adres Balthasar Bekkerwei 108 Leeuwarden mail info@bakker-postma.nl bel 058 - 267 04 40
Bel ons

Keuken Surhuisterveen

Op zoek naar een keuken in Surhuisterveen? Dan bent u bij Bakker Postma aan het juiste adres! Het is natuurlijk erg belangrijk dat de keuken een plek is waar u zich helemaal thuis voelt. Wij zijn al bijna 50 jaar dé specialist op keukengebied in Surhuisterveen en omgeving en weten als geen ander hoe we u kunnen adviseren in de zoektocht naar een nieuwe keuken, of hoe we u kunnen helpen met keukenrenovatie.

Smaken verschillen natuurlijk gigantisch, daarom bieden wij verschillende stijlen keukens aan en meer dan 50 keukenopstellingen in de showroom. Van modern tot retro, van klassiek tot landelijk. Bij ons vindt u het allemaal. Ook voor de mooiste inbouwapparatuur en keukenaccessoires kunt u bij ons terecht.

Dus wilt u een keuken in Surhuisterveen kopen? Stap in de auto en rijd binnen 33 minuten naar Bakker Postma!

Route naar Bakker Postma!

 

 

 Keuken in Surhuisterveen kopen

Een keuken in Surhuisterveen kopen

Kom bij ons langs in de showroom in de hoofdstad van Friesland en laat u adviseren door ons gepassioneerde team. Wij bieden keukens en keukenapparatuur aan van de merken Keller, Rotpunkt Küchen, NEFF, Boretti, ETNA, Miele en Arte. We vinden het belangrijk dat uw droomkeuken niet compleet afhankelijk is van het prijskaartje en bieden daarom keukens in elke prijscategorie aan.
 

Perfecte service door onze professionals gegarandeerd

Wanneer u bij ons een keuken koopt kunt u rekenen op de perfecte service gedurende het hele proces, perfecte levering en plaatsing van de keuken. Wij zijn pas tevreden wanneer u helemaal tevreden bent!

We werken uitsluitend met onze eigen installatieteams van professionals. Zo weten we zeker dat onze standaard hoge kwaliteit gewaarborgd wordt en dat de gemaakte afspraken worden nagekomen.
Showroomkeukens vlakbij Surhuisterveen

Kom langs in onze showroom vol keukens nabij Surhuisterveen

Kom bij ons langs in onze showroom om de keukens te komen bewonderen en ideeën op te doen, of maak een afspraak met één van onze adviseurs en start alvast met dromen over uw nieuwe keuken. Wilt u een afspraak maken? We zijn telefonisch bereikbaar op 058 – 267 04 40 en per e-mail op info@bakker-postma.nl.

De mooiste en voordeligste keukens van Surhuisterveen koopt u bij Bakker Postma!

Kom langs in de showroom!


Een Bakker Postma keuken in uw regio

Wij verkopen niet alleen keukens in Surhuisterveen en de omgeving, ook in de volgende regio’s zijn wij actief:
 
Bakker Postma in uw regio