adres Balthasar Bekkerwei 108 Leeuwarden mail info@bakker-postma.nl bel 058 - 267 04 40
Bel ons

Keukens Friesland

Bakker Postma biedt al bijna 50 jaar de prachtigste keukens in Friesland aan. In onze grote showroom van onze keukenzaak in Leeuwarden bieden wij meer dan 50 showroomkeukens ten toonstelling aan. Wij bieden deze keukens in diverse stijlen aan, van landelijk tot retro en van klassiek tot modern. Geheel naar smaak!

Bij ons kunt u erop rekenen dat we een keuken geheel naar uw smaak kunnen samenstellen. We helpen u graag om de perfecte keuken voor in uw huis te creëren. We adviseren u graag én geheel vrijblijvend. We vinden klantvriendelijkheid namelijk net zo belangrijk, als dat u uw droomkeuken vindt. We bieden een ruim assortiment aan met misschien wel de hoogste kwaliteit keukens in Friesland!

Kom langs in de showroom!
 

 

 keukens in Friesland kopen

Keukens Friesland kopen

In onze grote showroom in de hoofdstad van de provincie Friesland, vindt u een ruim assortiment keukens en keukenapparatuur van de volgende merken:
  • ATAG;
  • Arte;
  • Keller;
  • Miele;
  • Pronorm;
  • Rotpunkt Küchen;
  • Siemens;
  • Neff;
  • Boretti;
  • Etna.
Wanneer u bij Bakker Postma een keuken koopt, kunt u erop rekenen dat we de keuken in perfecte staat afleveren en indien gewenst in huis plaatsen. Wij werken uitsluitend met ons eigen vakkundige installatieteam. Hierdoor kunnen wij hoge kwaliteit waarborgen en garanderen dat de keuken op de juiste manier én op het afgesproken tijdstip geïnstalleerd wordt.

Binnen ons ruime assortiment is het niet alleen mogelijk om uw droomkeuken samen te stellen, ook qua apparatuur is het mogelijk om te kiezen uit diverse mogelijkheden. Voor elk budget bieden wij een passende keuken op maat.
 

Keukenrenovatie door Bakker Postma

Naast het aanschaffen van een nieuwe keuken, kunt u ook bij ons terecht voor keukenrenovatie. Het kan namelijk zo zijn dat u nog jaren wilt genieten van uw huidige keuken, maar dat deze toch echt aan vervanging toe is. Laat uw keuken renoveren door het team van specialisten van Bakker Postma! Neem contact met ons op over de mogelijkheden, of kom langs in onze showroom.

keukens friesland kopen

Een keuken kopen in uw regio

Kom langs in onze showroom in Leeuwarden en kies uw droomkeuken! Bent u benieuwd geworden naar onze keukens? Kom bij ons langs in onze showroom van onze keukenzaak aan de Balthasar Bekkerwei 108 in Leeuwarden! De koffie staat al klaar. We begeleiden u graag in het proces naar uw nieuwe keuken. Heeft u speciale wensen? Geen probleem. We kunnen overal rekening mee houden.

De mooiste keukens van Friesland koopt u al 50 jaar bij Bakker Postma in Leeuwarden!

Route naar Bakker-Postma

In heel de provincie kunnen wij onze keukens leveren, dus ook bij u in de buurt:

een keuken in uw regio in Friesland