adres Balthasar Bekkerwei 108 Leeuwarden mail info@bakker-postma.nl bel 058 - 267 04 40
Bel ons

Keukens Oudehaske

Bent u al een tijd op zoek naar keukens in Oudehaske en kunt u tot nu toe nog niks vinden? Op nog geen 30 minuten rijden vindt u de showroom van Bakker Postma, met meer dan 50 verschillende keukenopstellingen van diverse A-merk keukens. Vind bij ons een prachtig keukendesign wat bij uw woning past. 

De keuken is een belangrijke plek in de woning. Wij begrijpen dat deze ruimte helemaal compleet moet zijn. Naast hoogwaardige kwaliteit met geschikte apparatuur is een passend design ook een zwaarwegend aspect tijdens het uitzoeken van een keuken. De keuken moet natuurlijk volledig samensmelten met uw interieur.

Bakker Postma werkt met de beste experts die u van het beste advies kunnen voorzien wat betreft keukens en indeling. Kom langs in de showroom, laat u inspireren door het bekijken van ons brede assortiment voor keukens in Oudehaske 
 
Kom naar onze showroom


Diverse kwaliteitskeukens in Oudehaske

Is het tijd voor een nieuwe keuken in Oudehaske ? Naast nieuwe keukens plaatsen, renoveren wij ook uw huidige keuken om zo uw droomkeuken realiteit te maken. Wij hebben in onze showroom meer dan 50 verschillende opstellingen van diverse keuken designs staan. Zo kunt u zich optimaal laten inspireren en bepalen wat voor stijl en soort keuken u graag in uw woning terug ziet. 

Bij ons vindt u de meest uiteenlopende stijlen voor een keuken die precies bij uw interieur past. Zo hebben wij de mooiste marmeren keukenbladen die variëren van donker naar lichte kleuren, als u bijvoorbeeld wilt gaan voor een chique klassiek design. Ook keukens met robuuste en natuurlijke materialen in combinatie met lichte kleuren voor een uniek landelijke sfeer vindt u bij ons. 

Om hoge kwaliteit te waarborgen werken wij met diverse A-merken als Miele, Siemens, ATAG en Etna. Zo kunt u bij ons alleen de beste keukens en keukenapparatuur in Oudehaske krijgen voor een keuken die in al uw gemakken voorziet.

Keuken in Oudehaske

Kom naar Bakker Postma voor keukens in Oudehaske

Voor Keukens in Oudehaske zonder zorgen moet u zijn bij dé keukenspeciaalzaak Bakker Postma. Door ons brede aanbod aan verschillende keukenmogelijkheden zit er altijd wel een keuken tussen wat bij u past. Wij snappen als geen ander dat elk huis anders is, en daar dus ook een andere keuken in hoort. 

Kom eens langs in de showroom aan de Balthasar Bekkerwei 108 en bekijk alle mogelijkheden onder het genot van een kopje koffie. Onze medewerkers staan voor u klaar voor al uw vragen en u kunt altijd vrijblijvend advies bij ons vragen. Kom naar Bakker Postma voor de mooiste en beste keukens in Oudehaske.


Route naar Bakker Postma

Een keuken bij u in de buurt

Naast Oudehaske leveren wij, inmiddels al meer dan 50 jaar, keukens door heel Friesland heen. Bakker Postma monteert keukens in de volgende plaatsen:
 
Keukenshowroom nabij Oudehaske