adres Balthasar Bekkerwei 108 Leeuwarden mail info@bakker-postma.nl bel 058 - 267 04 40
Bel ons

Tegels Akkrum

Wilt u voor uw badkamer, sanitair of keuken nieuwe tegels? Akkrum en omstreken gaat naar Bakker Postma! In onze grote showroom in de hoofdstad kunt u terecht voor een groot aanbod vloer- en wandtegels. Onze specialisten staan voor u klaar om u te adviseren en te helpen bij uw keuze voor een tegel in Akkrum.

Kom langs in onze winkel! Deze is gemakkelijk bereikbaar met een gratis parkeerplaats voor de deur. Tevens is onze showroom rolstoelvriendelijk. Wilt u zeker weten dat onze medewerkers u kunnen helpen met een gedegen advies? Maak dan vooraf een afspraak door te bellen naar 058 267 0440.

Welke stijl tegels in Akkrum u ook voor ogen heeft, er is een grote kans dat wij deze in ons assortiment hebben! Of u nu voor een landelijke stijl, modern of retro tegel wilt gaan. Wij hebben een groot aanbod A-merk tegels in verschillen stijlen.

Kom naar onze showroom


Koop uw tegels in Akkrum bij Bakker Postma

Wij laten ons assortiment inspireren door diverse collecties van binnenhuisadviseurs en architecten. Naast stijl is ook de kwaliteit van tegels in Akkrum erg belangrijk. Het is natuurlijk de bedoeling dat dit een investering voor lange termijn is. Daarom verkopen wij alleen maar goede A-merk tegels zoals:
  • Sphinx
  • Tagina
  • Mosa
Bij deze merken kunt u kiezen uit verschillende materialen en designs, welke veel invloed hebben op de sfeer die je voor ogen hebt. Een geschikte tegel in Akkrum kan net het verschil maken in de uitstraling die u zoekt!
 
Tegels Akkrum

Tegel geschikt voor vloerverwarming

Een groot voordeel bij het gebruik van een tegel is dat deze erg geschikt is voor vloerverwarming. Hiermee kunt u de badkamer bijvoorbeeld comfortabel verwarmen en heeft u geen last meer van koude voetjes. Vloerverwarming zorgt voor een aangename en gelijkmatige warmtestraling over het vloeroppervlak.

Omdat het belangrijk is dat de combinatie van vloerverwarming met tegels goed gelegd wordt, hebben wij eigen specialisten in dienst die deze kunnen aanleggen bij u thuis in Akkrum. Bijkomend voordeel van werken met een eigen installatieteam is dat u geen last heeft van een derde partij die er tussen komt. Zo kunnen we makkelijk met elkaar schakelen voor het beste resultaat van uw badkamer of keuken in Akkrum met tegels van Bakker Postma!

Plan uw route!

Kom langs in onze tegelhandel

Tegels zijn een lastig product om via een foto of online uit te zoeken. Daarom is het fijn dat u de verschillende varianten, afwerkingen en formaten in het echt kunt bekijken. In onze showroom vindt u verschillende badkamer- en keukenopstellingen waarin een groot deel van onze collectie is verwerkt om een beter idee de krijgen van combinaties.

Daarnaast kun je verschillende combinaties zelf bij elkaar gaan leggen om mooie kleuren bij elkaar te zoeken en te kijken welke stijlen bij elkaar passen. Kom je er zelf niet uit of wil je advies? Onze medewerkers in de showroom helpen je graag verder. We adviseren je over de mogelijkheden waardoor jij hopelijk naar huis gaat met nieuwe tegels in Akkrum! 

Ook vanuit de rest van de regio weten mensen onze tegelspeciaalzaak te vinden:
Tegels kopen Akkrum Tegelhandel Akkrum