adres Balthasar Bekkerwei 108 Leeuwarden mail info@bakker-postma.nl bel 058 - 267 04 40
Bel ons

Keukens Marssum

Op zoek naar een ruime selectie A-merk keukens? Marssum is nabijgelegen onze keukenzaak in de Friese hoofdstad. Onze showroom bestaat uit ruim 50 keukenopstellingen van gerenommeerde merken, zoals ATAG, Keller en Pronorm.

U vindt hier, op slechts enkele minuten rijden vanuit Marssum, keukens in verschillende stijlen. Zo hebben wij een ruim aanbod voor iedere smaak en budget.

Graag verwelkomen wij u met een kop koffie, gevolgd door een gedegen advies. Samen zorgen we ervoor dat u een ontwerp aanschaft die aan al uw wensen voldoet en uw verwachtingen overtreft voor het kopen van een nieuwe keuken in Marssum!

De route naar Bakker Postma

50+ designkeukens in Marssum

Als keukencentrum krijgen wij regelmatig klanten voor keukens in Marssum over de vloer. In onze ruime showroom kun u onze volledige collectie bekijken. Graag adviseren wij u over de modellen die bij uw interieur passen en beantwoorden wij al uw vragen. Wat A-merk keukens betreft voor uw woning in Marssum kunt u bij ons kiezen uit diverse fabrikanten:
  • ATAG;
  • Arte;
  • Keller;
  • Miele;
  • Siemens;
  • Boretti;
Keuken Marssum kopen

Altijd een keukenstijl die bij u past

Wij zijn al vele decennia dé specialist voor het kopen van een nieuwe keuken in Marssum en omgeving. Dit hebben wij onder meer de danken aan ons ruime assortiment designs. Qua stijlen kunt u denken aan klassiek, modern, landelijk en retro. Wat uw smaak ook is en ongeacht uw voorkeur qua interieurstijl, u vindt bij ons altijd een prachtig exemplaar die aan al uw wensen voldoet.
 
Stelt u liever uw keuken op maat samen? Ook dat is mogelijk. Wij adviseren u graag, geheel vrijblijvend uiteraard. Ons doel is namelijk om u aan uw droomkeuken te helpen, waar u nog vele jaren van kunt genieten. Mocht u nog vragen of specifieke wensen hebben, schroom dan niet om ons te bellen!

Kom langs voor inspiratie & advies

Uw keuken vakkundig geïnstalleerd

Als het op keukens aankomt ontzorgen wij u graag van A tot Z. Dit begint al met een gedegen advies in ons keukencentrum nabij Marssum, met daaropvolgend een vakkundige installatie. Dit wordt gedaan door ons eigen installatieteam.

U hoeft hierdoor niet te schakelen met een derde partij, waardoor wij kunnen garanderen dat gemaakte afspraken worden nagekomen. Bovendien nemen onze vakmannen geen genoeg met een ‘goede’ afwerking. Perfectie is met elke klus het streven; een keuken afleveren waar u trots op bent is een vereiste!

Ook voor keukenrenovatie

Is uw keuken aan renovatie toe? Ook dan kunnen wij u helpen! Bel ons gerust om de mogelijkheden te bespreken, of kom langs in onze showroom nabij Marssum. Qua keuken renovatie is er veel bij ons mogelijk. Wij verzorgen namelijk zowel gedeeltelijke renovaties als uitgebreide klussen, waarbij alle onderdelen worden gerenoveerd.
 
Een volledig renovatieproces bestaat uit een aantal stappen, zoals het hak- en sloopwerk, het uitdenken van de stijl en kleur, het invullen van de maten van de deuren en kasten en eventueel het kiezen van accessoires. Bij elke stap luisteren wij graag naar uw wensen en denken wij met u mee. Twijfelt u of uw keuken toe is aan renovatie, of heeft u misschien een andere vraag die u aan ons wilt stellen? Bel ons gerust, of kom langs in onze showroom!
Route naar Bakker Postma
Keukencentrum nabij Marssum

Het keukencentrum nabij Marssum

Wilt u direct onze ruime selectie A-merk keukens bekijken? Bezoek ons dan gerust in de Friese hoofdstad. Wij verwelkomen u hartelijk in onze showroom, waarna wij onze nieuwste collecties met u doorlopen en u tevens van een gedegen advies voorzien.
 
Mocht u nog vragen hebben die onbeantwoord zijn gebleven, schroom dan niet om ons te bellen. Graag staan wij u te woord en beantwoorden wij u vragen, zodat u volledig geïnformeerd bent, alvorens u besluit om ons te bezoeken vanuit de regio voor een nieuwe keuken in Marssum.

De route naar ons keukencentrum