adres Balthasar Bekkerwei 108 Leeuwarden mail info@bakker-postma.nl bel 058 - 267 04 40
Bel ons

Keukens Akkrum

Bent u toe aan iets nieuws in huis en wilt u advies op het gebied van keukens? Akkrum is slechts 20 minuutjes rijden van onze showroom. Hier kunt u terecht voor heel veel inspiratie en advies. Wij hebben zeker 50 keukenopstellingen beschikbaar, om u een goed beeld te geven van de combinaties en mogelijkheden voor keukens in Akkrum.

Route naar onze showroom

Met al meer dan 50 jaar ervaring zijn wij dé keukenspecialist in de regio. Wij doen graag dat beetje extra om u te helpen met het uitzoeken van uw droom keuken. Weet u al precies weet wat u wilt of ziet u door de bomen het bos niet meer? Wij denken graag met u mee over de beste opstelling bij u thuis voor de mooiste keukens in Akkrum.
 

Al jarenlang de specialist voor keukens in Akkrum

Door onze jarenlange ervaring weten wij als geen ander wat praktisch, mooi en haalbaar is. Wij denken graag mee met uw plannen en kunnen u adviseren in de beste mogelijkheden. Niet voor niets dat wij bekend staan als de specialist voor vele keukens in Akkrum.

Hierbij bieden wij de hoogste kwaliteit keukens voor een voordelige prijs. Wij hebben een vast installatieteam van vakmensen. Zij komen bij u thuis om uw droomkeuken te installeren. Heeft u speciale wensen of moeten we ergens rekening mee houden? Geen probleem. Wij zijn pas tevreden wanneer u dat bent over keukens in Akkrum!
 
Keukens Akkrum

Kiezen voor een nieuwe keuken of keukenrenovatie?

U kunt bij ons terecht voor het uitzoeken van een compleet nieuwe keuken, maar wij kunnen keukens ook komen renoveren bij u thuis in Akkrum. Is er iets kapot of bent u toe aan een nieuwe stijl, zonder een volledig nieuw keukenbudget uit te willen geven?

Bij keukenrenovatie helpen we u graag met het verbouwen van uw huidige keuken. Hiermee kunnen we het geheel naar uw smaak te maken. Een nieuw frontje of keukenblad doet al wonderen voor het aangezicht.
 

Ruim aanbod kwaliteitkeukens bij Bakker Postma

Als u besluit een keuken bij ons aan te schaffen bent u gegarandeerd van een kwaliteitskeuken. Wij verkopen namelijk een groot aanbod A-merken. Denk aan de goede keukenapparatuur van bijvoorbeeld Quooker, Miele, Siemens, NEFF, Boretti en Etna.

Om uw keuken om te toveren naar uw persoonlijke smaak, bieden we keukens aan in diverse stijlen. Van een klassiek tot modern uiterlijk, of van landelijk tot aan retro. Kom langs in onze showroom en bekijk welke stijl het beste bij u past. Bakker Postma is er voor alle soorten nieuwe keukens in Akkrum!

Kom langs bij Bakker Postma

Daarbij zijn wij ook actief in de rest van de regio: 
 
Keukenrenovatie Akkrum