adres Balthasar Bekkerwei 108 Leeuwarden mail info@bakker-postma.nl bel 058 - 267 04 40
Bel ons

Keukens Buitenpost

Zoekt u wel eens naar ‘keukens Buitenpost’? Zoek dan niet verder. U heeft de keukenspecialist van de provincie Friesland gevonden! Bakker Postma biedt kwalitatieve keukens voor een betaalbare prijs. Met meer dan 50 jaar ervaring is dit de plek waar u een keuken voor uw huis in Buitenpost vindt.

U kunt ons gemakkelijk vinden, wij zijn goed bereikbaar. Buitenpost ligt namelijk op 40 minuten rijden van dé keukenspecialist! Bij ons vindt u meer dan 50 keukens in de showroom. Hier kunt u iedere stijl vinden, waaronder landelijk, modern, industrieel, klassiek, retro en ga maar door. 

Wanneer u naar ons komt, kunt u ervan uitgaan dat u voor goede kwaliteit en service kiest. Zorg voor uw nieuwe droom keuken in Buitenpost: kom naar Bakker Postma!

Route naar de showroom
Keukens in Buitenpost

De mooiste keukens van Buitenpost

De mooiste keukens van Buitenpost vindt u bij Bakker Postma. U kunt kiezen uit een nieuwe of uw eigen een renovatie geven. Wat uw wensen ook zijn, wij helpen u deze te realiseren. Wij staan u bij wanneer u de nieuwe kookgelegenheid uitkiest en de bijbehorende apparaten. 

Wij verkopen kwaliteitsmerken, waaronder ATAG, Keller, ETNA, Siemens, Miele en Pronorm. Hierdoor kunnen wij garanderen dat u een goed product aanschaft waar u nog vele jaren van kan genieten. 


De keukenzaak vlakbij Buitenpost

Een echte keukenzaak vlakbij Buitenpost is te vinden in de hoofdstad van Friesland. De verschillende reden waarom veel mensen u voor gingen richting Bakker Postma zijn onder andere:
  • 50 jaar ervaring
  • Experts op het gebied van keukens
  • Meer dan 50 showmodellen in onze keukenzaak
  • De montage en installatie is inbegrepen
  • Goede prijs-kwaliteit verhouding
  • Ook keukenrenovatie is mogelijk
  • Wij hebben een eigen installatieteam

Wat uw budget ook is, wij kunnen altijd samen met u kijken naar wat er mogelijk is. Door onze jarenlange ervaring weten wij hoe wij u het beste kunnen adviseren over de mogelijkheden. 

 
Al 50 jaar de beste service bij Bakker Postma in Buitenpost

Kom lang voor een nieuwe keuken in Buitenpost

Stap in de auto en ga voor een nieuwe keuken richting de hoofdstad. Wij zijn pas volledig tevreden wanneer u dat bent. Ons vakkundige installatieteam zal uw nieuwe keuken installeren in Buitenpost wanneer u dit goed uitkomt. Zij zullen dit compleet naar wens een afspraak installeren. 

Bent u klaar voor deze nieuwe stap in uw woning? Kom dan snel naar Bakker Postma, waar wij u adviseren onder het genot van een bakje koffie. Bekijk de keukens voor uw woning in Buitenpost en kies wat bij u past.

Route naar Bakker Postma

Een droomkeuken in uw regio

Bakker Postma levert droomkeukens in ieder gedeelte van Friesland, dus ook bij u in de buurt:
 
Uw droomkeuken in Buitenpost