adres Balthasar Bekkerwei 108 Leeuwarden mail info@bakker-postma.nl bel 058 - 267 04 40
Bel ons

Badkamer Wolvega

Zoekt u een mooie badkamer? Wolvega en omgeving is bij ons aan het juiste adres. Als badkamerspecialist zijn wij gevestigd in de Friese hoofdstad, op een half uur rijden vanaf Wolvega. Badkamers en sanitair in diverse stijlen, kleuren en opstellingen is bij ons geen probleem.

Laat u inspireren in onze ruime showroom! Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden en onze uiteenlopende topmerken. Onze medewerkers staan voor u klaar voor advies over uw nieuwe badkamer in Wolvega. Kom daarom snel naar Bakker Postma.

Naar de showroom

Ruime selectie badkamers nabij Wolvega

Regelmatig krijgen wij klanten over de vloer voor badkamers in Wolvega. Als badkamerspeciaalzaak treft u in onze ruime showroom een grote selectie van ruim 25 opstellingen die onder te verdelen zijn in verschillende stijlen. Hierbij kunt u denken aan modern en klassiek, maar ook strak en speels.

Waar uw voorkeur ook naar uitgaat en wat voor type interieur u ook heeft, wij helpen u graag aan een badkamer of een sanitair meubel dat aan al uw wensen en verwachtingen voldoet! Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent.
 
Badkamers Wolvega

Ook voor badkamerrenovaties

Is uw badkamer aan renovatie toe? Naast ons ruime aanbod aan nieuw sanitair verzorgen wij ook vakkundige renovaties voor uw badkamer of sanitair in Wolvega en omgeving. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Bel ons gerust of stuur ons een e-mail. Wij zetten ons installatieteam voor u aan het werk en zorgen ervoor dat uw badkamer vakkundig wordt gerenoveerd. Tevens denken wij graag met u mee en houden wij ons te allen tijde aan de gemaakte afspraken!

Sanitair in Wolvega van gerenommeerde merken

U vindt bij ons badkamer meubilair en sanitair van de beste merken. Kom gerust eens bij ons langs vanuit Wolvega, zodat wij u ons brede assortiment badkamers en sanitair kunnen laten zien van merken zoals:
  • Artweger;
  • Clou;
  • LoooX;
  • Magnum;
  • Novellini;
  • Thermic;
  • Villeroy & Boch;
Kom langs

Hoogstaande service

Wij gaan graag lange termijn relaties aan met onze klanten. Cruciaal daarin is een uitstekende service. Wij denken graag met u mee en ontvangen u vanuit Wolvega hartelijk in onze badkamerspeciaalzaak.

Door goed naar uw wensen te luisteren en gerichte vragen te stellen, weten wij niet alleen welke badkamers aan uw wensen voldoen, maar zijn wij ook in staat om in te schatten welk design naadloos op uw interieur aansluiten.

Daarnaast ontzorgen wij u van A tot Z. We starten, zo nodig, met een gedegen advies en verzorgen tot slot de installatie van uw nieuwe badkamer in Wolvega. Ons ervaren installatieteam gaat voor u aan het werk en zorgt ervoor dat alles efficiënt en met uiterste precisie wordt gemonteerd. Dit doen wij niet alleen voor uw nieuwe sanitair, maar ook voor uw keuken in Wolvega of tegels in Wolvega
Sanitair Wolvega

Uw badkamer specialist in Wolvega

Goed is voor onze vakmannen niet goed genoeg. Met elke klus wordt naar perfectie gestreefd, zodat u dagelijks van uw prachtige badkamer kunt genieten!

Heeft u nog een brandende vraag die na het lezen onbeantwoord is gebleven? Stel uw vragen gerust via de telefoon, of stuur ons een e-mail. Wij komen hier spoedig op terug en beantwoorden graag al uw vragen, zodat u precies weet wat u kunt verwachten, voordat u vanuit Wolvega ons sanitair aanbod komt bekijken.

Kom naar Bakker Postma

Naast Wolvega werken wij in de hele regio

Benieuwd geraakt naar ons aanbod? Kom dan gerust eens bij ons langs in de Friese hoofdstad aan de Balthasar Bekkerwei 108, waar wij u verwelkomen met een kop koffie. Graag luisteren wij naar u wensen en laten wij ons brede assortiment zien.

Daarbij installeren en renoveren wij ook badkamers en sanitair in onderstaande locaties. Niet voor niets is Bakker Postma al ruim 50 jaar dé specialist in de regio voor uw badkamer in Wolvega.
 

Badkamer specialist Wolvega