adres Balthasar Bekkerwei 108 Leeuwarden mail info@bakker-postma.nl bel 058 - 267 04 40
Bel ons

Keukens Kollumerzwaag

Bent u op zoek naar A-merk keukens in Kollumerzwaag? Op nog geen half uur rijden vindt u de meest uitgebreide showroom in keukens. Hiermee kunt u uw woning in Kollumerzwaag nog mooier maken. Een keuken is het hart van het huis en hier wilt u natuurlijk goede kwaliteit voor een mooie prijs. Zoek niet verder en kom langs bij Bakker Postma.

Droomt u ook van een uitgebreid ontbijt, een gezellige brunch of een heerlijk driegangendiner in de avond? Dan wilt u een keuken die dit allemaal kan leveren, die kwalitatief goed is en over de juiste apparatuur beschikt. U kunt deze droom realiseren en uw huis in Kollumerzwaag nog meer een thuis maken.

De route vanuit Kollumerzwaag naar Bakker Postma


Keuken showroom in de buurt van Kollumerzwaag

Al bijna 50 jaar heeft Bakker Postma de meest prachtige keukens. Wij hebben ook meer dan tientallen varianten opgesteld in onze showroom. Hierbij komen alle verschillende stijlen aan bod. Er is altijd een die geschikt is voor uw huis in Kollumerzwaag. Mocht dit niet het geval zijn, dan kunnen wij altijd samen uw droomkeuken samenstellen.
 
Keuken showroom dichtbij Kollumerzwaag

Verschillend formaat keukens

Bij Bakker Postma vindt u verschillend formaat keukens in de showroom. Hierdoor is er altijd een geschikt voor uw woning, onafhankelijk van de grootte van de ruimte. Mocht u in de showroom een stijl zien die u graag in uw huis zou willen, maar is deze te groot of te klein? Geen probleem. Wij kunnen het formaat aanpassen, zodat deze geschikt is voor uw huis. Op deze manier vindt u altijd wat u zoekt en zijn er nog keuzes voor verschillend apparatuur. Maak uw nieuwe keuken passend aan het formaat van uw huis.


Kwaliteit keukens Kollumerzwaag

Bent u op zoek naar kwaliteit keukens? Kollumerzwaag heeft op minder dan een half uur rijden Bakker Postma! Met meer dan tien bekende merken vindt u altijd wat u zoekt. Hierbij kunt u denken aan Miele, Siemens, Etna en Keller. Daarnaast hebben wij ook apparatuur in verschillende A-merken. Zo kunt u de beste kwaliteit keuken samenstellen waar uw hart sneller van gaat kloppen!
 
Kwaliteit keukens Kollumerzwaag

Ga voor een Bakker Postma keuken in Kollumerzwaag

Ga voor Bakker Postma keukens voor uw woning in Kollumerzwaag. Hierbij bent u verzekerd van goede kwaliteit voor een betaalbare prijs. Al vijftig jaar zorgen wij voor tevreden klanten, dat staat bij ons voorop. Kom langs aan de Balthasar Bekkerwei 108 in Leeuwarden, bekijk de showroom, kies uw favoriet of maak het helemaal naar uw smaak. Alles is mogelijk! Kies voor een keuken van Bakker Postma voor uw woning in Kollumerzwaag.

Kom langs in onze showroom

Keukens in de regio

Naast Kollumerzwaag is Bakker Postma te actief in meer plaatsen in de regio, zoals:
 
Bakker Postma keuken in Kollumerzwaag