adres Balthasar Bekkerwei 108 Leeuwarden mail info@bakker-postma.nl bel 058 - 267 04 40
Bel ons

Keukens Sneek

Bent u op zoek naar “keukens Sneek”? Zoek dan niet langer! U heeft dé keukenspecialist van Friesland gevonden! Bij ons vindt u een ruim assortiment in diverse stijlen. Al bijna 50 jaar bieden wij alleen de beste kwaliteit aan en kunt u komen kijken in een ruime showroom met meer dan 50 keukens.

Bakker Postma ligt op een half uur afstand rijden van Sneek. We zitten gevestigd aan de Balthasar Bekkerwei 10 in de hoofdstad van Friesland. Wanneer u bij ons een keuken koopt, komen wij deze bij u thuis installeren. Ook is het mogelijk om te kiezen voor keukenrenovatie. Op deze manier kunt u blijven genieten van uw huidige keuken, maar dan in een nieuw jasje. Zo bespaart u niet alleen in kosten, maar hoeft u ook geen afscheid te nemen van het verleden.
 
Laat u inspireren in de showroom en kies voor een kwaliteitskeuken van Bakker Postma. Met veel plezier komen wij onze keukens in Sneek monteren!

Kom langs in onze showroom!
 
 

 Keukens in Sneek kopen

Al bijna 50 jaar de specialist in keukens in Sneek

Waarom wij al bijna 50 jaar de keukenwinkel in Sneek en omgeving met de meeste expertise zijn? Dit komt door het volgende:
  • De montage en installatie zijn inbegrepen;
  • Een ruime showroom;
  • Service staat bij ons hoog in het vaandel;
  • Alleen de beste kwaliteit keukens tegen een voordelige prijs;
  • Keukenrenovatie mogelijk;
  • Een grote variatie in stijl – van een klassieke tot een moderne stijl en van landelijk tot retro;
  • We maken gebruik van een vast installatieteam.
Ongeacht uw budget en uw smaak weten wij altijd een keuken naar wens te plaatsen.


Keukenzaak Sneek

Wat voor ons het belangrijkste is, is dat u helemaal tevreden bent over uw nieuwe keuken. Wij adviseren u daarom ook graag gedurende het hele proces naar de aankoop, vanaf het eerste kopje koffie in de showroom tot het plaatsen van uw keuken in Sneek. Kom bij ons langs of maak een afspraak.

Onze keukens en apparatuur zijn van de hoogste kwaliteit en onder andere van de volgende merken: Arte, ATAG, Pronorm, Rotpunkt Küchen, Siemens, Miele, Keller en meer. Laat u inspireren en kies uw droomkeuken!


Kom langs in onze keukenwinkel vlakbij Sneek!

Stap in de auto en kom langs in onze winkel in Leeuwarden. We denken graag met u mee en zijn pas voor de volle 100% tevreden wanneer u helemaal tevreden bent. Wij komen met ons vakkundige installatieteam bij u langs wanneer u dit uitkomt en zullen compleet naar wens en afspraak de keuken installeren.

Dus bent u op zoek naar keukens in Sneek? Kies dan voor Bakker Postma. Bij ons bent u in goede handen!

Route naar de showroom van Bakker Postma
al 50 jaar de keukenspecialist in Sneek

keukenzaak sneek