adres Balthasar Bekkerwei 108 Leeuwarden mail info@bakker-postma.nl bel 058 - 267 04 40
Bel ons

Keukens Scharnegoutum

Bent u, na gezocht te hebben op ‘Keukens Scharnegoutum’ bij ons terecht gekomen? De reden daarvoor is dat onze ruime showroom op slechts 30 minuten van Scharnegoutum verwijderd ligt. Kom snel onze ruime keukenselectie bezichtigen, bestaande uit 50+ A-merken. Daarnaast bezorgen en installeren wij ook vakkundig uw gloednieuwe keuken.

Bij Bakker Postma heeft u de keuze uit gerenommeerde merken als; Miele, Siemens en Keller. U kunt uw favoriete plek van het huis persoonlijk samenstellen. Hierbij kunt u rekening houden met uw budget. Wij hebben voor iedereen een keuken. Hulp nodig? Geen probleem! Wij vinden goede service erg belangrijk en doen graag dat beetje extra voor u. Kom snel langs in onze showroom.

Kom langs bij Bakker Postma


De specialist in keukens voor Scharnegoutum

Bakker Postma is al bijna 50 jaar specialist in keukens. Scharnegoutum valt in het gebied waar wij bezorgen en installeren. Op deze manier kiest u uw nieuwe aanwinst en de rest wordt allemaal voor u geregeld. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u altijd helpen! Gaat uw stijl uit naar modern, landelijk, retro of klassiek? Wat u ook zoekt, wij hebben altijd een designkeuken die prachtig met uw interieur samengaat.
 
Keukens in Scharnegoutum

Keukens van kwaliteitsmerken

Wij verkopen apparatuur en keukens van kwaliteitsmerken. Zo vindt u bij Bakker Postma de volgende merken:
 • ATAG
 • Arte
 • Boretti
 • ETNA
 • Keller
 • Miele
 • NEFF
 • Pronorm
 • Rotpunkt Küchen
 • Siemens
 • Quooker
Al deze verschillende merken hebben ook andere prijsklassen. Hierdoor kiest u wat bij uw wensen en budget past, zonder te moeten inleveren op kwaliteit.

Keukenrenovatie in Scharnegoutum

Naast ons brede assortiment van A-merk keukens kunt u ons ook inschakelen voor het renoveren van uw keuken in Scharnegoutum. Wij hebben als keukenspecialist hier ook veel ervaring mee. Het kan gaan om een kleine reparatie, een gedeeltelijke renovatie of een complete make-over. Onze vakmannen houden te allen tijde rekening met uw budget en wensen.

Wilt u alleen nieuwe apparatuur, nieuwe kastjes of wilt u alleen de basis laten staan? Wat uw visie ook is, wij kunnen u helpen. Onze experts adviseren u over de nieuwste trends, wat een praktische inrichting van uw keuken zou kunnen zijn en gaan voor u aan de slag, inclusief met het hak- en sloopwerk.
 
Keukenrenovatie in Scharnegoutum

Uw keukenzaak dichtbij Scharnegoutum

Wilt u langskomen in de showroom nabij Scharnegoutum ligt? Binnen een half uur vindt u genoeg inspiratie voor uw nieuwe kookplek! Dus stap in de auto en waan u spoedig in de showroom van Bakker Postma. Wij denken graag met u mee en willen ervoor zorgen dat u 100% tevreden bent met uw aankoop. De mooiste keukens vindt u bij Bakker Postma: de keukenzaak voor Scharnegoutum en omgeving.

De route naar Bakker Postma

Installatie van keukens door heel Friesland

Bakker Postma installeert keukens door heel Friesland. Naast Scharnegoutum zijn wij ook in de volgende regio’s actief:
 
Keukenzaak dichtbij Scharnegoutum