste tegelhandel? Franeker bevindt zich op 15 minuten van onze showroom. Als tegelspecialist van Friesland zorgt ons eigen team met vakmensen en installatie specialisten voor gedegen advies vooraf en een perfecte montage van de tegels. Door onze eigen mensen worden de gemaakte afspraken altijd nagekomen. Hiermee waarborgen we onze kwaliteit al ruim 50 jaar! Daarom werken wij ook alleen maar met de beste merken tegels:

  • Sphinx
  • Tagina
  • Mosa 

Hiermee biedt onze tegelhandel dichtbij Franeker een ruime selectie tegels van natuurstenen, keramische tegels of tegels met een houtlook. De soort tegels kan bepalend zijn voor de sfeer in uw woning. Daarom is het belangrijk om de tegels in het echt te bekijken. Hierna kunt u een gedegen keuze maken welke combinatie tegels uw voorkeur heeft. Bakker-Postma is uw tegelhandel nabij Franeker!

Route naar Bakker Postma


Kies uw tegels nabij Franeker, kies tegelhandel Bakker-Postma

U bent van harte welkom om ons assortiment tegels vanuit Franeker bij tegelhandel Bakker-Postma te bewonderen. In onze showroom kunt u inspiratie opdoen met de 50+  badkamer- en keukenopstellingen. Hiermee kunt u kijken welke stijl en soort tegels in Franeker het beste bij uw woning past. 

Onze specialisten zijn in staat uw persoonlijke wensen gemakkelijk te vertalen naar een stijl tegels die het beste bij u past. Bij onze tegelhandel in de buurt van Franeker voorzien onze specialisten u graag van advies op maat. Daarnaast kunt u voorafgaand aan uw bezoek specifieke vragen stellen. Wij beantwoorden deze graag telefonisch op 058 – 267 04 40 of per e-mail op info@bakker-postma.nl. Hierdoor bent u goed geïnformeerd voorafgaand aan uw aankoop van tegels in Franeker of de rest van de regio:
Tegelhandel Franeker