adres Balthasar Bekkerwei 108 Leeuwarden mail info@bakker-postma.nl bel 058 - 267 04 40
Bel ons

Keuken Oosterwolde

Bent u op zoek naar een keuken in Oosterwolde? We begrijpen dat het een lastige zoektocht is om uw droomkeuken te vinden. Om het eenvoudiger te maken hebben wij een grote showroom met daarin meer dan 50 keukenopstellingen voor u tentoongesteld! Bij ons vindt u keukens in alle mogelijke stijlen!

Inmiddels hebben wij bijna 50 jaar ervaring in de keukenbranche en weten wij als geen ander hoe wij u het beste kunnen adviseren. Wij zorgen er altijd voor dat wij u voor de volle 100% tevreden kunnen maken. Wij werken met onze eigen installatieteams en zijn pas tevreden wanneer u dat ook bent.

Dus pak de auto en rijd binnen 40 minuten naar de hoofdstad van Friesland. Laat u voor uw nieuwe keuken in Oosterwolde adviseren door Bakker Postma!

Route naar Bakker Postma

 

 

Keuken in Oosterwolde kopen

Een keuken in Oosterwolde kopen 

Het is en blijft een hele opgave om een nieuwe keuken uit te zoeken. Er zijn meerdere factoren waarmee rekening gehouden moet worden, zoals de grootte van de keuken, het budget, de stijlen en de kleur. Het is prettig om dan advies te krijgen van een gespecialiseerde partij.

Wij vinden het belangrijk om altijd een eerlijk advies te geven en mee te denken met uw wensen. We werken uitsluitend met kwaliteitsmerken keukens en keukenapparatuur. Denk hierbij aan Rotpunk Küchen, Miele, Keller, ATAG, Arte, NEFF, Siemens en ETNA.

Keuken in uw regio

Keukenrenovatie

Wanneer u op zoek bent naar een partij om delen van uw keuken in Oosterwolde te laten renoveren bent u ook aan het juiste adres. Het kan namelijk zo zijn dat de oven niet meer naar toebehoren werkt, dat de kraan aan vervanging toe is of dat de keukenkastjes er niet meer zo mooi uitzien als voorheen. Wij knappen dit voor u op!

 

Een nieuwe keuken in Oosterwolde?

Kies een Bakker Postma Keuken! Kom langs bij Bakker Postma en neem een kijkje in onze showroom. Het is ook mogelijk om een afspraak te maken en om u te laten adviseren. We zijn bereikbaar op 058 – 267 04 40, of per e-mail op info@bakker-postma.nl.

Een nieuwe keuken in Oosterwolde koopt u natuurlijk bij Bakker Postma!

Kom langs in de showroom!


Keuken renovatie of een nieuwe keuken bij u in de buurt

Naast de regio Oosterwolde kunt u ook bij ons terecht voor een nieuwe keuken in de volgende regio’s:
 
keuken renovatie of een nieuwe keuken