adres Balthasar Bekkerwei 108 Leeuwarden mail info@bakker-postma.nl bel 058 - 267 04 40
Bel ons

Keukens Sneek

Zoekt u “keukens Sneek”? Zoek dan niet langer! Bij Bakker Postma vindt u een ruim assortiment keukens in diverse stijlen. Al bijna 50 jaar bieden wij alleen de beste kwaliteit aan en kunt u komen kijken in een ruime showroom met meer dan 50 opstellingen.

Bakker Postma ligt op een half uur afstand rijden van Sneek. We zitten gevestigd aan de Balthasar Bekkerwei 10 in de hoofdstad van Friesland. Wanneer u bij ons een keuken koopt, komen wij deze bij u thuis installeren. Ook is het mogelijk om te kiezen voor keukenrenovatie.

Laat u inspireren in de showroom en kies voor kwaliteit van Bakker Postma. Met veel plezier komen wij onze keukens in Sneek monteren!
 

 Keukens in Sneek kopen

Al bijna 50 jaar de specialist in keukens in Sneek

Waarom wij al bijna 50 jaar de specialist voor keukens in Sneek en omgeving zijn? Door onze jarenlange ervaring hebben wij een expertise opgebouwd en weten wij wat een klant van ons verwacht:
  • De montage en installatie zijn inbegrepen;
  • Een ruime showroom;
  • Service staat bij ons hoog in het vaandel;
  • Alleen de beste kwaliteit tegen een voordelige prijs;
  • Een grote variatie in stijl – van een klassieke tot een moderne stijl en van landelijk tot retro;
We maken gebruik van een vast installatieteam.Ongeacht uw budget en uw smaak weten wij altijd een nieuw geheel naar wens te plaatsen. Ook als u kiest voor keukenrenovatie! Op deze manier kunt u blijven genieten van uw huidige keuken in Sneek, maar dan in een nieuw jasje. Zo bespaart u niet alleen in kosten, maar hoeft u ook geen afscheid te nemen van het geheel als dit nog naar behoren werkt.

Vind uw keuken bij Bakker Postma

Wat voor ons het belangrijkste is, is dat u helemaal tevreden bent over uw nieuwe keuken. Wij adviseren u daarom ook graag gedurende het hele proces naar de aankoop, vanaf het eerste kopje koffie in de showroom tot het plaatsen van uw keuken in Sneek. Kom bij ons langs of maak een afspraak.

Onze keukenonderdelen zoals apparatuur, kastjes, tegels en meer zijn van de hoogste kwaliteit. Het is natuurlijk niet zomaar een investering. Wij werken onder andere veel met de volgende merken: Arte, ATAG, Pronorm, Rotpunkt Küchen, Siemens, Miele, Keller en meer. Laat u inspireren en kies uw droomkeuken in onze showroom.

Route naar de showroom van Bakker Postma
al 50 jaar de keukenspecialist in Sneek

Kom langs in ons keukencentrum vlakbij Sneek!

Stap in de auto en kom langs in ons keukencentrum vlakbij Sneek, op slechts een half uurtje rijden. We denken graag met u mee en zijn pas voor de volle 100% tevreden wanneer u helemaal tevreden bent over uw aankoop. Ook als u nog niet precies weet wat uw wensen en behoeften zijn, helpen wij u om deze in kaart te brengen.
 
Bent u helemaal tevreden en heeft u een keuze kunnen maken uit alle opties? Dan komen wij met ons vakkundige installatieteam bij u langs in Sneek. Volgens afspraak zullen wij compleet naar wens uw nieuwe keuken installeren. Bij ons heeft u advies, installatie en montage onder één dak! U bent bij ons in goede handen.
 

Droomkeukens voor Sneek en omstreken

Bakker Postma is actief in heel Friesland en omgeving, Dus niet alleen voor keukens in Sneek, maar ook bij u in de buurt:

Keukencentrum Sneek