adres Balthasar Bekkerwei 108 Leeuwarden mail info@bakker-postma.nl bel 058 - 267 04 40
Bel ons

Keuken Franeker

Op zoek naar een keuken? Franeker is bij Bakker-Postma aan het juiste adres! Wij bieden namelijk al 50 jaar de mooiste keukens aan in de beste keukenzaak van Friesland.

In onze ruime showroom vindt u meer dan 50 verschillende keukens. Franker is nog geen kwartier rijden naar de hoofdstad van Friesland, waar u kunt genieten van veel variatie in stijl, expertise en bovenal erg goed geprijsde, mooie keukens.

Bent u benieuwd geworden en wilt u een nieuwe keuken in Franeker, of uw huidige model laten renoveren? Stap in de auto en rijd in no time naar Bakker Postma! De koffie staat klaar.

Route naar de showroom!
keuken in Franeker kopen

Al 50 jaar dé specialist voor keukens in Franeker

Inmiddels hebben wij al bijna 50 jaar ervaring met het ontwerpen en installeren van keukens. Franeker en omstreken ziet dit terug in het serviceniveau dat wij bieden! Wij vinden het belangrijk dat u 100% tevreden de deur uit gaat en wij willen altijd de hoogst mogelijke service bieden. Bovendien werken wij uitsluitend met onze eigen installatieteams om bij u in Franeker de keuken te monteren. Zo kunnen wij een hoge standaard garanderen.

Omdat geen mens hetzelfde is en een ieder ook een compleet eigen smaak heeft, bieden wij keukens in diverse stijlen aan – van modern tot klassiek en van retro tot landelijk. Bij ons vindt u allen topmerken keukens en keukenapparatuur. Denk hierbij aan Quooker, Rotpunkt Küchen, Siemens, Keller, ATAG, Arte en meer.

Ook voor renovatie van uw keuken

Het kan ook zijn dat uw keuken z’n beste tijd heeft gehad, maar dat u hier nog geen afscheid van kan nemen. Ook in Franeker bieden wij keuken renovatie aan! Laat de kastjes opknappen, de apparatuur of de tegels in de keuken vervangen. Zo voelt uw vertrouwde keuken binnen de kortste keren weer als nieuw.

Welke optie u ook kiest, persoonlijke begeleiding staat bij ons centraal in het gehele aankoopproces én daarna. Wij staan u bij door te adviseren, mee te denken en vervolgens uw droomkeuken realiteit te maken. Bent u benieuwd geworden? Plan een afspraak en kom bij ons langs in de showroom aan de Balthasar Bekkerwei 108!

Kom vanuit Franeker naar Bakker Postma

Kom vrijblijvend langs in onze grote showroom, of maak een afspraak om langs te komen. De koffie staat al klaar! Een afspraak maken kan door te bellen naar 058 - 267 04 40, of door een e-mail te sturen naar info@bakker-postma.nl.

Ook wanneer u speciale wensen heeft kunnen we overal rekening mee houden. Zo kunt u het gehele ontwerp ook bij ons compleet maken met nieuwe tegels in Franeker. We zijn niet voor niets al 50 jaar dé specialist in keukens in Franeker en omgeving. 

Kom langs voor uw nieuwe keuken
nummer 1 specialist in keukens in Franeker
kom langs in onze showroom