adres Balthasar Bekkerwei 108 Leeuwarden mail info@bakker-postma.nl bel 058 - 267 04 40
Bel ons

Keukens Workum

Voor keukens in Workum bent u bij Bakker Postma op de goede plek. Een groot assortiment, de beste service en kwaliteit, dat is waar wij voor staan! Iets meer dan een halfuur rijden en u bent al bij onze keukenspeciaalzaak in de hoofdstad van Friesland. U parkeert gratis op onze ruime parkeerplaats en we hebben de koffie voor u klaarstaan.

In onze ruim opgezette showroom wandelt u van keuken naar keuken, door verschillende stijlen, opstellingen en merken. Hier doet u ongetwijfeld inspiratie op voor uw eigen droomkeuken. Zodra u iets ziet waarvan u helemaal weg bent, geeft u dat aan bij onze specialisten. Samen kijken we wat mogelijk is in uw huis en voor uw budget. Dit advies is vrijblijvend en u zit nergens aan vast. Wij bieden alleen keukens van hoge kwaliteit, dus kom snel langs en bekijk ons aanbod aan keukens in de buurt van Workum.

Route naar Bakker Postma

 

keuken kopen Workum

 

Complete keukens in Workum

Bakker Postma dichtbij Workum beschikt over een eigen installatieteam dat uw keuken monteert. Het monteren en renoveren van keukens is de specialiteit van deze vakmensen. De afspraken die voorafgaand aan de klus gemaakt zijn, worden door hen nageleefd. Op die manier komt u niet voor verrassingen te staan. Wij vinden het belangrijk dat u tevreden bent over het resultaat, maar het proces is even belangrijk bij de bouw van uw keuken.

Vind de keuken die u zoekt in onze keukenspeciaalzaak nabij Workum. Informeer naar de mogelijkheden en vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan met ene van onze medewerkers.

Alleen de beste merken

Als u besluit om in een nieuwe keuken te investeren, wilt u daar ook jarenlang plezier van hebben. Daarom gebruiken wij uitsluitend keukenapparatuur van A-merken. Zo kunt u onder andere kiezen tussen ATAG, Arte, Keller, Rotpunkt Küchen, ETNA en Siemens. Bij ons koopt u de mooiste en voordeligste keukens van Workum. De installatie en montage van uw keuken zijn bij de aankoop inbegrepen. Ruim 50 keukens zijn tentoongesteld in onze uitgebreide showroom. Hier kunt u de verschillende merken in het echt bekijken, zodat u een indruk krijgt van de stijl. Ons aanbod varieert in prijsklasse, waardoor iedereen bij ons kan slagen
 

Bij Bakker Postma koopt u keukens in Workum

We willen u graag verwelkomen in onze specialistische keukenwinkel. Renoveren en monteren van keukens is waar wij blij van worden. We willen dat u tevreden bent met de complete service van het eerste adviesgesprek tot de aflevering van uw keuken. We nemen echt de tijd voor u tijdens alle onderdelen van de klus. We ontzorgen u waar dat kan en zijn altijd transparant in onze communicatie.

Het is ons doel om van uw ideeën realiteit te maken en daarom doen wij ons uiterste best zodat u straks kunt koken in de keuken van uw dromen. Bent u op zoek naar Keukens Workum? Zoek dan niet verder en plan uw bezoek!

Kom langs in de showroom!
Keukens van kwaliteit in Workum

keukens van de beste merken in Workum