adres Balthasar Bekkerwei 108 Leeuwarden mail info@bakker-postma.nl bel 058 - 267 04 40
Bel ons

Keuken Bolsward

Rijd voor de mooiste keuken Bolsward uit en kom langs bij Bakker Postma! Wij zijn al 50 jaar de specialist op het gebied van keukens en verwelkomen u graag in onze ruime showroom in de Friese hoofdstad, op slechts 25 minuten rijden vanuit Bolsward.

In onze showroom staat een grote selectie voor u klaar met gerenommeerde keukenmerken zoals Arte, Miele en Neff. Graag laten we u onze nieuwste collecties zien en voorzien wij u van een gedegen advies. Zo haalt u een design in huis die niet alleen aan uw wensen voldoet, maar ook naadloos aansluit op uw interieur. Kom gerust eens langs in onze keukenzaak, of informeer u vrijblijvend telefonisch voor uw nieuwe keuken in Bolsward!

Route naar Bakker Postma
Keukens in Bolsward

Ruime selectie keukens in Bolsward

Wij zijn onder meer gespecialiseerd in A-merk keukens en hebben een ruime showroom, bestaande uit meer dan 50 showroomopstellingen. Graag ontvangen wij u vanuit Bolsward en laten wij u de mooiste combinaties voor een keuken zien in de stijlen modern, retro, landelijk of klassiek. Een selectie van onze merken in de showroom zijn:

  • ATAG;
  • Arte;
  • Miele;
  • Pronorm;
  • Neff;
  • Boretti.

Vakkundige keukenrenovaties

Is uw keuken in Bolsward aan renovatie toe? Als keukenspecialist kunnen wij u ook daarmee van dienst zijn. Het maakt niet uit of het gaat om een kleine reparatie, een gedeeltelijke renovatie, of dat uw complete keuken genoveerd moet worden, inclusief hak- en sloopwerk. U bent altijd ons aan het juiste adres.

In Bolsward en omgeving hebben wij door de jaren heen menige renovatie verzorgd. Heeft u vragen of specifieke voorkeuren voor de stijl, maatwerk dat u wilt laten uitvoeren aan uw deuren of kastjes, of wilt u misschien advies ontvangen over de praktische indeling? Neem dan gerust telefonisch contact met ons op, of kom langs in onze keukenwinkel!

Complete service inclusief keukeninstallatie

Heeft u een mooie designkeuken gevonden? Dan is het tijd om ons installatieteam aan het werkt te zetten. Zij hebben ruime ervaring met het installeren van keukens in Bolsward en zorgen ervoor dat alles efficiënt en vakkundig wordt gemonteerd.

Onze vakmannen hebben oog voor details en zorgen ervoor dat ieder exemplaar met uiterste precisie wordt geïnstalleerd. Daarnaast wordt gedurende het hele proces rekening gehouden met uw wensen en conform de afspraken gewerkt, zodat u te allen tijde weet waar u aan toe bent.

Route naar de showroom
A-merk keuken in Bolsward

De keukenspeciaalzaak van de regio

Direct onze ruime selectie designkeukens bekijken kan in onze showroom in de Friese hoofdstad, waar wij u helpen met al uw vragen en u tevens van een gedegen advies kunnen voorzien. Graag laten wij u onze nieuwste collecties zien en helpen wij u met het vinden van een ontwerp die uw verwachtingen overtreft!
 
Mocht u nog een vraag hebben die na het lezen onbeantwoord is gebleven, bel ons dan gerust. Graag staan wij u te woord en beantwoorden wij u vragen, zodat u op weg wordt geholpen, voordat u het besluit neemt om onze keukens te komen bezichtigen vanuit Bolsward.
Plan route

Wij installeren keukens in Bolsward en de rest van Friesland

Wij installeren onze keukens niet alleen bij u in de buurt, maar door de gehele provincie. Zo kunt u ons altijd inschakelen voor een nieuwe keuken in Bolsward of ergens anders in Friesland.
 
Mooie keuken in Bolsward