adres Balthasar Bekkerwei 108 Leeuwarden mail info@bakker-postma.nl bel 058 - 267 04 40
Bel ons

Keuken Franeker

Op zoek naar “keuken Franeker”? Dan bent u bij Bakker-Postma aan het juiste adres! Wij bieden namelijk al 50 jaar de mooiste keukens aan in de beste keukenzaak van Friesland. In onze ruime showroom vindt u meer dan 50 showroomkeukens. Vanuit Franker rijdt u binnen een kwartier naar de hoofdstad van Friesland, waar u kunt genieten van veel variatie in stijl, expertise en bovenal erg goed geprijsde, mooie keukens.

Het kan ook zijn dat uw keuken z’n beste tijd heeft gehad, maar dat u hier nog geen afscheid van kan nemen. Ook in Franeker bieden wij keuken renovatie aan! Laat de kastjes opknappen, de apparatuur of de tegels in de keuken vervangen. Zo voelt uw vertrouwde keuken binnen de kortste keren weer als nieuw.

Dus bent u benieuwd geworden en wilt u een nieuwe keuken in Franeker? Stap in de auto en rijd in no time naar Bakker Postma!

Route naar de showroom!
keuken in Franeker kopen

Al 50 jaar dé nummer 1 specialist in keukens in Franeker

Inmiddels hebben wij al bijna 50 jaar ervaring in het vak. Dit ziet u terug in het serviceniveau dat wij bieden! Wij vinden het belangrijk dat u 100% tevreden de deur uit gaat en wij willen altijd de hoogst mogelijke service bieden. Bovendien werken wij uitsluitend met onze eigen installatieteams om de keuken bij u in Franeker te monteren. Zo kunnen wij een hoge standaard garanderen.

Omdat geen mens hetzelfde is en een ieder ook een compleet eigen smaak heeft, bieden wij keukens in diverse stijlen aan – van modern tot klassiek en van retro tot landelijk. Bij ons vindt u allen topmerken keukens en keukenapparatuur. Denk hierbij aan Quooker, Rotpunkt Küchen, Siemens, Keller, ATAG, Arte en meer.


De voordelen van een Bakker Postma keuken

Wanneer u bij Bakker Postma een keuken koopt krijgt u persoonlijke begeleiding in het gehele aankoopproces én daarna. Wij staan u bij van het begin van het aankoopproces tot het eind. Wij zullen met u meedenken om uw droomkeuken realiteit te maken. Bent u benieuwd geworden? Plan een afspraak en kom bij ons langs in de showroom aan de Balthasar Bekkerwei 108!


Kom langs in onze grote showroom

Kom langs in onze grote showroom, of maak een afspraak om langs te komen. De koffie staat al klaar! Een afspraak maken kan door te bellen naar 058 - 267 04 40, of door een e-mail te sturen naar info@bakker-postma.nl. Ook wanneer u speciale wensen heeft kunnen we overal rekening mee houden. We zijn niet voor niets al 50 jaar dé specialist in keukens in Franeker en omgeving.

Route naar de showroom
nummer 1 specialist in keukens in Franeker
kom langs in onze showroom