adres Balthasar Bekkerwei 108 Leeuwarden mail info@bakker-postma.nl bel 058 - 267 04 40
Bel ons

Keuken Dokkum

U bent op zoek naar een keuken? Dokkum komt naar Bakker-Postma. Wij bieden al 50 jaar de mooiste keukens van de provincie aan! Naast nieuwe exemplaren kunnen wij er ook voor zorgen dat huidige keukens in Dokkum door middel van keukenrenovatie weer als nieuw wordt.
 
Stap in de auto en rijd over de N361 binnen een half uur richting de hoofdstad naar onze showroom! Hier kunt u meer dan 50 verschillende keukenopstellingen bewonderen. U vindt bij ons een uitgebreide variatie aan stijlen en mogelijkheden. Zo weet u zeker dat u bij ons ook een keuken in uw stijl vindt.
 
Hiernaast doen wij graag net een beetje meer voor u als klant. Wij zijn pas tevreden wanneer wij bij u thuis in Dokkum de keuken geplaatst hebben waar u 100% tevreden over bent.

Route naar de showroom!

 

 Keuken in Dokkum kopen

Bakker Postma levert de beste keukens in Dokkum en omstreken

Een keuken van Bakker Postma is van de hoogst mogelijke kwaliteit en wordt verkocht tegen een vriendelijke prijs. Wij bieden onder andere keukenapparatuur en keukens in Dokkum van kwaliteitsmerken zoals ATAG, Arte, Keller, Miele, Pronorm, Quooker, Rotpunkt Küchen, NEFF en Etna.
 
In onze showroom vindt u opstellingen in een moderne, landelijke, retro of klassieke stijl. Persoonlijke begeleiding in de aankoop van een keuken is voor ons erg belangrijk. Kom vanuit Dokkum bij ons langs aan de Balthasar Bekkerwei nummer 108 om een impressie te krijgen van ons werk en wie weet leveren wij binnenkort een gloednieuwe keuken bij u thuis!
 

Bakker Postma keuken in uw regio

Altijd de hoogste kwaliteit van onze keukenspecialisten

Om de hoogste kwaliteit te kunnen waarborgen werken wij uitsluitend met onze eigen installatieteams. Deze vakmensen hebben jarenlange ervaring en hart voor het vak. Zo weten wij zeker dat er op de afgesproken datum uitsluitend vakwerk wordt afgeleverd. Wij zijn alleen tevreden als u dat ook bent. 

Daarnaast is het voor u handig dat u alleen hoeft te schakelen met onze eigen keukenspecialisten. Zo heeft u geen gedoe met een derde partij en dus geen gedoe over miscommunicatie of verkeerde verwachtingen. Onze keukenspecialisten uit de showroom stemmen alles zorgvuldig af met onze eigen vakmensen. Allemaal werken we met het zelfde doel: de hoogste kwaliteit keukens in Dokkum bij u thuis afleveren!  
 

Kies Bakker Postma voor uw droomkeuken in Dokkum

Of u nu op zoek bent naar een nieuwe keuken, of juist een gedegen partij om de keuken te restaureren: wij helpen u graag! Maak geheel vrijblijvend een afspraak of kom bij ons langs in onze grote showroom.

Hier kunt u inspiratie doen over de talloze mogelijkheden, van greepjes tot keukenbladen, deuren en opbergmogelijkheden. Daarbij kunnen wij u ook adviseren over ons ruime assortiment tegels voor in Dokkum, maar u kunt bij ons ook terecht voor een nieuwe badkamer in Dokkum!

Kom langs in de grote showroom!
 

Ook bekend om onze keukens in de regio

Wij kennen niet alleen klanten bij u uit de regio, maar hebben ook talloze keukens geleverd in de rest van Friesland! Waar u ook woont, onze specialisten staan voor u klaar om te adviseren in de talloze mogelijkheden voor uw nieuwe keuken in Dokkum.

Koop uit Dokkum keukens bij Bakker Postma