adres Balthasar Bekkerwei 108 Leeuwarden mail info@bakker-postma.nl bel 058 - 267 04 40
Bel ons

Keuken Dokkum

U bent op zoek naar een keuken in Dokkum? Bakker-Postma biedt al 50 jaar de mooiste keukens van de provincie aan! Naast nieuwe keukens kunnen wij er ook voor zorgen dat uw vertrouwde keuken door middel van keukenrenovatie weer als nieuw wordt. Stap in de auto en rijd over de N361 binnen een half uur richting de hoofdstad van Friesland.

In onze uitgebreide showroom kunt u meer dan 50 verschillende keukenopstellingen bewonderen. In onze showroom vindt u een uitgebreide variatie aan stijlen. Zo weet u zeker dat u bij ons ook een keuken in uw stijl vindt.

Hiernaast doen wij graag net een beetje meer voor u als klant. Wij zijn pas tevreden wanneer wij de keuken bij u thuis in Dokkum geplaatst hebben en u 100% tevreden bent.

Route naar de showroom!

 

 Keuken in Dokkum kopen

Bakker Postma: dé keukenspecialist van Dokkum en omstreken 

Een keuken van Bakker Postma is van de hoogst mogelijke kwaliteit en wordt verkocht tegen een vriendelijke prijs. Wij bieden onder andere keukens en keukenapparatuur aan van de kwaliteitsmerken ATAG, Arte, Keller, Miele, Pronorm, Quooker, Rotpunkt Küchen, NEFF en Etna.

In onze showroom vindt u keukens in een moderne, landelijke, retro of klassieke stijl. Persoonlijke begeleiding in de aankoop van een keuken is voor ons erg belangrijk. Kom bij ons langs aan de Balthasar Bekkerwei nummer 108 om een impressie te krijgen van ons werk en wie weet leveren wij binnenkort een gloednieuwe keuken bij u in Dokkum!
 

Bakker Postma keuken in uw regio

Altijd de hoogste kwaliteit door Bakker Postma

Om de hoogste kwaliteit te kunnen waarborgen werken wij uitsluitend met onze eigen installatieteams. Deze vakmensen hebben jarenlange ervaring en hart voor het vak. Zo weten wij zeker dat er op de afgesproken datum uitsluitend vakwerk wordt afgeleverd.


Een Bakker Postma keuken in uw regio

Een keuken van Bakker Postma vindt u niet alleen in Dokkum, ook in de volgende regio’s staan wij paraat:

Kies voor een kwaliteitskeuken in Dokkum: een Bakker Postma Keuken

Of u nu op zoek bent naar een nieuwe keuken, of juist een gedegen partij om de keuken te restaureren: wij helpen u graag! Maak geheel vrijblijvend een afspraak of kom bij ons langs in onze grote showroom.

Uw droomkeuken nabij Dokkum is dichterbij dan u denkt!

Kom langs in de grote showroom!
een Bakker postma keuken in uw regio