adres Balthasar Bekkerwei 108 Leeuwarden mail info@bakker-postma.nl bel 058 - 267 04 40
Bel ons

Keukens Kootstertille

Is uw keuken in Kootstertille toe aan vervanging? In onze gespecialiseerde keukenzaak in de hoofdstad van Friesland zult u ongetwijfeld inspiratie opdoen. De winkel bevindt zich aan de rand van de stad en is vanaf de snelweg eenvoudig bereikbaar. U parkeert eenvoudig op onze ruime parkeerplaats, zodat u niet ver hoeft te lopen.

Bakker Postma heeft één van de grootste showrooms van het Noorden, waar u meer dan 50 keukens in het echt kunt bekijken. Met ons uitgebreide assortiment heeft u keuze uit veel verschillende keukenstijlen. Daarnaast bestaat ons aanbod enkel uit A-merken, waardoor u verzekerd bent van een goede aankoop! Bij ons kunt u de keuken compleet ontwerpen, wij voorzien u graag vrijblijvend van advies. Samen ontdekken we wat de mogelijkheden zijn voor het installeren van keukens in Kootstertille .
 
Route naar de showroom!
Keukens Kootstertille

Specialistische keukens Kootstertille

Als dé keukenspecialist van Friesland zetten wij alles op alles om u een keuken in Kootstertille van uw dromen te geven. Veel mensen noemen de keuken de gezelligste plek van het huis, reden genoeg om er iets moois van te maken. Wij bieden keuze uit verschillende merken zodat u zelf kunt kiezen wat bij u past. Ongeacht het merk is de kwaliteit uiteraard hetzelfde. In ons assortiment vindt u onder meer de volgende merken: 
  • ATAG
  • Arte
  • Keller
  • Rotpunkt Küchen
  • ETNA
  • Siemens
Of u nu kiest voor een renovatie waarbij u nieuwe apparatuur wilt, of voor een compleet nieuwe keuken: bij Bakker Postma dichtbij Kootstertille slaagt u gegarandeerd in uw zoektocht.

Wij kiezen voor kwaliteit

Bij ons bent u verzekerd van vakmanschap, goede materialen en een groot assortiment. Wij hebben ruim 50 jaar ervaring met het bouwen van keukens. Kootstertille ligt slechts 30 minuten rijden van onze uitgebreide showroom. Installatie en montage is inbegrepen als u kiest voor één van onze keukens, wij beschikken over enkele vaste installatie teams die hart voor de zaak hebben. 

Daarnaast vinden wij het belangrijk dat u zich gehoord voelt. Daarom bieden wij persoonlijke service en een transparante communicatie. Alles wordt van te voren afgesproken, zodat u nooit voor verrassingen komt te staan. Iedereen in regio Kootstertille kan bij ons iets vinden, onze keukens komen in verschillende prijsklassen.
 
Specialistische keukens in Kootstertille

Uw keuken wordt vakkundig gemonteerd

De montage van uw keuken wordt uitgevoerd door ons eigen installatieteam. Deze vakmensen hebben de nodige ervaring, waardoor ze uw keuken nauwkeurig zullen afleveren, zowel voor renovaties als compleet nieuwe keukens. Kootstertille behoort tot het werkgebied van Bakker Postma. Van te voren worden alle werkzaamheden besproken en vastgelegd. Wij willen verrassingen voorkomen, zodat straks zorgeloos kunt genieten van uw nieuwe keuken. 

Vind de mooiste keukens bij Kootstertille

Wij staan voor u klaar in onze keukenspeciaalzaak nabij Kootstertille. Bij ons bent u aan het juiste adres als uw keuken toe is aan renovatie, maar ook voor een gloednieuwe keuken kunt u bij ons terecht. Maak vrijblijvend een afspraak, onze adviseurs staan u graag te woord en samen met u zullen we de mogelijkheden bekijken. In het ruime assortiment dat wij aanbieden, vindt u keukens in verschillende kleuren stijlen en afmetingen. Zo is er altijd iets dat in uw huis past. Bij ons vindt u scherp geprijsde keukens vlakbij Kootstertille.

Kom langs!

Bakker Postma vindt u door heel Friesland

Wij hebben vernomen dat veel mensen uit Kootstertille keukens bij onze keukenspeciaalzaak uitzoeken. Ook vanuit andere delen in de provincie bent u van harte welkom bij ons. In onze keukenwinkel kunt u de verschillende keukenopstellingen in het echt komen bezichtigen. Zo merkt u direct of u zich de komende jaren ziet koken in één van onze keukens in Kootstertille!

Wij zijn ook werkzaam in de volgende regio's: 
 
Keukenspecialist nabij Kootstertille