adres Balthasar Bekkerwei 108 Leeuwarden mail info@bakker-postma.nl bel 058 - 267 04 40
Bel ons

Keukens Grou

Bent u op zoek naar een nieuwe keukenGrou is vlakbij onze keukenshowroom, in de Friese hoofdstad op slechts een kwartiertje rijden. Hier vindt u een groot aanbod keukens in diverse stijlen en opstellingen. Kom langs voor inspiratie of plan een adviesgesprek voor uw nieuwe keuken in Grou.

Onze adviseurs weten als geen ander hoe ze u kunnen adviseren en helpen bij het maken van alle keuzes omtrent de mogelijkheden van keukens. Grou is van harte welkom in onze showroom. We zien u graag bij Bakker-Postma!

Route naar de showroom
 

Keuken Grou

Vind de mooiste keuken nabij Grou

Gezien het kleine aanbod voor nieuwe keukens in Grou wordt er al snel uitgeweken naar de nabijgelegen hoofdstad voor inspiratie en advies. In onze grote showroom vindt u een ruime selectie keukenopstellingen om u een goed beeld te geven van de mogelijkheden.

Natuurlijk is maatwerk bij een keuken geen probleem, maar u kunt ook gerust een showroom exemplaar uitzoeken als een samenstelling u bevalt. Van de details voor greepjes, een mooi keukenblad en de kleur kastjes. Er is van alles mogelijk voor uw nieuwe keuken in Grou.

Keukens in verschillende stijlen

Afhankelijk van uw smaak en interieur in Grou wilt u natuurlijk een keuken uitzoeken die hierop aansluit. Om het aanbod van verschillende stijlen en combinaties te zien kunt u het beste langskomen in onze showroom. Zo hebben verschillende stijlen een aantal kenmerkende details:
  • Landelijk: houten kastjes en/of een houten blad
  • Klassiek: ornamenten en details op kastjes
  • Modern: greeploze deurtjes en strakke inbouwapparatuur
  • Industrieel: een donker, dik aanrechtblad

Deskundig advies en installatie in Grou

Naast de stijl is de indeling van uw keuken in Grou erg belangrijk om deze geheel naar wens te krijgen. Als u hierop vast loopt en benieuwd bent wat de mogelijkheden zijn kunnen onze adviseurs u ondersteunen. Met meer dan 50 jaar ervaring weten wij als geen ander wat praktisch, haalbaar en realistisch is. Daarbij houden wij uiteraard rekening met uw budget.

Als de samenstelling geheel naar wens is hebben wij ook een eigen team van installateurs die uw keuken voor u kan installeren. Doordat onze installateurs snel kunnen schakelen met de adviseurs in de showroom zijn ze altijd op de hoogte van uw wensen zodat zij nauwkeurig te werk gaan voor een verbluffend resultaat.

Plan route
Keuken in Grou

Kwaliteit apparatuur voor keukens in Grou

Naast de samenstelling van uw keuken is de kwaliteit van apparatuur natuurlijk erg belangrijk. Keukens zijn investeringen voor lange termijn. U wilt natuurlijk niet dat u met onderdelen zit die er na een paar jaar mee ophouden.

Daarom leveren wij uitsluitend apparatuur van gerenommeerde merken die door de jaren heen hun kwaliteit bewezen hebben. Dit betekent niet dat u overal de hoofdprijs voor moet betalen. Er zijn namelijk ook verschillende merken welke voor een lager budget een uitstekende kwaliteit leveren.

Kom langs in onze keukenzaak

Kom de verschillen in mogelijkheden bekijken in onze showroom of vraag om advies van een van onze medewerkers. Daarbij kunt u ook uitsluitend nieuwe apparatuur bij ons uitzoeken en hiermee kiezen voor een keukenrenovatie in Grou. Andere apparatuur en verandering van kleine details kan al voor een laag budget het gevoel van een nieuwe keuken geven!
 
Keukens Grou kopen