adres Balthasar Bekkerwei 108 Leeuwarden mail info@bakker-postma.nl bel 058 - 267 04 40
Bel ons

Keukens Drachten

Bent u op zoek naar keukens? Drachten en omgeving komt naar Bakker Postma! Wij zijn al bijna 50 jaar bekend als dé keukenzaak nabij Drachten en omstreken. U vindt ons op minder dan een half uur afstand, in de hoofdstad.

Kom langs en bekijk onze ruime selectie keukenopstellingen in verschillende stijlen. Of u nu op zoek bent naar inspiratie voor nieuwe keukens in Drachten of keukenrenovatie wilt laten uitvoeren. U bent bij ons aan het juiste adres.

Onze medewerkers doen graag net dat beetje extra voor u. Wij vinden het namelijk belangrijk om de hoogst mogelijke service te bieden. Dus bent u op zoek naar de beste service en kwaliteit keukens? Stap in de auto en kom naar onze keukenzaak nabij Drachten!

Route naar onze keukenzaak


 

Keukens Drachten kopen

De beste service voor keukens vlakbij Drachten

Wij van keukenzaak Bakker Postma hebben jaren ervaring in het vak. Hierdoor kunt u profiteren van de volgende voordelen van onze keukens in Drachten:
  • De hoogste kwaliteit keukens tegen een voordelige prijs;
  • Persoonlijke begeleiding in het proces;
  • De hoogst mogelijke service: wij zijn pas tevreden wanneer u tevreden bent;
  • Een uitgebreide showroom met meer dan 50 modelkeukens;
  • Een vast installatieteam bestaande uit vakmensen;
  • Wij werken uitsluitend met kwaliteitsmerken.
In het proces naar uw droomkeuken denken wij mee, adviseren wij u, tekenen wij de plannen uit en wordt alles geplaatst. Zelfs wanneer u op zoek bent naar een partij om keukenrenovatie uit te voeren kunnen wij u helpen met het verbouwen van uw huidige keuken in Drachten. Zo lang u maar tevreden bent! Wij streven al bijna 50 jaar naar de beste service.

Plan een afspraak
Keukenzaak nabij Drachten

Groot assortiment in onze keukenzaak

Wanneer u naar onze keukenzaak nabij Drachten komt, kunt u kiezen uit een ruim assortiment kwaliteitsmerken. Zo verkopen wij onder andere onderdelen en keukenapparatuur van Atag, Arte, Keller, Quooker, Miele, Pronorm, Rotpunkt Küchen, Siemens, NEFF, Boretti en Etna.

Omdat wij begrijpen dat niet iedereen dezelfde smaak heeft, bieden wij keukens in diverse stijlen aan, van klassiek tot modern en van landelijk tot retro. Deze uiteenlopende stijlen komen dan ook terug in onze showroom, om u inspiratie te geven over de mogelijkheden. Kom langs op de Balthasar Bekkerwei en bepaal zelf welke smaak het beste bij u past!


Kom langs bij dé keukenspecialist vlakbij Drachten

Kom eens bij ons langs om alle keukenopstellingen te bekijken! Wij bieden u graag een kopje koffie aan en gaan het gesprek met u aan over uw droomkeuken of de renovatie van uw keuken.

Ook als u nog niet zo goed weet hoe u de inrichting hiervan onder handen wilt nemen bent u van harte welkom. Onze medewerkers denken graag met u mee over de mogelijkheden en kunnen u adviseren over passende oplossingen op basis van uw wensen. Daarom is Bakker Postma uw specialist voor keukens Drachten!

Kom bij ons langs in de showroom!

Bakker Postma in uw regio

Als keukenzaak zijn wij werkzaam in heel de provincie Friesland:

keukenspecialist in Drachten