adres Balthasar Bekkerwei 108 Leeuwarden mail info@bakker-postma.nl bel 058 - 267 04 40
Bel ons

Keukens Heerenveen

Bent u op zoek naar keukens? Heerenveen ligt vlakbij Bakker Postma! Wij voorzien de provincie al bijna 50 jaar van de mooiste, voordeligste kwaliteit voor een nieuwe keuken of renovatie. Wij zijn gevestigd in de hoofdstad van de provincie op slechts een half uur rijden. Als u bij keukenzaken in Heerenveen niet kunt vinden wat u zoekt, is een bezoek aan onze showroom zeker de moeite waard!

In deze uitgebreide showroom hebben wij meer dan 50 showroomkeukens voor u klaar staan. Service staat bij ons hoog in het vaandel en wij vinden het belangrijk dat u als koper helemaal tevreden bent over uw keuken. We doen graag net een beetje extra en komen met ons eigen installatieteam bij u langs in Heerenveen voor de montage. 

Dus bent u op zoek naar prachtige keukens in Heerenveen? Rijd dan net een stukje verder en kom langs bij dé keukenspecialist van de provincie! De koffie staat al klaar.


Route naar onze keukenzaak

 

 keuken in Heerenveen kopen

De mooiste keukens vlakbij Heerenveen

Bakker Postma staat garant voor de hoogste kwaliteit, een betaalbare stijl, klasse en zekerheid in keukens. Heerenveen heeft wellicht een beperkt aanbod in stijlen, maar in onze showroom vindt u een uitgebreide variatie. Of u nu op zoek bent naar een keuken in een landelijke, retro, moderne of klassieke stijl, bij Bakker Postma vindt u het!

Wij vinden het belangrijk dat u persoonlijke begeleiding krijgt in het gehele proces. Hierbij streven wij ernaar een hoge mate van flexibiliteit te bieden en u te adviseren in de mogelijkheden van keukenzaken. Zo kunt u een goede keus maken uit het grote aanbod in Heerenveen betreft keukens.

Keukenzaak met kwaliteitsmerken

Wanneer u langskomt bij Bakker Postma kunt u onder andere rekenen op de volgende kwaliteitsmerken keukenapparatuur voor uw keuken in Heerenveen:
 • ATAG;
 • Arte;
 • Keller;
 • Miele;
 • Pronorm;
 • Rotpunkt Küchen;
 • Siemens;
 • Quooker;
 • NEFF;
 • ETNA;
 • Boretti.

keukenzaak vlakbij Heerenveen

Keukenrenovatie in Heerenveen mogelijk

Hiernaast is het ook mogelijk om ervoor te kiezen voor keukenrenovatie in Heerenveen. Zo creëert of restaureert u zelf uw droomkeuken, zonder afscheid te hoeven nemen van het verleden. Dit kan vooral veel kosten besparen. Met een nieuwe tegel of keukenblad bent u al een heel eind op weg.

Of u nu op zoek bent naar een partij voor keukenrenovatie, of om een geheel nieuwe keuken te kopen, bij Bakker Postma denken wij met u mee. Kom bij ons langs aan de Balthasar Bekkerwei 108 in de Friese hoofdstad en laat u inspireren in Heerenveen met keukens van Bakker Postma.

Kom langs bij Bakker Postma!

Keukens vanuit onze zaak in uw regio leverbaar

U vindt Bakker Postma keukens in Heerenveen en de rest van de regio. Wij leveren en monteren door heel Friesland!
 

Keukenrenovatie Heerenveen