adres Balthasar Bekkerwei 108 Leeuwarden mail info@bakker-postma.nl bel 058 - 267 04 40
Bel ons

Keuken Langweer

Kom voor een nieuwe keuken Langweer uit en rij naar Bakker Postma in de Friese hoofdstad. Hier vindt u een grote showroom met een ruime opstelling aan keukens in verschillende stijlen, formaten en afwerkingen.

Onze adviseurs staan voor u klaar om u te adviseren en te begeleiden in het samenstellen van een nieuwe keuken in Langweer. Het maakt niet uit of u al een concreet idee heeft of nog geen idee hebt waar u moet beginnen. Met meer dan 50 jaar ervaring weten wij als geen ander wat de mogelijkheden zijn. Samen komen we op basis van uw wensen, budget en smaak uit op de mooiste keuken in Langweer.

Route naar onze keukenzaak
Keuken Langweer

Ruime keus uit stijlen voor uw keuken in Langweer

Het aanschaffen van een nieuwe keuken in Langweer doet u niet over één nacht uit. Wij snappen dat u wilt zien en ervaren wat mogelijkheden zijn in het samenstellen van een keuken. Daarom staan in onze showroom verschillende stijlen opgesteld om u een duidelijk beeld te geven wat bepaalde keuzes met de uitstraling van uw keuken doen.
Een greep uit onze stijlen:
  • Landelijk: veel gebruik van hout en wit
  • Klassiek: met sierlijke handgreepjes en lijsten om de kastdeurtjes
  • Modern: inbouwapparatuur en greeploze keuken
Langweer is slechts een halfuur verwijderd van onze grote showroom aan de rand van de stad. Hier kunt u gratis voor de deur parkeren. Ook is onze keukenzaak rolstoelvriendelijk. Hopelijk tot snel bij Bakker Postma.
 

Complete service inclusief montage

Naast het uitzoeken van nieuwe keukens vinden wij het belangrijk om onze klanten in het gehele proces te begeleiden. Van het ondersteunen bij keuzes en advies in onze showroom tot aan de bezorging en uiteindelijke montage van uw keuken in Langweer.
In het gehele proces werken wij met onze eigen vakmensen waardoor wij de kwaliteit kunnen waarborgen. Onze eigen installatieteams hebben hart voor het vak en weten exact welke afspraken met u zijn gemaakt in onze showroom. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent!

Hiermee heeft u ook geen gedoe met een derde partij of het schakelen tussen teams. Wij zorgen dat alle communicatie en informatie op elkaar is afgestemd zodat u kunt genieten van het mooiste resultaat.

Kom langs voor inspiratie en advies
Keuken in Langweer

Al 50 jaar de specialist in Langweer en omstreken voor uw keuken

Bent u benieuwd welke inspiratie en advies u kunt opdoen in een mooie, grote keukenshowroom? Kom dan snel langs bij Bakker Postma, de koffie staat klaar! Onze specialisten helpen u graag verder met het realiseren van uw wensen. Wij zijn niet voor niets al 50 jaar lang de specialist van Friesland voor een nieuwe keuken in Langweer en omstreken.
Keuken in Langweer kopen