adres Balthasar Bekkerwei 108 Leeuwarden mail info@bakker-postma.nl bel 058 - 267 04 40
Bel ons

Tegels Bolsward

Tijd voor nieuwe tegels in Bolsward? Kom langs in onze tegelhandel in de Friese hoofdstad, waar u een ruime selectie wand- en vloertegels treft van merken als Mosa, Tagina en Sphinx. U bereikt ons binnen 25 minuten vanuit Bolsward voor tegels, waarbij wij u overigens altijd van een gedegen advies kunnen voorzien.

Welke stijl en welk materiaal sluit naadloos aan op uw badkamer of keuken? Voor vragen kunt u zowel u onze showroom bezoeken, alsook telefonisch contact met ons opnemen voor meer informatie over mogelijke tegels in Bolsward. Tot gauw!

Route naar Bakker Postma
 

Tegels Bolsward; altijd een geschikte interieurstijl

Wanneer u nieuwe vloer- of wand tegels in Bolsward aanschaft is het natuurlijk zaak dat ze passen bij het overige interieur. Daarom kunt u in ons uitgebreide assortiment kiezen uit diverse stijlen, van klassiek tot landelijk, modern of retro.

In onze tegelhandel, op slechts 25 minuten rijden kunt u vanuit Bolsward tegels in diverse stijlen bezichtigen. Welke kleuren en materialen uw voorkeur ook verdienen en wat uw smaak ook is, wij helpen u altijd met het uitzoeken van een tegel naar uw smaak.

Hierbij is het belangrijk dat deze niet alleen naadloos aansluiten op uw interieur, maar het geheel ook nog eens naar een ander niveau tillen! Komt u er zelf niet helemaal uit? Wij helpen u graag verder en voorzien u van een gedegen advies.
Tegelhandel Bolsward

Ruime keus in onze tegelhandel nabij Bolsward

Als speciaalzaak op het gebied van tegels, treft u in onze tegelhandel nabij Bolsward wand- en vloertegels van diverse materialen. Dit ruime assortiment draag onder meer bij aan onze populariteit in de omgeving. U kunt kiezen uit onder meer:

  • Natuursteen
  • Keramiek
  • Houtlook

Wilt u uw badkamer doen opleven? Bekijk dan onze prachtige collectie natuursteen. Elk steentje is uniek en praktisch onverwoestbaar. Kleine beschadigingen dragen overigens alleen maar bij aan de natuurlijke uitstraling. Zorg er echter wél voor dat de tegel in Bolsward niet in aanraking komt met zuren en chemicaliën.

Advies over alle tegelmaterialen en designs

Voor een gedegen advies, onder het genot van een kopje koffie, verwelkomen wij u graag in onze tegelhandel, op slechts 25 minuten rijden vanuit Bolsward. Of u nu zoekt naar een goedkope oplossing, een specifieke stijl zoals Portugese tegels of iets anders? Wij kunnen u adviseren in de mogelijkheden!

Hierbij kijken we ook naar de indeling van de ruimte. Heeft u bijvoorbeeld een kleine, moderne badkamer of keuken? Overweeg dan eens een groot, licht design. Een lichtere kleur zorgt er namelijk voor dat uw badkamer groter lijkt.

Wilt u de ruimte meer karakter geven? Ga dan voor zachte tint, zoals beige. Gebruik het voor zowel uw wand- als vloertegels voor een prachtig, kleurrijk geheel. Bel ons gerust voor advies of kom langs!
 

Kom naar onze tegelhandel!
Tegelhandel Bolsward

Vakkundig gemonteerd door onze specialisten

Heeft u een mooie tegel gevonden en wilt u ons inschakelen voor een vakkundig montage? Wij gaan graag voor u aan het werk in Bolsward. Van ons installatieteam kunt u een efficiënte en vakkundige montage verwachten. Mede hierdoor hebben we door de jaren heen vele klanten aan prachtige producten mogen helpen in de omgeving.

Onze vakmannen hebben oog voor detail; alles wordt perfect gemonteerd. Tevens wordt te allen tijde rekening gehouden met uw wensen en worden de gemaakte afspraken nageleefd. Wilt u meer informatie ontvangen over de vervolgstappen? Neem contact op! 

Koop hier tegels voor Bolsward en omstreken

Kom gerust eens langs in onze tegelhandel. Onze ruime showroom staat in de Friese hoofdstad; wij laten u graag onze Sphinx, Tagina en Mosa- collecties zien. De koffie staat klaar!

Mocht u nog vragen hebben, die u voorafgaande beantwoord wilt hebben. Bel ons dan gerust. Wij voorzien u graag van een gedegen advies en beantwoorden al uw vragen, zodat u goed geïnformeerd bent, alvorens u langs komt voor tegels vanuit Bolsward en omstreken.

Kom langs naar onze showroom
Tegels kopen Bolsward