adres Balthasar Bekkerwei 108 Leeuwarden mail info@bakker-postma.nl bel 058 - 267 04 40
Bel ons

Keukens Harlingen

Zoekt u wel eens naar ‘keukens Harlingen’? Dan is er een kans dat u bij Bakker Postma uitkomt. Wij bieden al bijna 50 jaar de mooiste keukens aan in de regio van Harlingen. De keuken is het hart van uw huis. De plek waar u eten maakt voor geliefden en herinneringen maakt met het gezin. Hier bakt u koekjes met de kinderen of maakt u hapjes klaar voor een gezellig avondje. 

Wat uw reden ook is, de keuken is een plek waar u zich goed moet voelen en waar u zich thuis voelt. Bij ons in de showroom vindt u verschillende type keukens. Hier kunt u kijken naar de stijlen van de keukens, maar ook de apparatuur. Wij zijn al 50 jaar dé specialist op het gebied van keukens. Kom daarom snel langs voor keukens dichtbij Harlingen. 

Route naar Bakker Postma


Keukens Harlingen vindt u bij Bakker Postma

Wanneer u een keuken voor uw woning in Harlingen zoekt dan bent u bij Bakker Postma aan het juiste adres. Wij hebben voor iedereen een geschikte keuken, alle stijlen komen naar voren. Van modern tot retro en van klassiek tot landelijk. Bij ons vindt u alle stijlen voor uw huis in Harlingen. 

Daarnaast beiden wij kwaliteit merk keukens en apparatuur aan, waaronder: Keller, Miele, Siemens, Arte, Boretti en ETNA. Naast een nieuw model kunnen wij ook uw huidige keuken renoveren. Hierbij kunt u denken aan nieuwe kastjes, etc. Er zijn kleine renovaties, gedeeltelijke renovaties of complete make-over. Bij beide opties kunnen wij rekening houden met uw budget en wensen. 
 
Keukens Harlingen

Showroomkeuken in Friesland

Wil jij naar de grootste locatie voor showroomkeukens in Friesland? Bakker Postma is gelegen in de hoofdstad en ligt op 40 minuten rijden van Harlingen. Hier vindt u meer dan 50 verschillende keukens, die al klaarstaan om voor u te bekijken. Loop rustig rond en kijk welke keuken het beste bij uw stijl en wensen past. Natuurlijk kunnen wij ook altijd een keuken op maat afleveren, waarbij u zelf alles uitzoekt. 

Kom naar Bakker Postma voor keukens in Harlingen

Kom naar Bakker Postma voor keukens in Harlingen. Wij hebben keukens die bij uw budget en wensen passen. Onze experts helpen u met het maken van de goede keuzes, wanneer u vragen heeft. Wij installeren de keuken ook nadat u deze heeft besteld. 

Wilt u inspiratie opdoen voor uw nieuwe kookplek? Kom dan snel naar Bakker Postma. In een klein ritje bent u vanuit Harlingen in de hoofdstad en kunt u uw ogen uitkijken. Wij denken graag met u mee en gaan door totdat u 100% tevreden bent. De mooiste keukens in Harlingen vindt u bij Bakker Postma. 

Route naar de showroom

Droomkeukens in uw regio

Naast keukens in Harlingen leveren wij ook in andere regio’s van de provincie, namelijk: 
 
Keuken kopen Harlingen