adres Balthasar Bekkerwei 108 Leeuwarden mail info@bakker-postma.nl bel 058 - 267 04 40
Bel ons

Keukens Zwaagwesteinde

Bent u op zoek naar keukens? Zwaagwesteinde ligt op 20 minuten rijden van dé keukenspeciaalzaak in Leeuwarden. Bij Bakker Postma vindt u de meest kwalitatieve varianten voor een betaalbare prijs. In de hoofdstad van de provincie is een showroom met meer dan 50+ keukens voor uw huis in Zwaagwesteinde waar u uit kunt kiezen.

Bakker Postma is al 50 jaar specialist in deze branche. Met allemaal verschillende stijlen is er altijd een voor uw huis. Dit is de plek in uw woning waar u de lekkerste maaltijden kan bereiden. Het hart van uw huis. Vind hier keukens voor uw huis in Zwaagwesteinde. 

De route naar Balthasar Bekkerwei  


Al bijna 50 jaar de beste keukens dichtbij Zwaagwesteinde

De beste keukens vindt u al bijna 50 jaar dichtbij Zwaagwesteinde, bij Bakker Postma. Wij hebben veel ervaring, hierdoor hebben wij een aantal voordelen:
  • Wij gaan samen met u het hele proces door
  • Wij hebben de hoogste kwaliteit voor de beste prijs
  • Wij bieden de hoogst mogelijk service
  • Wij hebben een showroom met meer dan 50 modelkeukens
  • Wij hebben de beste merken op voorraad
In 20 minuten waant u zich in de plek waar u uw eigen samengestelde variant kan samenstellen. Bakker Postma heeft al veel jaren ervaring in het vak en zorgt ervoor dat u tevreden bent met uw aankoop. Wij denken met u mee, adviseren u, helpen met het uittekenen van uw droom en plaatsen de nieuwe keuken in Zwaagwesteinde.
 
Keukens Zwaagwesteinde

Kwaliteit keukens 

Zoekt u kwaliteit keukens voor De Westereen? Bij Bakker Postma in Leeuwarden vindt u deze. Wij hebben de beste merken voor uw huis, voor een goede prijs. Door de vele verschillende merken in ons assortiment kun je de keuken en het apparatuur zelf samenstellen. Gaat u voor duurdere merken of liever meer budgetproof? Het kan allemaal. Wij hebben onder andere merken als: Keller, Miele, Siemens en Etna. 
 

Keukenrenovatie in Friesland door Bakker Postma

Ook voor keukenrenovatie in Friesland moet u bij Bakker Postma zijn. Hierdoor kunt u uw bestaande keuken renoveren en nog jaren genieten van de keuken die u nu in Zwaagwesteinde heeft. Toch kunt u het dan upgraden. U bespaart hiermee vaak geld, doordat de basis behouden blijft. De specialisten van Bakker Postma helpen u graag bij het renoveren van uw favoriete plek in huis. Neem contact met ons op of kom langs aan de Balthasar Bekkerwei 108.

Het beste voor uw huis vindt u bij Bakker Postma in Leeuwarden. Daarom rijdt u voor keukens Zwaagwesteinde uit!

Route naar de showroom  

Bakker Postma installeert ook bij u thuis in Zwaagwesteinde. Daarnaast werken wij ook in andere regio’s in Friesland, namelijk: 
 
Keuken de Westereen