adres Balthasar Bekkerwei 108 Leeuwarden mail info@bakker-postma.nl bel 058 - 267 04 40
Bel ons

Badkamer Wolvega

Badkamer Wolvega – wanneer u een mooie badkamer zoekt bent u bij ons aan het juiste adres. Als badkamerspecialist zijn wij gevestigd in de Friese hoofdstad, op een half uur rijden vanaf Wolvega. Hier vindt u een ruime showroom, bestaande uit luxe badkamers en sanitair van uiteenlopende topmerken. Kom gerust eens bij ons langs, of bel ons vanuit Wolvega en laat ons u adviseren over onze badkamers.

Naar de showroom

Badkamers Wolvega; ruime selectie

Regelmatig krijgen wij klanten over de vloer uit Wolvega, die op zoek zijn naar een van onze design badkamers. Als badkamerspeciaalzaak treft u in onze ruime showroom namelijk 25 badkamers, die onder te verdelen zijn in verschillende stijlen. Hierbij kunt u denken aan modern en klassiek, maar ook strak en speels. Waar uw voorkeur ook naar uitgaat en wat voor type interieur u ook heeft, wij helpen u graag aan een badkamer of een sanitair meubel dat aan al uw wensen en verwachtingen voldoet!
 
Ruime selectie badkamers

Ook voor badkamer renovaties

Is uw badkamer aan renovatie toe? Naast ons ruime aanbod aan nieuwe badkamers verzorgen wij ook vakkundige sanitair en badkamer renovaties in Wolvega en omgeving. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Bel ons gerust of stuur ons een e-mail. Wij zetten ons installatieteam voor u aan het werk en zorgen ervoor dat uw badkamer vakkundig wordt gerenoveerd. Tevens denken wij graag met u mee en houden wij ons te allen tijde aan de gemaakte afspraken!

Badkamers en sanitair van gerenommeerde merken

In onze sanitair outlet vindt u badkamers van de beste merken. Kom gerust eens bij ons langs vanuit Wolvega, zodat wij u ons brede assortiment badkamers en sanitair kunnen laten zien van merken zoals:
  • Artweger;
  • Clou;
  • LoooX;
  • Magnum;
  • Novellini;
  • Thermic;
  • Villeroy & Boch;

Hoogstaande service

Wij gaan graag lange termijn relaties aan met onze klanten. Cruciaal daarin is een uitstekende service. Wij denken graag met u mee en ontvangen u hartelijk in onze badkamerspeciaalzaak. Door goed naar uw wensen te luisteren en gerichte vragen te stellen, weten wij niet alleen welke badkamers aan uw wensen voldoen, maar zijn wij ook in staat om in te schatten welk design naadloos op uw interieur aansluiten.

Daarnaast ontzorgen wij u van A tot Z. We starten, zo nodig, met een gedegen advies en verzorgen tot slot de installatie van uw nieuwe badkamer. Ons ervaren installatieteam gaat voor u aan het werk in Wolvega en zorgt ervoor dat alles efficiënt en met uiterste precisie wordt gemonteerd. Goed is voor onze vakmannen niet goed genoeg. Met elke klus wordt naar perfectie gestreefd, zodat u dagelijks van uw prachtige badkamer kunt genieten!
 
Kwaliteit badkamers

Uw badkamer specialist in Wolvega

Benieuwd geraakt naar onze selectie badkamers en sanitair? Kom dan gerust eens bij ons langs in de Friese hoofdstad, waar u wij verwelkomen met een kop koffie. Graag luisteren wij naar u wensen en laten wij ons brede assortiment zien.

Heeft u nog een brandende vraag die na het lezen onbeantwoord is gebleven? Stel uw vragen gerust via de telefoon, of stuur ons een e-mail. Wij komen hier spoedig op terug en beantwoorden graag al uw vragen, zodat u precies weet wat u kunt verwachten, voordat u onze badkamers komt bekijken vanuit Wolvega.

Kom naar Bakker Postma

Wij werken door heel Friesland

Naast Wolvega installeren en renoveren wij ook badkamers en sanitair in onderstaande locaties:
Badkamer specialist Wolvega