adres Balthasar Bekkerwei 108 Leeuwarden mail info@bakker-postma.nl bel 058 - 267 04 40
Bel ons

Tegels Bolsward

Tegels Bolsward – op zoek naar een tegenhandel? Kom langs in onze showroom in de Friese hoofdstad, waar u een ruime selectie wand- en vloertegels treft van merken als Mosa, Tagina en Sphinx. Onze tegelspeciaalzaak bereikt u binnen 25 minuten vanuit Bolsward, waar u wij overigens altijd van een gedegen advies kunnen voorzien. Welke stijl en welk materiaal sluit naadloos aan op uw badkamer? Voor vragen kunt u zowel u onze tegelwinkel bezoeken, alsook telefonisch contact met ons opnemen vanuit Bolsward. Tot gauw!

Route naar Bakker Postma
 

Tegels Bolsward; altijd een geschikte interieurstijl

Wanneer u nieuwe vloer- of wandtegels aanschaft is het natuurlijk zaak dat ze passen bij het overige interieur. In onze tegelhandel, op slechts 25 minuten rijden vanuit Bolsward, kunt u tegels in diverse stijlen bezichtigen. Wij verkopen klassieke tegels, maar ook landelijk, modern en retro. Welke kleuren uw voorkeur ook verdienen en wat uw badkamerstijl ook is, wij helpen u altijd aan geschikte tegels, die niet alleen naadloos aansluiten op uw interieur, maar het geheel ook nog eens naar een ander niveau tillen!

Komt u er zelf niet helemaal uit? Wij helpen u graag verder en voorzien u van een gedegen advies. Heeft u bijvoorbeeld een kleine, moderne badkamer? Heeft u al eens wat grotere, lichte tegels overwogen? Een lichtere kleur zorgt ervoor dat uw badkamer namelijk groter lijkt. Wilt u uw badkamer karakter geven? Ga dan voor zacht getinte tegels, zoals beige. Gebruik het voor zowel uw wand- als vloertegels, voor een prachtig kleurrijke badkamer. Bel ons gerust vanuit Bolsward voor tegeladvies!
Tegelhandel Bolsward

Diverse tegelmaterialen

Als speciaalzaak op het gebied van tegels, treft u in onze showroom wand- en vloertegels van diverse materialen. U kunt kiezen uit onder meer natuursteen, keramiek en houtlook. Ons ruime assortiment draagt onder meer bij aan onze populariteit in Bolsward en omgeving, waar we door de jaren heen vele klanten aan prachtige tegels hebben mogen helpen.

Wilt u uw badkamer doen opleven? Bekijk dan onze prachtige natuursteen tegels. Elk steentje is uniek en praktisch onverwoestbaar. Kleine beschadigingen dragen overigens alleen maar bij aan de natuurlijke uitstraling. Zorg er echter wél voor dat de tegels niet in aanraking komen met zuren en chemicaliën. Voor een gedegen advies, onder het genot van een kopje koffie, verwelkomen wij u in onze tegelhandel, op slechts 25 rijden vanuit Bolsward.

Vakkundig gemonteerd

Heeft u mooi tegels gevonden en wilt u ons inschakelen voor een vakkundig montage? Wij graag voor u aan het werk in Bolsward. Van ons installatieteam kunt u een efficiënte en vakkundige montage verwachten. Onze vakmannen hebben oog voor detail; uw tegels worden perfect gemonteerd. Tevens wordt te allen tijde rekening gehouden met uw wensen en worden de gemaakte afspraken nageleefd. Wilt u meer informatie ontvangen over de vervolgstappen? Neem contact op! 
Tegels kopen Bolsward

 

Uw tegelhandel in Bolsward

Kom gerust eens langs in onze tegelhandel. Onze ruime showroom staat in de Friese hoofdstad; wij laten u graag onze Sphinx, Tagina en Mosa- collecties zien. De koffie staat klaar!

Mocht u nog vragen hebben, die u voorafgaande beantwoord wilt hebben. Bel ons dan gerust. Wij voorzien u graag van een gedegen advies en beantwoorden al uw vragen, zodat u goed geïnformeerd bent, alvorens u onze tegels komt bezichtigen vanuit Bolsward.

Kom langs naar onze showroom

Werkzaam in de hele provincie

Door de jaren heen hebben wij vele badkamers in Bolsward en omgeving van prachtige A-merk tegels. U kunt ons overigens inschakelen voor installatiewerkzaamheden door de hele provincie: