adres Balthasar Bekkerwei 108 Leeuwarden mail info@bakker-postma.nl bel 058 - 267 04 40
Bel ons

Keukens Hommerts

Wilt u zich oriënteren op de mogelijkheden van keukens in Hommerts? Kom eens langs bij Bakker Postma. Onze grote showroom bevat meer dan 50 keuken én badkameropstellingen. Hier kunt u genoeg inspiratie op doen!

Welke stijl u ook mooi vindt, van landelijk tot aan moderne keukens. Hommerts is slechts een half uur verwijderd van onze winkel. Wij hebben altijd diverse stijlen opgesteld zodat u een goed beeld kunt krijgen van de verschillende mogelijkheden. Voor een goede indruk bent u van harte welkom aan de Balthasar Bekkerwei 108 in Leeuwarden. Wij plaatsen met plezier keukens in Hommerts.
 
Route naar de showroom

De specialist voor keukens in Hommerts

Een perfecte keuken in Hommerts is niet alleen een keuken die geheel naar uw eigen smaak is, maar ook één die praktisch handig is en bij uw woonruimte past. U kunt er bij ons op rekenen dat we uw keuken kunnen samenstellen zoals u dat wenst. Hierbij adviseren we u graag in de mogelijkheden en denken mee in oplossingen.

Of u nu een keukenrenovatie wilt uitvoeren of een geheel nieuwe keuken nodig heeft, wij denken actief met u mee. Hierbij komt onze jarenlange ervaring samen met uw smaak tot hopelijk uw droomkeuken. Wij zijn pas tevreden met keukens in Hommerts als u tevreden bent!
 
Keukens in Hommerts

Diverse keukenapparatuur en stijlen

Met meer dan 50 jaar ervaring hebben wij al behoorlijk wat keukens geplaatst in de omgeving van Hommerts. Van een moderne greeploze keuken tot aan een landelijke keuken met veel details en vrolijke tegels. Wij kunnen het allemaal en u kunt zelf uw keuken bij ons samenstellen.

Daarbij garanderen wij een uitstekende kwaliteit door samen te werken met hoogstaande merken. Zo hebben wij een ruim assortiment appratuur van de volgende merken:
  • Miele,
  • Keller,
  • Siemens,
  • Neff,
  • Borretti,
  • en nog veel meer.
Keukens Hommerts

Koop uw keuken bij Bakker Postma

Doordat wij werken met onze eigen vakmensen voor aflevering en installatie van uw keuken in Hommerts, kunnen wij u verzekeren van goede kwaliteit! Geen gedoe met derde partijen, wij regelen het allemaal voor u. Wij doen graag dat beetje extra om u goed te kunnen helpen!

Of u nu al wel of niet weet wat u wilt, u bent van harte welkom in onze showroom. Wij denken met u mee en kunnen u adviseren welke plannen haalbaar, praktisch en vooral realistisch zijn. Zo komen we samen tot het ontwerp van de mooiste keukens in Hommerts.

Kom naar Bakker Postma


Keukenspecialist in de regio

Naast onze levering en plaatsing van keukens in Akkrum, zijn wij de keukenspecialist door heel de regio:
 
Keukenspecialist Hommerts