adres Balthasar Bekkerwei 108 Leeuwarden mail info@bakker-postma.nl bel 058 - 267 04 40
Bel ons

Keuken Wolvega

Op zoek naar een keuken in Wolvega? Kom langs bij Bakker Postma, in de buurt van Wolvega! Bij ons krijgt u alle tijd om tussen meer dan 50 keukenopstellingen ideeën op te doen voor uw nieuwe keuken. Ook wanneer u op zoek bent naar een gedegen partij om keukenrenovatie in uw keuken in Wolvega uit te voeren bent u bij ons aan het juiste adres.

In onze grote showroom kunt u uitgebreid ideeën opdoen en u laten inspireren. Onze showroom is goed bereikbaar. Binnen een half uur rijdt u over de A32 naar de hoofdstad van de provincie en kunt u hier in onze keukenzaak uw nieuwe droomkeuken uitkiezen.

Bij ons kunt u uitsluitend kiezen uit keukens van de hoogste kwaliteit en met een grote variatie in stijl, van klassiek tot modern en landelijk tot retro. Dus kom langs bij Bakker Postma voor uw nieuwe keuken in Wolvega!

Route naar Bakker Postma

 

 Keuken Wolvega kopen

Keuken Wolvega kopen

In onze grote showroom vindt u uitsluitend keukens en keukenapparatuur van topmerken, bijvoorbeeld ATAG, Arte, Keller, Rotpunkt Küchen, Siemens en ETNA. Al bijna 50 jaar zijn wij dé keukenspecialist van de provincie.

Samen met u laten wij uw droom uitkomen. Wij bieden talloze mogelijkheden keukenkasten en -deuren aan. Het kan ook zijn dat de inbouwapparatuur van uw huidige keuken zijn beste tijd gehad heeft, of dat de deuren van de keuken niet meer zo mooi zijn als voorheen. In dit geval kunt u ons inschakelen voor keukenrenovatie in Wolvega.

Complete keukenservice

Wij leveren altijd een complete service, of u nu een geheel nieuwe keuken koopt of bij ons komt voor keukenrenovatie. Ons eigen installatieteam komt de keuken installeren. Dit team bestaat uit vakmensen die de gemaakte afspraken altijd op het juiste moment nakomen. Het belangrijkste voor ons is dat u tevreden bent met uw nieuwe Bakker Postma keuken!

 

Mooiste keukens van de regio

Al bijna 50 jaar uw specialist in keukens vlakbij Wolvega!

Kom bij ons langs in onze showroom en laat u inspireren! Wij bieden u graag een kopje koffie aan en gaan het gesprek met u aan. Maak een afspraak door te bellen naar 058 – 267 04 40, of kom geheel vrijblijvend bij ons langs.

Bakke Postma: al bijna 50 jaar de specialist in keukens in Wolvega!

Kom langs in de showroom!


Bakker Postma: voor de mooiste keukens van de provincie

Niet alleen in Wolvega, ook in de volgende regio’s in Friesland leveren wij:Keukens Drachten
de mooiste keukens van de provincie