adres Balthasar Bekkerwei 108 Leeuwarden mail info@bakker-postma.nl bel 058 - 267 04 40
Bel ons

Keukens Giekerk

Bent u op zoek naar keukens in Giekerk? De keukenspeciaalzaak Bakker Postma is slechts 30 minuten rijden van Giekerk. Wij hebben al bijna 50 jaar ervaring met de mooiste keukens van hoogwaardige kwaliteit die uw woning helemaal af maken.

In onze uitgebreide showroom vindt u de beste A-merk keukens, in meer dan 50 verschillende keukenopstellingen. Zo bent u verzekerd van een keuken met een prachtig design wat bij u past. Niet alleen leveren wij de beste kwaliteit, ook staan wij bekend om onze hoogwaardige service. Een compleet nieuwe keuken, of een keukenrenovatie? Niks is te gek voor onze experts.

Woont u in de buurt? Kom dan langs in onze showroom en bekijk ons aanbod van de meest hoogwaardige keukens. Laat uw droomkeuken niet langer wachten en kom naar Bakker Postma voor keukens in Giekerk.

Route


Bakker Postma als keukenspeciaalzaak voor keukens in Giekerk

Voor uw droom keuken in Giekerk moet u zijn bij Bakker Postma. In onze showroom zijn meer dan 50 verschillende varianten van keukens opgesteld. Zo zit er altijd een geschikte keuken tussen die past in de ruimte van uw woning. Mocht dit nog niet het geval zijn, dan kunnen wij de keukens uit de showroom voor u aanpassen. Zo bent u verzekerd van een keuken naar uw wens.

Naast verschillende designs hebben wij ook een breed assortiment aan keukenapparatuur. U kunt dan precies kiezen wat u wilt, waardoor uw nieuwe keuken van alle gemakken is voorzien.

Nog niet een mooi model of stijl van keuken gezien? Dat is geen probleem. Samen met onze experts kunt u een keuken opstellen. Wij denken graag mee voor de keuken van uw dromen. U krijgt van ons persoonlijke begeleiding en adviseren wij u graag over de mogelijkheden. Wij zijn pas tevreden wanneer u dat ook bent, en doen er alles aan om dit te bereiken.
 
Keukens Giekerk

Keukens van hoogwaardige merken

Wanneer u zoekt naar een perfecte keuken voor uw woning in Giekerk, kunt u het beste terecht bij dé keukenspeciaalzaak Bakker Postma. Wij bieden een breed assortiment aan verschillende kwaliteitsmerken. In onze showroom zijn keukens en keukenapparatuur te vinden: Miele, Siemens, Atag, Arte, Keller, Quooker, Pronorm, Rotpunkt Küchen, NEFF, Boretti en Etna.

Deze merken zijn in verschillende stijlen te verkrijgen. Elke woning is anders, elke keuken dus ook. Dat begrijpen wij als geen ander. Een keuken is vaak het hart van een woning, en moet goed passen bij uw interieur. Bij ons kunt u terecht voor keukens die variëren van landelijk tot modern. Samen met de beste experts op het gebied van keukens vindt u de het design wat perfect bij u past.

 

Keuken kopen Giekerk

Koop uw keuken in Giekerk bij Bakker Postma

Keukens in Giekerk vindt u bij dé keukenspeciaalzaak Bakker Postma. Om te voorkomen dat er ongemakken ontstaan houden wij zowel de installatie als de montage van de keukens in eigen handen. Onze vakmensen weten als geen ander hoe onze keukens geplaatst moeten worden en daarom is dan ook bij de aankoop inbegrepen.Niet alleen voor nieuwe keukens zijn wij beschikbaar, ook voor reparatie van uw huidige keuken. Kom langs aan de Balthasar Bekkerwei 108 en vraag vrijblijvend advies aan bij onze experts. Bij Bakker Postma staan wij voor u klaar voor keukens in Giekerk. 

Route naar de showroom


Keukens in de regio

Niet alleen zijn wij er in Giekerk voor Keukens. Bakker Postma monteert op meerdere plaatsen. In heel de provincie Friesland zijn wij al jaren actief op het gebied van keukens. Vindt ons in de volgende plaatsen:
 
Bakker Postma Keukens Giekerk