adres Balthasar Bekkerwei 108 Leeuwarden mail info@bakker-postma.nl bel 058 - 267 04 40
Bel ons

Keuken Wolvega

Op zoek naar inspiratie voor een keuken? Wolvega is goed bereikbaar voor onze showroom!  Bij ons krijgt u alle tijd om tussen meer dan 50 samenstellingen ideeën op te doen. Hierbij bieden wij een ruime keuze voor een maatwerk keuken in Wolvega.

Ook wanneer u op zoek bent naar een gedegen partij om keukenrenovatie uit te voeren bent u bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen u helpen voor ieder budget!

In onze grote keukenzaak kunt u uitgebreid ideeën opdoen en u laten inspireren. Binnen een half uur rijdt u over de A32 naar de hoofdstad van de provincie en kunt u hier vanuit Wolvega keukens uitzoeken. Kom snel langs voor inspiratie en advies! 

Route naar Bakker Postma

 Keukens Wolvega kopen

Keukens in Wolvega kopen

Kom langs bij Bakker Postma voor uw nieuwe keuken in Wolvega! Bij ons kunt u uitsluitend kiezen uit de hoogste kwaliteit, met een grote variatie in stijl, van klassiek tot modern en landelijk tot retro.

In onze grote showroom vindt u uitsluitend keukens met bijbehorende apparatuur van topmerken, bijvoorbeeld ATAG, Arte, Keller, Rotpunkt Küchen, Siemens en ETNA. Al bijna 50 jaar zijn wij dé keukenspecialist van de provincie. Samen met u laten wij uw droom uitkomen.

Wij bieden talloze mogelijkheden in kastjes en deuren aan om uw wensen werkelijkheid te laten worden.  Weet u nog niet zo goed wat u wilt, of ziet u uw droomkeuken al voor zich? In beide gevallen kunnen onze adviseurs u helpen om maatwerk keukens in Wolvega een unieke uitstraling te geven.

Maatwerk in Wolvega voor keukens

Wij leveren altijd een complete service met maatwerk in onze keukenzaak nabij Wolvega. Of u nu een geheel nieuwe keuken koopt of bij ons komt voor het renoveren hiervan. Ons eigen installatieteam komt alles bij u thuis monteren en installeren.

Ons team bestaat uit vakmensen die de gemaakte afspraken altijd op het juiste moment nakomen. Voordeel is dat u geen gedoe en communicatie heeft met een derde partij. Kortom, van A tot Z leveren en monteren wij nieuwe keukens in Wolvega! Het belangrijkste hierbij is dat u áltijd, 100% tevreden bent met uw aanschaf.

Kom langs voor inspiratie en advies!

Keuken outlet voor ieder budget

Keuken outlet voor ieder budget

Door ons maatwerk en ruime opties in mogelijkheden, biedt onze keuken outlet iets nieuws voor ieder budget.  Het kan zijn dat de inbouwapparatuur zijn beste tijd gehad heeft, of dat de deurtjes niet meer zo mooi zijn als voorheen.

In dit geval kunt u ons ook inschakelen voor keukenrenovatie in Wolvega. Alleen al de aankleding van een nieuw werkblad, andere kastdeuren of greepjes kan een grote invloed hebben op de uitstraling van uw keukendesign. Op deze manier kunt u voor een voordelig budget terecht in onze keuken outlet vlakbij Wolvega!
 

Al 50 jaar dé specialist en keukenzaak in de regio

Kortom, zoekt u een specialist met jarenlange ervaring die u zowel kunt adviseren bij de aanschaf en samenstelling van keukens, als de montage en installatie hiervan? Kom dan bij ons langs in onze showroom en laat u inspireren!

Wij bieden u graag een kopje koffie aan en gaan met u in gesprek. Op basis van uw wensen kunnen we een plan opstellen om maatwerk te leveren voor uw budget en wensen. Maak een afspraak door te bellen naar 058 – 267 04 40, of kom geheel vrijblijvend bij ons langs. Bakker Postma is niet voor niets al 50 jaar de specialist voor keukens in Wolvega en de rest van Friesland.

Route naar de showroom
 
Specialist en keukenzaak in regio Wolvega