adres Balthasar Bekkerwei 108 Leeuwarden mail info@bakker-postma.nl bel 058 - 267 04 40
Bel ons

Keukens Twijzel

Zoekt u “Keukens Twijzel”, dan zoekt u Bakker Postma! Onze grote showroom nabij Twijzel met keukens in diverse designs en stijlen, biedt namelijk een aanbod voor ieder budget en smaak.

Weet u al precies wat uw wensen zijn, of bent u nog een beetje zoekende naar de beste opties voor een nieuwe keuken? Onze medewerkers helpen u graag en kunnen adviseren in de verschillende mogelijkheden.

Zo kunnen wij ook bestaande keukens renoveren, om met een beperkt budget toch een geheel andere look te creëren. Wees welkom in onze showroom of neem vooraf contact met ons op. Wij helpen u graag met het uitzoeken van een keuken in Twijzel!

Route naar de showroom
Keukens Twijzel

Vind hier uw nieuwe keuken in Twijzel

Voor het uitzoeken van een keuken in Twijzel, bent u van harte welkom in onze showroom om inspiratie en advies op te doen. Hier staan diverse keukenopstellingen klaar om u een goed beeld te geven van de mogelijkheden in ons assortiment.
U kunt onder andere kiezen uit diverse stijlen:
  • Modern
  • Klassiek
  • Landelijk
  • Retro
Afhankelijk van uw wensen kunnen we samen kijken met welke onderdelen wij deze stijl het beste kunnen creëren. Van greepjes, tot deurtjes en het materiaal van het keukenblad. Alle onderdelen zijn bepalend voor de uiteindelijke sfeer en stijl van uw keuken in Twijzel.

Keukens renoveren voor ieder budget

Naast compleet nieuwe keukens, voeren wij ook vaak renovatie uit. Op deze manier kunt u met een beperkt budget een compleet nieuwe look en stijl kiezen. Een nieuw frontje van de kastjes of een ander aanrechtblad kan al wonderen doen.

Onze medewerkers kunnen u adviseren in de verschillende mogelijkheden. Hierdoor kunt u met een bepaalde investering weer jaren vooruit. U bepaalt zelf welke onderdelen aan vervanging toe zijn en welke niet. Zo kunnen we samen een plan maken voor uw keukenrenovatie in Twijzel!

Kom langs voor advies
Nieuwe keuken in Twijzel

Kwaliteit keukenapparatuur inclusief installatie

Natuurlijk is een nieuwe keuken een grote investering voor de lange termijn. Daarom is het belangrijk dat u goede kwaliteit koopt. In ons assortiment vindt u daarom goede keukenapparatuur van hoogstaande merken als:
  • Miele
  • Siemens
  • Neff
  • Boretti
Bij aflevering bij u thuis in Twijzel zorgen wij er tevens voor dat deze apparatuur goed wordt aangesloten, zodat alles naar behoren werkt. Dit doen wij met ons eigen, vakkundige installatieteam. Op deze manier wordt de hoge kwaliteit gewaarborgd en kunnen wij garanderen dat alles op de juiste manier en afgesproken momenten wordt geïnstalleerd.

Koop hier uw keuken voor Twijzel en omstreken

Bent u op zoek naar de mooiste keukens van Friesland, met een goede service en vakkundige installatie? Dan bent u bij Bakker Postma aan het juiste adres. Met meer dan 50 jaar ervaring weten wij precies hoe wij onze klanten het beste van dienst kunnen zijn.
Kom langs aan de Balthasar Bekkerwei 108 in de Friese hoofdstad. U kunt hier gratis parkeren en tevens is onze showroom rolstoelvriendelijk. De koffie staat voor u klaar, om samen te zoeken naar uw nieuwe keuken in Twijzel.
Route

Wij staan ook bekend om onze expertise in de rest van de regio:
 
Keuken renovatie Twijzel