adres Balthasar Bekkerwei 108 Leeuwarden mail info@bakker-postma.nl bel 058 - 267 04 40
Bel ons

Keukens Haulerwijk

Bent u tijdens het zoeken naar ‘Keukens Haulerwijk’ bij ons uitgekomen? Onze showroom is op ongeveer 40 minuten rijden verwijderd. Waan u in een droom met alle A-merk keukens en bekijk welk design geschikt is voor uw huis in Haulerwijk.

Of u nu kiest voor een uitgebreid ontbijt, een heerlijke lunch of een zelfbereid driegangendiner, het begint allemaal met een kwaliteit keuken. Hierbij kijkt u naar het juiste apparatuur, de mooiste vormgeving en dat allemaal voor een betaalbare prijs. Wacht niet langer op uw droomkeuken, maar stel hem snel samen bij Bakker Postma!

Ga naar de showroom van Bakker Postma


De keuken showroom dichtbij Haulerwijk

U vindt meer dan 50+ keukens in de showroom van Bakker Postma. Van iedere stijl vindt u een opstelling die bij uw wensen past. U vindt ons in de hoofdstad van Friesland. Met bijna 50 jaar ervaring in keukens gaan wij samen met u kijken naar het nieuwe hart van uw woning. 
 
Keukens in Haulerwijk

Keukens Haulerwijk kopen

Wanneer u keukens van Bakker Postma koopt weet u dat dit kwalitatieve A-merk keukens zijn voor een betaalbare prijs. De merken die u bij ons in de showroom vindt zijn onder andere:
  • Keller
  • Miele
  • Siemens
  • Etna
  • ATAG
  • Neff
Van deze merken hebben wij zowel keukens als apparatuur. Op deze manier weet u zeker dat u heerlijke gerechten kan maken. Door het ruime assortiment kwaliteit merken is er voor ieder budget een oplossing.

Daarnaast hebben wij ook de beste service in de provincie. Wij zorgen ervoor dat zodra u een keuken aanschaft bij ons, wij deze in perfecte staat afleveren. Hierbij kunt u denken aan het plaatsen van uw keuken door ons vakkundige installatieteam. Daarnaast waarborgen wij de hoge kwaliteit en garanderen wij dat de keuken op de juiste manier wordt geïnstalleerd, op het tijdstip van uw keuze.

Keuken renovatie in Haulerwijk

Naast het aanschaffen van een nieuw design kunnen wij ook uw keuken in Haulerwijk renoveren. Het voordeel hiervan is dat het veel geld kan schelen. U kunt namelijk nog jaren genieten van de plek waar u kookt, door een aantal aanpassingen te doen. Samen met onze specialisten kunnen wij een plan maken.
 
Een keuken in de regio

 

Bij Bakker Postma vindt u uw droomkeuken in de showroom

Rij naar de hoofdstad van Friesland in 40 minuten en bekijk wat bij u en uw interieur past. Kies een A-merk design waar u gelukkig van wordt en waar u de maaltijden voor dierbaren gaat maken.

Kom snel naar Bakker Postma waar wij samen naar uw wensen kijken. Onder het genot van een kopje koffie stellen wij uw droomkeuken samen en geven wij u advies waar u vragen over heeft. De mooiste kwaliteit keukens van Friesland koopt u al 50 jaar bij Bakker Postma, ook wanneer u in Haulerwijk woont.

Kom naar Bakker Postma

Een keuken in uw regio kopen

Naast keukens in Haulerwijk leveren wij ook in heel de provincie. Zo verstrekken wij ook keukens in:
 
Keukens Haulerwijk kopen