adres Balthasar Bekkerwei 108 Leeuwarden mail info@bakker-postma.nl bel 058 - 267 04 40
Bel ons

Tegels Drachten

Uw huis een andere uitstraling geven met nieuwe tegels? Drachten ligt slechts op een halfuurtje rijden van onze showroom. Hier vindt u een ruim aanbod wand- en vloertegels van A-merken. Hierbij kunt u denken aan merken als Tagina, Sphinx en Mosa.

Bovendien hebben wij meer dan 50 jaar ervaring met uiteenlopende wensen en stijlen voor tegels in Drachten. Hierdoor kunnen wij al uw vragen beantwoorden en u tevens van een gedegen advies voorzien. Wacht niet langer; bezoek onze tegelhandel, waar u rustig uitlopende soorten, maten en kleuren kunt bewonderen voor nieuwe tegels in Drachten.

Kom naar onze showroom

Breed scala aan tegels vlakbij Drachten

Wanneer u in Drachten tegels zoekt, dan zoekt u vanzelfsprekend een tegel die aansluit bij uw interieurstijl en voorkeuren. Als tegelhandel snappen wij dit uiteraard. Wij hebben dan ook diverse stijlen in huis, zoals landelijk, klassiek, modern en retro. Zo is er altijd wel een variant die bij u past.

Of u nu op zoek bent naar keuken, badkamer tegels, wand- of vloertegels in Drachten. Wij houden onze ogen open voor de nieuwste trends en vullen regelmatig ons assortiment aan met de mooiste soorten. Kom langs in onze tegeloutlet voor inspiratie en advies. Hopelijk kunt u daarna weer terug naar Drachten met nieuwe tegels. 
 
Tegels in Drachten

Verschillende materialen wand- en vloertegels

Wij krijgen regelmatig klanten over de vloer, die op zoek zijn naar wand- of vloertegels in Drachten De reden daarvoor is dat wij verschillende kwaliteitsmaterialen bieden, die passen binnen menig huishouden. Zo kunt u qua materialen onder meer kiezen uit:
  • Keramiek
  • Natuursteen
  • Houtlook
Het maakt niet uit wat uw interieurstijl is, of waar uw voorkeur naar uitgaat, binnen alle variaties is er vast één die naadloos op uw interieur aansluit. Kom gerust eens bij ons langs en spot uw favoriete tegel nabij Drachten.

Uw complete tegelhandel nabij Drachten

Als dé specialist en tegelhandel van de regio verzorgen wij alles intern. De reden daarvoor is dat wij altijd in staat zijn om de hoogst mogelijk kwaliteit van onze tegels en diensten te waarborgen.

Zodra u ons inschakelt, zetten wij ons ervaren installatieteam voor u aan het werk. Zij verzorgen een perfecte montage en houden tevens rekening met alle gemaakte afspraken. Kom langs in onze showroom, of bel naar onze tegelhandel vanuit Drachten en vraag ons naar de mogelijkheden.

Plan route naar onze tegelhandel
Tegelhandel Drachten

Nieuwe keuken of badkamer tegels? Kom langs!

Benieuwd naar ons assortiment A-merk tegels? Kom dan gerust eens bij ons langs. Het kost u slechts een half uurtje om vanuit Drachten in onze tegeloutlet te arriveren, mits u de N31 neemt. Hier wachten wij u op in een ruime showroom, waar wij u aan tegels in diverse stijlen en materialen kunnen helpen.

Zijn er nog vragen die onbeantwoord zijn gebleven, maar die u wél graag aan ons wilt stellen? Bel ons dan gerust. Onze medewerkers staan u graag te woord en zorgen ervoor dat u volledig geïnformeerd bent, alvorens u de auto instapt, om vanuit Drachten tegels bij ons te kopen.

De mooiste tegel voor Drachten en regio

In de hele provincie Friesland staan wij bekend om ons ruime assortiment van hoogwaardige kwaliteit. Zo kunt u vanuit onderstaande locaties ook terecht in onze showroom. Kunnen wij u binnenkort helpen met nieuwe tegels in Drachten?

Route naar Bakker Postma
Tegeloutlet Drachten