adres Balthasar Bekkerwei 108 Leeuwarden mail info@bakker-postma.nl bel 058 - 267 04 40
Bel ons

Keukens Drachten

Heeft u gezocht op “keukens Drachten” en heeft u hier niet een geschikte keukenzaak in Drachten gevonden? Geen reden tot zorgen! Drachten ligt op minder dan een half uur afstand van de hoofdstad van Friesland: Leeuwarden! In deze stad zit Bakker Postma, dé keukenspecialist van de provincie, al bijna 50 jaar gevestigd.

Onze winkel beschikt over een uitgebreide showroom met ten minste 50 verschillende keukenopstellingen. Wij doen graag net een beetje extra voor u en vinden het belangrijk om de hoogst mogelijke service te bieden. Naast nieuwe keukens bieden wij ook de mogelijkheid tot keukenrenovatie aan.

Dus bent u op zoek naar de beste kwaliteit keukens in Drachten? Stap in de auto en rijd binnen een half uur naar dé keukenspecialist van de provincie!

Route naar dé keukenspecialist!


 

Keukens Drachten kopen

Al bijna 50 jaar de beste service bij keukens vlakbij Drachten

Wij van keukenzaak Bakker Postma hebben jaren ervaring in het vak. Hierdoor kunt u profiteren van de volgende voordelen:
  • De hoogste kwaliteit keukens tegen een voordelige prijs;
  • Persoonlijke begeleiding in het proces;
  • De hoogst mogelijke service: wij zijn pas tevreden wanneer u tevreden bent;
  • Een uitgebreide showroom met meer dan 50 modelkeukens;
  • Een vast installatieteam bestaande uit vakmensen;
  • Wij werken uitsluitend met kwaliteitsmerken.
In het proces naar uw droomkeuken denken wij mee, adviseren wij u, tekenen wij de plannen uit, wordt de keuken geplaatst en zelfs wanneer u op zoek bent naar een partij om keukenrenovatie uit te voeren kunnen wij u helpen met het verbouwen van uw huidige keuken. Zo lang u maar tevreden bent! Al bijna 50 jaar de beste service door Bakker Postma. 
 

Een ruim aanbod kwaliteitskeukens bij Bakker Postma

Wanneer u vanuit Drachten naar Bakker Postma komt voor een nieuwe keuken, kunt u kiezen uit een ruim assortiment kwaliteitsmerken. Zo verkopen wij onder andere keukens en keukenapparatuur van Atag, Arte, Keller, Quooker, Miele, Pronorm, Rotpunkt Küchen, Siemens, NEFF, Boretti en Etna.

Omdat wij begrijpen dat niet iedereen dezelfde smaak heeft, bieden wij keukens in diverse stijlen aan, van klassiek tot modern en van landelijk tot retro. Kom langs op de Balthasar Bekkerwei en bepaal zelf welke smaak het beste bij u past!
 
keukens voor in Drachten

 

Kom langs bij dé keukenspecialist vlakbij Drachten

Kom eens kijken bij de mooiste keukens van Drachten en omstreken. Wij bieden u graag een kopje koffie aan en gaan het gesprek met u aan over uw droomkeuken of de renovatie van uw keuken!

Kom bij ons langs in de showroom!

Bakker Postma in uw regio

Als keukenzaak zijn wij werkzaam in heel de provincie Friesland:

keukenspecialist in Drachten