adres Balthasar Bekkerwei 108 Leeuwarden mail info@bakker-postma.nl bel 058 - 267 04 40
Bel ons

Keuken Lemmer

Bent u op zoek naar een keuken in Lemmer? Bij Bakker Postma kunt u kiezen uit een ruim assortiment verschillende soorten en stijlen keukens. Vanaf Lemmer rijdt u binnen 40 minuten over de snelweg naar de hoofdstad van de provincie! Hier vindt u het ruimste aanbod kwaliteitskeukens in een showroom waar de hoogste service wordt geboden.

Bij ons krijgt u alle tijd om uw droomkeuken uit te zoeken. In dit proces begeleiden wij u van begin tot eind! Ook wanneer u op zoek bent naar een partij om keukenrenovatie uit te voeren in uw keuken bent u bij ons aan het juiste adres. Ook dit doen wij al jaren!

Wij zorgen ervoor dat uw keuken in een mum van tijd weer de oude is en dat u geen afscheid hoeft te nemen van uw vertrouwde keuken in Lemmer.

Route naar de showroom!

Keuken in Lemmer kopen

De mooiste keukens van Lemmer

Wanneer u uw keuken laat renoveren door Bakker-Postma toveren wij uw gebruikte keuken over tot een droomkeuken! Bij ons kunt u kiezen uit een ruim assortiment kwaliteitsmerken keukens en keukenapparatuur. Zo verkopen wij bijvoorbeeld ATAG, Arte, Keller, Rotpunkt Küchen, ETNA en Siemens.
 

De voordelen van een Bakker Postma keuken

Kom bij ons langs in de showroom om een impressie te krijgen van het werk dat wij leveren. De voordelen van een Bakker Postma keuken zijn:
  • Installatie en montage zijn inbegrepen;
  • Een showroom met meer dan 50 keukens om te bewonderen;
  • Al bijna 50 jaar ervaring in het vak;
  • Persoonlijke service;
  • De keuken wordt geïnstalleerd door één van onze vaste installatieteams;
  • Altijd de mooiste keukens van Lemmer voor de beste prijs!
Hoe groot uw budget ook is, voor elke portemonnee weten wij een passende keuken te vinden.
 

Voordelen van een Bakker Postma keuken

Een keuken in Lemmer koopt u bij Bakker Postma

Kom langs in de showroom om de keukens te bekijken, of maak geheel vrijblijvend een afspraak. Wij vinden het belangrijk om transparant te zijn over de kosten, bieden een complete service en nauwkeurige afwerking.

Wij zijn te vinden aan de Balthasar Bekkerwei 108. Dus stap in de auto en kom langs! Bij ons vindt u de mooiste en voordeligste keukens vlakbij Lemmer!

Kom langs bij Bakker Postma!


Een Bakker Postma keuken bij u in de buurt

Ook wanneer u op zoek bent naar een keuken in een andere regio in Friesland kunt u bij ons terecht. Wij zijn namelijk ook actief in de volgende regio’s:
 
een bakker postma keuken bij u in de buurt