adres Balthasar Bekkerwei 108 Leeuwarden mail info@bakker-postma.nl bel 058 - 267 04 40
Bel ons

Keukens Noordbergum

Bent u bij ons uitgekomen nadat u zocht op ‘Keukens Noordbergum’? Dan komt dat doordat u bij ons het grootste assortiment keukens vindt! Wij beschikken over designkeukens die naadloop op uw interieur aansluiten. In ongeveer 20 minuten bent u in de showroom waar u voldoende inspiratie kunt krijgen voor uw keuken in Noordbergum.

Kookt u graag voor vrienden en familie of wilt u alleen de dagelijkse kost verschaffen? Voor beide opties is er een keuken die bij u past. Daarbij kunt u kijken naar verschillende kwaliteitsmerken, hoeveel ruimte u nodig denkt te hebben tijdens het koken en welke apparatuur u nodig heeft. Bent u toe aan een nieuwe plek waar u uw diner kunt maken? Kom dan snel langs in onze showroom.

De route naar Bakker Postma


Showroom met meer dan 50 keukens

In de showroom van Bakker Postma vindt u meer dan 50 keukens. Hier vindt u altijd een A-merk keuken die prachtig met uw interieur samengaat. Zo kunt u alvast proeven aan de look en feel van uw nieuwe aanwinst. Gaat u voor een stoere uitstraling, industrieel, modern of toch landelijk? Wij hebben altijd de keuken die u zoekt.

Niets is onmogelijk, wilt u details of de indeling veranderen? Dat is geen probleem. Wij helpen u graag en geven u advies over wat het beste bij u past en welke kosten hieraan verbonden zijn. We doen graag dat beetje extra voor u! Kom dus snel langs in onze showroom, waar u uw ogen uitkijkt met meer dan 50 verschillende opties. 
Showroom dichtbij Noordbergum

 

De beste service dichtbij Noordbergum is al bijna 50 jaar bij Bakker Postma

Al bijna 50 jaar vindt u de beste service bij Bakker Postma. U vindt ons dichtbij Noordbergum, op ongeveer 20 minuten rijden. Wij garanderen dat dit zeker de moeite waard is. Bij Bakker Postma vindt u de beste service op het gebied van keukens. Wij hechten veel waarde aan service en hier gaan wij ook helemaal voor. Wanneer u iets bij ons besteld zorgen wij ervoor dat u 100% tevreden bent.

Gaat u voor een nieuwe of voor een renovatiekeuken? Ook dit kunt u bij Bakker Postma realiseren. Wanneer u nog tevreden bent over een deel van uw keuken kunt u er ook voor kiezen om deze te laten renoveren. Waar u ook voor kiest, wij hebben de ervaring die u nodig heeft. Wij begeleiden u bij het hele proces, ontvangt het beste advies en wij installeren alles ook in Noordbergum. 
 
Keukenwinkel Noordbergum

Uw keukenwinkel nabij Noordbergum

Bent u op zoek naar een keukenwinkel nabij Noordbergum? Rij dan naar Leeuwarden, waar u de showroom van Bakker Postma vindt. Hier kunt u kiezen uit verschillende kwaliteitsmerken, waaronder: Miele, ATAG, Quooker en Keller. Wij helpen u graag met uw vragen en zorgen ervoor dat u volledig geïnformeerd bent voordat u overgaat tot een aankoop. Vind de mooiste keukens nabij Noordbergum bij Bakker Postma.

Kom naar de showroom van Bakker Postma

Keukens in de regio van Noordbergum

Naast Noordbergum installeert Bakker Postma ook keukens in de overige regio’s:
 
Keukens in de regio