adres Balthasar Bekkerwei 108 Leeuwarden mail info@bakker-postma.nl bel 058 - 267 04 40
Bel ons

Keukens Joure

Bent u op zoek naar keukens voor uw woning in Joure? U vindt de beste kwaliteit voor een voordelige prijs bij Bakker Postma. Op een half uur rijden vanuit Joure vindt u de keukenzaak in Leeuwarden. Hier kunt u uw keuken laten ontwerpen zoals u dat wilt. Iedere stijl is aanwezig en kunt u bezichtigen in onze showroom.

Onze winkel beschikt over meer dan 50 voorbeeldmodellen. Wij bieden u de beste service en helpen u aan uw droomkeuken. Wat uw stijl ook is, van modern tot landelijk en van klassiek tot retro, bij Bakker Postma vindt u de geschikte voor uw huis in Joure. Een showroom waar u uw perfecte keuken kunt kopen, op maar een half uur bij Joure vandaan. 

Kom naar onze showroom


Keukens van kwaliteitsmerken 

Bij ons vindt u keukens van kwaliteitsmerken. U vindt bij ons het grootste assortiment in Friesland. Wij hebben een aantal grote merken in ons assortiment. Zo hebben wij onder andere; ATAG, Arte, Boretti, Etna, Keller, Miele, Neff, Pronorm, Rotpunkt Küchen en Siemens. Met deze apparatuur zorgen wij voor de meest volledige en kwalitatieve plek waar u kan koken! 

Wij hebben een eigen installatieteam die zeer vakkundig uw nieuwe aanwinst zal installeren. Daarmee garanderen wij dat dit correct in uw huis wordt geplaatst en kunnen wij een hoge kwaliteit waarborgen. Bij Bakker Postma vindt u de keukens van kwaliteitsmerken, die betaalbaar zijn.
 
Bakker Postma keukens in Joure

De keuken van uw dromen

Uw keuken in Joure is een belangrijke plek in uw huis. U wilt hier de maaltijden voor het gezin, vrienden en familie maken. Dan is het fijn als deze bij uw wensen past. Wij hebben voor ieder budget een variatie aan keuze. Daardoor kunnen wij bij Bakker Postma samen met u de keuken van uw dromen realiseren. 

Keukens Joure kopen

Bent u benieuwd geworden naar de keukens en uw opties? Kom zeker langs in onze showroom in Leeuwarden! U bent vanuit Joure in 30 minuten in de hoofdstad van Friesland. Wij geven u het beste advies en begeleiden u in het proces naar uw droomkeuken. De koffie staat al voor u klaar! Kom snel langs en bekijk het ruime assortiment apparatuur en keukens voor uw huis in Joure. 

Route naar Bakker Postma

Keukens in uw buurt

Bakker Postma levert door heel Friesland, dit betekent ook bij u in de buurt! Wij leveren o.a. ook in: 
 
 
Keukenzaak vlakbij Joure