adres Balthasar Bekkerwei 108 Leeuwarden mail info@bakker-postma.nl bel 058 - 267 04 40
Bel ons

Keukens Stiens

Wilt u inspiratie opdoen voor keukens in Stiens? Kom naar de showroom van Bakker Postma! Hier vindt u ruim 50 keukenopstellingen in verschillende stijlen. Of u nu een compleet nieuwe keuken zoekt of een deel wilt renoveren; onze medewerkers kunnen u adviseren in de beste opties voor keukens in Stiens.

Op slechts 10 minuten rijden vanaf Stiens vindt u onze keukenwinkel met een grote, gratis parkeerplaats en rolstoelvriendelijke ingang. U kunt zonder afspraak binnen lopen. Wilt u zeker weten dat één van onze adviseurs tijd voor u heeft, kunt u het beste vooraf een afspraak maken. Dan kunnen we samen aan de slag met het ontwerpen van een nieuwe keuken in Stiens!

Kom langs voor inspiratie & advies
Keukens Stiens

Inspiratie voor keukens in Stiens

Het fijne aan onze grote showroom is dat je hier verschillende opstellingen voor keukens in Stiens kunt bewonderen. Zeker als u nog niet precies weet welke stijl u mooi vindt, kan de showroom u een duidelijk beeld geven van de mogelijkheden. Zo vindt u in onze winkel inspiratie voor verschillende stijlen:
  • Klassiek
  • Modern
  • Landelijk
Deze stijl is namelijk erg bepalend voor de rest van de sfeer in uw huis. Wilt u dat de keuken in het hart van uw woonkamer zichtbaar is of wilt u deze juist afsluiten in een aparte ruimte? Wij hebben een team van eigen monteurs die actief met u kunnen meedenken over de mogelijkheden. Van standaard showroom modellen tot en met maatwerk, wij kunnen u helpen met het monteren of renoveren van uw keuken in Stiens.

Keuken met kwaliteitsapparatuur

Een nieuwe keuken moet jarenlang mee gaan, daarom vinden wij het belangrijk om alleen de beste kwaliteitsmerken aan te bieden op het gebied van apparatuur. Er is namelijk niets zo vervelend als een oven of gasfornuis dat u in de steek laat. Daarom kunt u bij Bakker Postma rekenen op diverse kwaliteitsmerken zoals:
  • Miele
  • Keller
  • Siemens
  • Quooker
  • Boretti
Doordat wij werken met ons eigen installatieteam kunnen wij de hoge kwaliteit van keukens in Stiens garanderen en waarborgen. Met de diverse mogelijkheden bieden we voor ieder budget een passende oplossing op maat.
Keuken nabij Stiens kopen

Stiens en omstreken koopt keukens bij Bakker Postma

Plan vrijblijvend een adviesgesprek met één van onze medewerkers in de showroom of kom gewoon langs in onze showroom. De koffie staat klaar aan de Balthasar Bekkerwei in de Friese hoofdstad. Service staat bij ons hoog op de agenda, van het eerste kopje koffie, tot het advies en de complete aflevering en montage bij u thuis.

Route naar de showroom

Wij kunnen u namelijk niet alleen helpen met het uitzoeken van een droomkeuken, maar ook een nieuwe badkamer, tegels of zelfs vloerverwarming. Wij besteden veel zorg en aandacht aan uw wensen, zodat u 100% tevreden bent over uw nieuwe aankoop of renovatie.
Daarom zijn wij al meer dan 50 jaar dé keukenspecialist in de regio. Niet voor niets kopen mensen vanuit Stiens keukens bij Bakker Postma, maar ook de rest van de regio weet ons te vinden:
 
Keuken showroom Bakker Postma