adres Balthasar Bekkerwei 108 Leeuwarden mail info@bakker-postma.nl bel 058 - 267 04 40
Bel ons

Keuken Bolsward

Op zoek naar een prachtige keuken in Bolsward? Wij zijn al 50 jaar specialist op het gebied van keukens en verwelkomen u graag in onze ruime showroom in de Friese hoofdstad, op slechts 25 minuten rijden vanuit Bolsward. Hier treft u 50+ keukens van gerenommeerde merken, zoals Arte, Miele en Neff. Graag laten we u onze nieuwste collecties zien en voorzien wij u van een gedegen advies. Zo haalt u een designkeuken in huis die niet alleen aan uw wensen voldoet, maar ook naadloos aansluit op uw interieur. Kom gerust eens langs in onze keukenzaak, of informeer u vrijblijvend telefonisch vanuit Bolsward!

Route naar Bakker Postma
Keukens in Bolsward

Ruime selectie keukens in Bolsward

Wij zijn onder meer gespecialiseerd in A-merk keukens en hebben een ruime showroom, bestaande uit meer dan 50 showroomkeukens. Graag ontvangen wij u vanuit Bolsward en laten wij u onze mooiste keukens zien, in de stijlen modern, retro, landelijk en klassiek. Een overzicht van onze merken treft u hieronder:
ATAG;
Arte;
Keller;
Miele;
Pronorm;
Rotpunkt Küchen;
Siemens;
Neff;
Boretti;
Etna.

Vakkundige keukenrenovaties

Is uw keuken aan renovatie toe? Als keukenspecialist kunnen wij u ook daarmee van dienst zijn. Het maakt niet uit of het gaat om een kleine reparatie, een gedeeltelijke renovatie, of dat uw complete keuken genoveerd moet worden, inclusief hak- en sloopwerk. U bent altijd ons aan het juiste adres. In Bolsward en omgeving hebben wij door de jaren heen menig keukenrenovatie verzorgd. Heeft u vragen of specifieke voorkeuren voor de stijl, maatwerk dat u wilt laten uitvoeren aan uw deuren of kastjes, of wilt u misschien advies ontvangen over de praktische indeling van uw keuken? Neem dan gerust telefonisch contact met ons op, of kom langs in onze keukenwinkel!

In perfecte staat afgeleverd

Heeft u een mooie designkeuken gevonden? Dan is het tijd om ons installatieteam aan het werkt te zetten. Zij hebben ruime ervaring met het installeren van keukens in Bolsward en zorgen ervoor dat alles efficiënt en vakkundig wordt gemonteerd. Onze vakmannen hebben oog voor details en zorgen ervoor dat elke keuken met uiterste precisie wordt geïnstalleerd. Daarnaast wordt gedurende het hele proces rekening gehouden met uw wensen en conform de afspraken gewerkt, zodat u te allen tijde weet waar u aan toe bent.
 
A-merk keuken in Bolsward

Uw keukenspeciaalzaak vlakbij Bolsward

Direct onze ruime selectie designkeukens bekijken kan in onze showroom in de Friese hoofdstad, waar wij u helpen met al uw vragen en u tevens van een gedegen advies kunnen voorzien. Graag laten wij u onze nieuwste collecties zien en helpen wij u met het vinden van een keuken die uw verwachtingen overtreft!
Mocht u nog een vraag hebben die na het lezen onbeantwoord is gebleven, bel ons dan gerust. Graag staan wij u te woord en beantwoorden wij u vragen, zodat u op weg wordt geholpen, voordat u het besluit neemt om onze keukens te komen bezichtigen vanuit Bolsward. Kom langs in de showroom!
 

Wij installeren keukens door heel Friesland

Naast Bolsward installeren wij keukens door de gehele provincie. Zo kunt u ons ook inschakelen vanuit onderstaande locaties:
Mooie keuken in Bolsward