adres Balthasar Bekkerwei 108 Leeuwarden mail info@bakker-postma.nl bel 058 - 267 04 40
Bel ons

Tegels Drachten

Tegels Drachten – bent u op zoek naar een tegeloutlet? Wij zijn gevestigd in de hoofdstad van de provincie, op een klein half uurtje rijden vanuit Drachten. Hier vindt u onze showroom, bestaande uit een ruim aanbod wand- en vloertegels van A-merken. Hierbij kunt u denken aan merken als Tagina, Sphinx en Mosa. Bovendien hebben wij meer dan 50 jaar ervaring met uiteenlopende soorten tegels, waardoor we al uw vragen kunnen beantwoorden en u tevens van een gedegen advies kunnen voorzien. Wacht niet langer; bezoek onze tegeloutlet vanuit Drachten, waar u rustig uitlopende soorten, maten en kleuren tegels kunt bewonderen!

Kom naar onze showroom

Breed scala aan tegels in Drachten

Wanneer u op zoek bent naar tegels in Drachten, dan zoekt u uitsluitende tegels die aansluiten bij uw interieurstijl en voorkeuren. Als tegelspeciaalzaak snappen wij dit uiteraard. Vandaar dat wij diverse stijlen in huis hebben, zoals landelijk, klassiek, modern en retro. Daarnaast houden wij onze ogen open voor de nieuwste trends en vullen wij regelmatig ons assortiment aan met de mooiste tegels. Bekijk gerust onze vloer- en wandtegels, door onze tegeloutlet vanuit Drachten te bezoeken.
 
Tegels in Drachten

Altijd een geschikt materiaal

Wij krijgen regelmatig klanten over de vloer uit Drachten, die op zoek zijn naar wand- of vloertegels. De reden daarvoor is dat wij verschillende kwaliteitsmaterialen bieden, die passen binnen menig huishouden. Zo kunt u qua materialen onder meer kiezen uit keramiek, natuursteen en houtlook. Het maakt niet uit wat uw interieurstijl is, of waar uw voorkeur naar uitgaat, wij hebben de tegels die naadloos op uw interieur aansluiten. Kom gerust eens bij ons langs en spot uw favoriete wand- of vloertegels!

Uw complete tegelhandel

Wij zijn uw tegelspecialist, wat inhoudt dat wij alles intern verzorgen. De reden daarvoor is dat wij altijd in staat zijn om de hoogst mogelijk kwaliteit van onze tegels en diensten te waarborgen. Zodra u ons inschakelt, zetten wij ons ervaren installatieteam voor u aan het werk. Zij verzorgen een perfecte montage en houden tevens rekening met alle gemaakte afspraken. Kom langs in onze showroom, of bel naar onze tegeloutlet vanuit Drachten en vraag ons naar de mogelijkheden.
 
Plan uw route
Tegelhandelaar Drachten

Bezoek onze tegeloutlet vanuit Drachten

Benieuwd naar ons assortiment A-merk tegels? Kom dan gerust eens bij ons langs. Het kost u slechts een half uurtje om vanuit Drachten in onze tegeloutlet te arriveren, mits u de N31 neemt. Hier wachten wij u op in een ruime showroom, waar wij u aan tegels in diverse stijlen en materialen kunnen helpen.

Zijn er nog vragen die onbeantwoord zijn gebleven, maar die u wél graag aan ons wilt stellen? Bel ons dan gerust. Onze medewerkers staan u graag te woord en zorgen ervoor dat u volledig geïnformeerd bent, alvorens u de auto instapt, om vanuit Drachten tegels bij ons te kopen.

De mooiste tegel in de regio

In provincie Friesland staan wij bekend om ons ruime assortiment hoogwaardige tegels. Zo kunt u naast Drachten ook vanuit onderstaande locaties onze tegeloutlet bezoeken:
Tegeloutlet Drachten