adres Balthasar Bekkerwei 108 Leeuwarden mail info@bakker-postma.nl bel 058 - 267 04 40
Bel ons

Tegels Dokkum

Zoekt u naar tegels Dokkum? Dan kunt u het best naar Bakker Postma! Wij zijn al meer dan 50 jaar dé tegelspecialist in de regio. Van vloer- tot wandtegels, u kunt in onze showroom verschillende stijlen en merken uitkiezen. Of u nu gaat verbouwen of een nieuwe woning heeft gekocht, met een tegel kunt u de vloer, badkamer, keuken of sanitair een unieke uitstraling geven.

Onze showroom is slechts een halfuurtje rijden met de auto vanaf Dokkum. Tegels bekijken met je eigen ogen kan een veel beter gevoel geven over de sfeer en materialen van de producten. Hierdoor kun je beter inschatten of het type past bij de stijl die jij voor ogen hebt. Kom daarom snel langs in onze showroom voor inspiratie en advies voor uw nieuwe tegels in Dokkum!

Kom naar onze showroom

Verschillende stijlen tegels in Dokkum

U kunt bij ons terecht voor verschillende stijlen tegels in Dokkum. Wij hebben ons assortiment laten inspireren door diverse architecten en binnenhuisadviseurs. Wij vinden het dan ook belangrijk dat onze producten design en schoonheid uitstralen. Dit doet niet af van de betaalbare prijzen van onze producten. Iedereen, met ieder budget, is van harte welkom in onze showroom.
U kunt kiezen uit verschillende stijlen:
  • Klassiek
  • Retro
  • Modern
  • Landelijk
Deze stijlen zijn bepalend voor de overige uitstraling van uw huis. Dit kunt u creëren door een specifiek materiaal van tegels in Dokkum uit te zoeken, of te kiezen voor een specifiek design. Denk aan houtlook, keramiek of natuursteen. Met onze diverse A-merken bent u bij iedere keuze verzekerd van de beste kwaliteit.
 
Tegels Dokkum

Een tegel in combinatie met vloerverwarming

Het voordeel van een tegel op de vloer, is dat deze uitstekend te combineren is met vloerverwarming. Om er zeker van te zijn dat de tegels en vloerverwarming goed op elkaar aansluiten, kunnen wij beide voor u plaatsen en installeren bij u thuis in Dokkum.

Wij hebben een eigen team van monteurs, waardoor u niet hoeft te communiceren en plannen met een andere partij. Dit scheelt u een hoop gedoe en wij kunnen onze kwaliteit waarborgen. Vloerverwarming is een duurzame en gelijkmatige manier van verwarmen. Dit geeft een aangename, constante temperatuur in de kamer.

In combinatie met een alternatieve verwarmingsbron zoals zonnecollectoren of warmtepomp is het ook nog een voordelige manier van verwarmen. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

 Plan uw route
Tegels en vloerverwarming in Dokkum

Dé tegelspecialist van Dokkum en omstreken

Onze jarenlange ervaring en service maken het dat wij dé tegelspecialist in Dokkum en omstreken zijn. Wij zetten net dat ene stapje verder om u te helpen bij het kiezen van de juiste vloer- of wandtegels. Wij zijn namelijk pas tevreden als u dat ook bent. Doordat wij al jaren werkzaam zijn hebben wij al talloze scenario’s meegemaakt waar wij veel van hebben geleerd. Met deze ervaring en kennis hopen we u nog beter van dienst te zijn.

U bent van harte welkom voor een kopje koffie in de showroom om uw wensen kenbaar te maken. Onze adviseurs denken graag met u mee over de mogelijkheden. Wij vinden namelijk dat een goed advies ook onderdeel is van onze dienstverlening. Ook als u nog geen idee heeft welk type of stijl u leuk vindt: wij helpen u met het kiezen van tegels in Dokkum!
Tegelspecialist nabij Dokkum