adres Balthasar Bekkerwei 108 Leeuwarden mail info@bakker-postma.nl bel 058 - 267 04 40
Bel ons

Keukens Marssum

Keukens Marssum – op zoek naar een ruime selectie A-merk keukens? In onze keukenzaak in de Friese hoofdstad vindt u meer dan 50 showroomkeukens van gerenommeerde merken, zoals ATAG, Keller en Pronorm. Onze keukenwinkel vindt u op slechts enkele minuten rijden vanuit Marssum. Graag verwelkomen wij u met een kop koffie, gevolgd door een gedegen advies. Samen zorgen we ervoor dat u een design keuken aanschaft, die aan al uw wensen voldoet en uw verwachtingen overtreft!

De route naar Bakker Postma

50+ designkeukens in Marssum

Als keukenspeciaalzaak krijgen wij regelmatig klanten uit Marssum over de vloer die op zoek zijn naar één van onze stijlvolle keukens. In onze ruime showroom kun u onze volledige selectie showroomkeukens bekijken. Graag adviseren wij u over de modellen die bij uw interieur passen en beantwoorden wij al uw vragen. Wat A-merk keukens betreft kunt u bij ons kiezen uit diverse fabrikanten:
  • ATAG;
  • Arte;
  • Keller;
  • Miele;
  • Pronorm;
  • Rotpunkt Küchen;
  • Siemens;
  • Neff;
  • Boretti;
  • Etna.

Altijd een keukenstijl die bij u past

Wij zijn al vele decennia dé keukenspecialist in Marssum en omgeving, en hebben dit onder meer de danken aan ons ruime assortiment designkeukens. Qua stijlen kunt u denken klassiek, modern, landelijk en retro. Wat uw smaak ook is en ongeacht uw voorkeur qua interieurstijl, u vindt bij ons altijd een prachtige keuken, die aan al uw wensen voldoet.

Stelt u liever uw keuken op maat samen? Ook dat is mogelijk. Wij adviseren u graag, geheel vrijblijvend uiteraard. Ons doel is namelijk om u aan uw droomkeuken te helpen, waar u nog vele jaren van kunt genieten. Mocht u nog vragen of specifieke wensen hebben, schroom dan niet om ons te bellen!

Uw keuken vakkundig geïnstalleerd

Als het op keukens aankomt ontzorgen wij u graag van A tot Z. Beginnend met een gedegen advies in onze keukenzaak nabij Marssum, met daaropvolgend een vakkundige installatie. Uw nieuwe designkeuken wordt geïnstalleerd door ons ervaren installatieteam, dat altijd conform de gemaakte afspraken werkt en open staat voor uw inbreng. Bovendien nemen onze vakmannen geen genoeg met een ‘goede’ afwerking. Perfectie is met elke klus het streven; een keuken afleveren waar u trots op bent is een vereiste!

Ook voor renovaties

Is uw keuken aan renovatie toe? Bel ons om de mogelijkheden te bespreken, of kom langs in onze keukenspeciaalzaak nabij Marssum. Qua keukenrenovaties is er veel bij ons mogelijk. Wij verzorgen namelijk zowel gedeeltelijke renovaties als uitgebreide klussen, waarbij uw keuken volledig wordt gerenoveerd.

Een volledig renovatieproces bestaat uit een aantal stappen, zoals het hak- en sloopwerk, het uitdenken van de stijl en kleur van uw nieuwe keuken, het invullen van de maten van de deuren en kasten en eventueel het kiezen van accessoires. Bij elke stap luisteren wij graag naar uw wensen en denken wij met u mee. Twijfelt u of uw keuken toe is aan renovatie, of heeft u misschien een andere vraag die u aan ons wilt stellen? Bel ons gerust, of kom langs in onze showroom!

 

Uw keukenwinkel nabij Marssum

Wilt u direct onze ruime selectie A-merk keukens bekijken? Bezoek ons dan gerust in de Friese hoofdstad. Wij verwelkomen u hartelijk in onze showroom, waarna wij onze nieuwste collecties met u doorlopen en u tevens van een gedegen advies voorzien.

Mocht u nog vragen hebben die onbeantwoord zijn gebleven, schroom dan niet om ons te bellen. Graag staan wij u te woord en beantwoorden wij u vragen, zodat u volledig geïnformeerd bent, alvorens u besluit om onze keukenwinkel te bezoeken vanuit Marssum.

De route naar Bakker Postma

Wij monteren keukens in de gehele provincie

Naast Marssum leveren wij ook keukens in onderstaande locaties: