adres Balthasar Bekkerwei 108 Leeuwarden mail info@bakker-postma.nl bel 058 - 267 04 40
Bel ons

Keuken Kollum

Bent u toe aan een nieuwe keuken? Kollum ligt op een half uur rijden van onze specialistische keukenzaak Bakker Postma. Met ruim 50 jaar ervaring zijn wij een bekende naam in de provincie Friesland. In onze grote showroom kunt u de diverse keukenopstellingen in het echt komen bewonderen.

Bij ons kiest u niet alleen voor een uitgebreid aanbod, maar ook voor hoogwaardige service. Een keuken van Bakker Postma staat garant voor kwaliteit! Of u nu gaat voor een compleet nieuwe inrichting of een keukenrenovatie, ons deskundige personeel gaat voor u tot het uiterste.

Woont u in de regio? Stap dan snel in de auto en kom langs om ons gevarieerde aanbod te bekijken of vraag vrijblijvend een adviesgesprek aan. Kies ons als de leverancier van uw nieuwe keuken in Kollum.

Route naar Bakker Postma

 

Keuken in Kollum

Specialistische keuken Kollum

Het is ons ter oren gekomen dat veel inwoners vanuit Kollum op bezoek komen in onze keukenzaak. In de regio is er een groot aanbod aan keukens, maar het assortiment van lokale winkels is vaak beperkt tot enkele merken. Bakker Postma beschikt over een showroom waar meer dan 50 keukens tentoongesteld zijn en wij onderscheiden ons van de rest door een groter assortiment te voeren.

Hoewel wij de afgelopen jaren uitgegroeid zijn tot een keukengigant, kunt u nog steeds dezelfde persoonlijke service van ons verwachten. Ons personeel staat iedere dag klaar om u bij te staan in de zoektocht naar een nieuwe keuken in de regio Kollum. Wij zijn pas tevreden met het resultaat als u iedere dag met plezier kunt koken

 Keuken in de buurt van Kollum

Stap voor stap een nieuwe keuken in Kollum

Zit u al een tijdje na te denken over een nieuwe inrichting van uw keuken? Bent u helemaal klaar met het koken op gas en heeft u besloten milieubewuster te leven? Bij Bakker Postma denken we graag met u mee om de keuken van uw dromen te creëren. Het begint met een bezoek aan onze winkel waar u inspiratie kunt opdoen in onze keukenspeciaalzaak.

Zodra u een keukenstijl heeft gevonden die bij u past, kunt u vrijblijvend advies aanvragen bij één van onze medewerkers. De plannen worden doorgegeven aan een ontwerper die een schets maakt van uw toekomstige keuken in Kollum. Onze zaak beschikt over een eigen montageteam dat uw keuken vakkundig bij u thuis komt installeren. Als u liever kleinere aanpassingen wilt doorvoeren, kunt u de keuken door ons laten renoveren. 

Verschillende keukenmerken

Het is voor ons vanzelfsprekend dat wij keukens aanbieden van de beste kwaliteit. Daarom leveren wij alleen apparatuur en keukenmeubilair van de beste merken, waaronder Atag, Arte, Keller, Quooker, Miele, Pronorm, Rotpunt Küchen, Siemens, NEFF, Boretti en Etna.

In onze keukenspeciaalzaak vinden we het belangrijk dat het uiterlijk van uw keuken aansluit bij de rest van uw interieur. Daarom vindt u diverse woonstijlen bij ons terug, zoals: Klassiek, modern, landelijk en retro. Ongeacht uw budget kunt u bij ons een passende keuken vinden, want ons aanbod bestaat uit producten van verschillende prijsklassen.

Uw nieuwe keuken in Kollum koopt u bij Bakker Postma

Bij onze keukenzaak vindt u ongetwijfeld de modernste keukens voor de scherpste prijs. We willen voorkomen dat u voor verrassingen komt te staan en daarom houden wij alles in eigen handen. De installatie en montage van de keuken is bij de aankoop inbegrepen en wordt uitgevoerd door ons eigen team.

Gedurende het hele proces nemen wij de tijd voor u, van het eerste adviesgesprek tot de laatste afwerkingen. Bij ons kiest u voor transparante communicatie, duidelijke afspraken en een complete service. Kom vooral op bezoek en bekijk uw toekomstige keuken voor Kollum. 

Kom langs in de showroom!

Unieke keukens door de hele provincie

Wij monteren niet alleen keukens in Kollum. Vanuit heel de provincie Friesland komen inwoners op bezoek bij onze specialistische keukenwinkel:
  De medewerkers van onze keukenspeciaalzaak doen hun uiterste best zodat u straks de lekkerste gerechten kunt bereiden in uw nieuwe keuken in Kollum.
Mooie keukens in de regio Kollum