adres Balthasar Bekkerwei 108 Leeuwarden mail info@bakker-postma.nl bel 058 - 267 04 40
Bel ons

Badkamer Surhuisterveen

Bent u op zoek naar een mooie badkamer? Surhuisterveen is goed bereikbaar vanaf onze showroom, waar u een ruime selectie badkamers en sanitair vindt. Wij zijn gevestigd in de hoofdstad van Friesland, op slechts een half uurtje rijden vanaf Surhuisterveen.

Onze badkamers zijn verkrijgbaar in diverse opstellingen en stijlen. Bovendien verkopen wij diverse gerenommeerde merken zoals Artweger, Clou en Dornbracht. Kom gerust naar onze showroom waar wij u verwelkomen met een kop koffie. Ook kunt u vrijblijvend telefonisch informeren over onze badkamers vanuit Surhuisterveen.

Route naar Bakker Postma
Sanitair Surhuisterveen

De specialist voor badkamers in Surhuisterveen

Wij krijgen met regelmaat klanten over de vloer voor een nieuwe badkamer in Surhuisterveen en omgeving. U kunt in onze uitgebreide showroom kiezen uit een breed aanbod aan badkamers, inclusief tegels & sanitair in Surhuisterveen.

Hiernaast verkopen wij diverse wellness producten, zoals whirlpools, stoomcabines en sauna’s. Na een lange werkdag voelt niets beter dan ontspannen in de sauna of een whirlpool. Schakel ons in voor een vakkundige installatie of bel ons om de mogelijkheden te bespreken. Wij geven u graag advies over onze producten!

Sanitair in Surhuisterveen van gerenommeerde merken

Wilt uw woning in Surhuisterveen een badkamer upgrade? Wij adviseren u graag over welke designs samengaan met uw huidige interieur. Zo verkopen we een groot aantal topmerken als:
  • Artweger;
  • Clou;
  • Grohe;
  • Sphinx;
  • Starck;
  • Sunshower;
  • Thermic;
  • Villeroy & Boch;
  • Vola.
Kies uw sanitair in onze showroom
Kwaliteit merken badkamers

Specialist op het gebied van badkamer renovaties

Naast onze ruime selectie nieuwe badkamers en sanitair voor Surhuisterveen kunt u bij ons ook terecht voor renovaties. U kunt ons inschakelen voor uiteenlopende reparatie en renovatieklussen. Zo kunnen wij uw meubels repareren, maar is het ook mogelijk om ons uw complete sanitair te laten renoveren.

Onze vakmannen zorgen er te allen tijde voor dat de werkzaamheden efficiënt en met uiterste nauwkeurigheid worden uitgevoerd. Ook houden wij altijd rekening met uw wensen en denken wij graag met uw mee. Bel ons gerust voor meer informatie voor uw persoonlijke situatie en wensen!

Kom bij ons langs

Ruime selectie badkamers in Surhuisterveen

Bent u benieuwd naar onze ruime selectie badkamers en sanitair? Kom dan bij ons langs in de Friese hoofdstad, op slechts 30 minuten rijden vanuit uw regio. Wij luisteren graag naar uw wensen en helpen u aan een prachtig design die naadloos op uw interieur aansluit.

Wilt u zich eerst even telefonisch informeren. Ook dat is natuurlijk mogelijk door ons te bellen of door ons uw vragen te mailen. Wij beantwoorden deze graag en zorgen ervoor dat u een gedegen advies ontvangt. Zo bent u goed geïnformeerd, voordat u vanuit Surhuisterveen onze badkamerspeciaalzaak komt bezoeken.
 

Wij installeren sanitair in de hele provincie

Wij zijn niet alleen bij u in de regio, maar in de hele provincie werkzaam. Zo kunt u ons altijd inschakelen voor een vakkundige montage van uw nieuwe badkamer in Surhuisterveen en onderstaande locaties:
Badkamer renovaties Surhuisterveen