adres Balthasar Bekkerwei 108 Leeuwarden mail info@bakker-postma.nl bel 058 - 267 04 40
Bel ons

Keukens Friesland

Bakker Postma biedt al bijna 50 jaar de prachtigste keukens. Friesland en omstreken is daarom van harte welkom in onze keukenwinkel! Hier bieden wij meer dan 50 showroomkeukens in Friesland ten toonstelling aan.

U vindt er diverse stijlen, van landelijk tot retro en van klassiek tot modern. Zo kan iedereen bij ons hun persoonlijke smaak kwijt in een keuken. Friesland kan er bij ons op rekenen dat we keukens geheel naar uw wensen kunnen samenstellen. We helpen u graag om de perfecte samenstelling voor in uw huis te creëren.

We adviseren u graag én geheel vrijblijvend. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent! Kom bij ons langs voor inspiratie & advies, we maken u graag blij met onze hoge kwaliteit keukens in Friesland!

Kom langs in onze keukenzaak!
 

 keukens in Friesland kopen

Koop uw keuken in Friesland

Wij zijn één van de grootste keukenzaken van Friesland, met een ruim aanbod showroomkeukens. Door de verschillende opstellingen hopen wij u een goed beeld te geven van ons uitgebreide aanbod keukens in Friesland. Zo vindt u een ruim assortiment van de volgende merken:
  • ATAG;
  • Arte;
  • Keller;
  • Miele;
  • Pronorm;
  • Rotpunkt Küchen;
  • Siemens;
  • Neff;
  • Boretti;
  • Etna.
Wanneer u bij Bakker Postma een keuken koopt, kunt u erop rekenen dat we deze in perfecte staat afleveren en indien gewenst in huis plaatsen. Wij werken uitsluitend met ons eigen vakkundige installatieteam. Hierdoor kunnen wij hoge kwaliteit waarborgen en garanderen dat de keuken op de juiste manier én op het afgesproken tijdstip geïnstalleerd wordt. Met de diverse mogelijkheden bieden wij voor elk budget een passende keuken op maat.
Kom langs!

Ook keukenrenovatie in Friesland mogelijk

Naast alles nieuw aan te schaffen, kunt u ook bij ons terecht voor keukenrenovatie in Friesland. Het kan namelijk zo zijn dat u nog jaren wilt genieten van uw huidige keuken, maar dat deze toch echt aan vervanging toe is.

Laat uw keuken renoveren door het team van specialisten van Bakker Postma! Door renovatie van kastdeurtjes, een nieuw keukenblad, apparatuur of tegels in Friesland kan uw keuken al een geheel nieuwe look geven! Neem contact met ons op over de mogelijkheden, of kom langs in onze showroom. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden van keukenrenovatie in Friesland.

keukenrenovatie friesland

Bekijk onze showroomkeukens in de hoofdstad!

Wilt u inspiratie en advies opdoen? Kom langs in onze keukenwinkel in Leeuwarden en laat u inspireren! U kunt kiezen uit één van onze showroomkeukens, maar u kunt natuurlijk ook zelf een keuken op maat laten samenstellen. Wij denken graag met u mee om uw wensen te vertalen naar een ontwerp.In onze showroom staan talloze opstellingen voor keukens en badkamers in Friesland opgesteld om u te inspireren.

U bent van harte welkom in de showroom van onze keukenzaak aan de Balthasar Bekkerwei 108 in de Friese hoofdstad! De koffie staat al klaar. We begeleiden u graag in het proces naar uw nieuwe keuken. Heeft u speciale wensen? Geen probleem. We kunnen overal rekening mee houden.

Route naar Bakker-Postma

Keuken kopen? Friesland komt naar Bakker Postma!

Wij zijn al jaren werkzaam in de gehele regio, dus ook bij u in de buurt! Niet voor niets is Bakker Postma al 50 jaar de specialist voor keukens in Friesland.
 

keuken kopen friesland