adres Balthasar Bekkerwei 108 Leeuwarden mail info@bakker-postma.nl bel 058 - 267 04 40
Bel ons

Keuken Westergeest

Zoekt u een nieuwe keuken in Westergeest maar kunt u niet slagen in de buurt? Kom langs bij Bakker Postma in de Friese hoofdstad. In onze uitgebreide showroom kunt u diverse soorten en stijlen keukens voor Westergeest bezichtigen.

Ook kunnen onze specialisten u adviseren over de mogelijkheden en helpen met het samenstellen van uw droomkeuken. Het maakt niet uit of u al duidelijk weet wat u wilt of dat u nog geen idee heeft. Voor de mooiste keuken in Westergeest bent u van harte welkom in onze showroom. De koffie staat klaar!

Plan uw route
Keuken Westergeest

Vind uw keuken nabij Westergeest

Een keuken in Westergeest is natuurlijk een grote investering en aankoop voor lange termijn. Hierbij wilt u niet voor de eerste de beste optie gaan, maar wilt u een duidelijk beeld krijgen van de mogelijkheden, stijlen en samenstellingen.

Kom daarom inspiratie opdoen in onze showroom! Hier staan tientallen keukenopstellingen voor u klaar om u nog een duidelijk beeld te geven van de mogelijkheden. Van landelijk tot modern, klassiek of een hele industriële keuken in Westergeest. Alles is mogelijk bij Bakker Postma.

Alleen de beste keukenapparatuur

Omdat de keuken een lange termijn investering is wilt u niet dat u na een aantal jaar met kapotte apparatuur zit. Daarom werken wij alleen samen met gerenommeerde merken en goede garantievoorwaarden mocht er toch onverhoopt iets stuk gaan. Een selectie uit ons ruime assortiment apparatuur voor keukens in Westergeest:
  • Miele
  • Keller
  • Neff
  • Boretti
  • ATAG
  • Etna
Om zeker te weten dat ook de installatie van het apparatuur en de rest van uw keuken goed wordt gedaan werken wij uitsluitend samen met ons eigen installatieteam. Zij weten als geen ander welke hoge standaard wij hanteren. Wij zijn pas tevreden als u ook voor 100% tevreden bent met uw nieuwe keuken! 
Keuken uit Westergeest

Keukenrenovatie in Westergeest als budget oplossing

Bent u nu wel toe aan een nieuwe uitstraling van uw keuken, maar zijn een aantal zaken nog in prima staat, of heeft u niet het budget voor een compleet nieuwe inrichting? Kies dan voor renovatie!

Een nieuw aanrechtblad, kastjes, greepjes of andere inbouw apparatuur kan al wonderen doen voor de look en feel van uw huidige keuken. Dit alles kan een goede budget oplossingen zijn indien u hier niet te veel geld aan uit wilt geven.

Kom gerust langs in onze showroom of maak vooraf een afspraak om alle mogelijkheden omtrent renovatie in Westergeest te bespreken. Wij geven uw huidige keuken graag een upgrade.
 

Specialisten met een hoge standaard

Bakker Postma is al ruim 50 jaar een begrip in Friesland voor een ruim assortiment keukens, maar ook badkamers en tegels. Met ons eigen installatieteam en vakmannen in de showroom gaan wij altijd voor het beste resultaat.

Van het eerste kopje koffie in de showroom tot een uitgebreid adviesgesprek en het uitwerken van alle plannen. Onze medewerkers luisteren naar uw wensen en geven waar gewenst advies vanuit onze jarenlange ervaring. Alles voor het beste resultaat!

Route naar onze keukenzaak

Kom langs bij Bakker Postma

U kunt vrijblijvend en zonder afspraak binnenlopen in onze showroom of u kunt vooraf een afspraak inplannen met één van onze medewerkers voor een uitgebreid advies. Hiermee weet u zeker dat wij de tijd voor u kunnen nemen om alle vragen te beantwoorden.

Onze showroom is rolstoelvriendelijk en heeft een ruime, gratis parkeergelegenheid voor de deur. Zien we u snel aan de Balthasar Bekkerwei 108 in de Friese hoofdstad voor uw nieuwe keuken in Westergeest?
 
Westergeest keukens